Tombik ayaklarım!!Kızlar bir bakar mısınız?

tazeannecii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2016
267
67
98
35
Hamişler 27.haftamdayım çok şükür bugüne kadar çok rahat geçti hamileliğim ama 3 gündür el ve ayak şişmesine çare bulamadım:( özellikle ayaklarım tombik tombik napabilirim iyi gelmesi şişliğin azalması için tavsiyesi olan var mı??

Hamişler 27.haftamdayım çok şükür bugüne kadar çok rahat geçti hamileliğim ama 3 gündür el ve ayak şişmesine çare bulamadım:KK43: özellikle ayaklarım tombik tombik napabilirim iyi gelmesi şişliğin azalması için tavsiyesi olan var mı??
Tuzu kesmeniz gerekiyor:(

Hamişler 27.haftamdayım çok şükür bugüne kadar çok rahat geçti hamileliğim ama 3 gündür el ve ayak şişmesine çare bulamadım:KK43: özellikle ayaklarım tombik tombik napabilirim iyi gelmesi şişliğin azalması için tavsiyesi olan var mı??
Canim ayaklarini yuksege uzat biraz birde druna sor bi bu şişmeler mühim olabilir...

Çok ayakta kalma ve tuzu azalt... Benimkiler de bomba gibiydi öff..dogumdan 15-20 gün sonra eski hallerine döndüler..bide ben gittim o ayaklara terlik aldım, sonra çok büyük geldi tabi.. mecbur degilsen, alma ayakkabı falan..

Ayaklarinizi uzatip dinlenin kalp seviyesinde
Tuzu olabildigince azaltin
Tansiyonunuzu kontrol ettiririn
Dustan cikinca dizlerden asagi soguk su tutun
El ve ayaklardaki sislik odem heralde mutlaka doktorunuzu bilgilendirin benim her kontrolde doktorum bakiyor demek ki onemli olabilir

Back
X