Tavuk Yemekleri Tombık Tavuk /(fotograflı)

Libyana

Allah var, Allah yâr...
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2008
5.942
33
683
Foto ve tarıf yıne Ezgıden
ölüyorum galbaa
harikkaaaaaaaaaaaaa
hafta sonları yaparım sık sık
esım bayılıyor...
ee tabı ben de

bazlama
sogan
domates
tavuk gogsu
tursu
mayonez
pattis
ne dılersenız

Küçük bazlama ekmekleri 2'ye bölüyoruz.haşlanıp didiklenmiş tavuk göğüsünü tavada kavuruyoruz.ekmeklerin arasına tavuk göğüsünü,kızartılmış patates,ince dilimlenmiş salatalık turşusu,domates ve soğan dilimleri,isteğe göre aysberg marul yapraklarını koyup,ketçap ve mayonez sıkıp servis yapıyoruz
afıyet olsun

bence de harika okurken bile ağzım sulandı. hem pratik hem lezzetli ve düşünürken bile iştah kabartıcı. mutlaka deneyeceğim

Kızlar var mı turk mutfagı gıbısı yaa
bazlamalar tavuklar pattisler
hem yemede hem yapmada becerikli milletiz vesselam ))))))))

amen yarebbim gözlerim pörtledi:1shok:
Libyana göstercem sana gününü:mymeka:, ne diye bukadar güzel yapmissinki bu yemegikaydirigubbakcemile3 canim cekti-tatlicadiarzu-

evet kesinlikle issiz bir kosede yenmeli.....agzinin kenarlarindan mayonez ve ketcap akacagi icin:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

burdaki fırında yok bu ekmekten sen şu bazlamanın tarifini versen bacııım

bu ne yav cok güzel oşmus ellerine saglık.ama su ekmekten nasıl bulacaz.hamburger ekmegi ola mı ki

Bazlama nasıl olmaz kızlar Turkıyede ya
fırınlarda vardır mutlaka yıne de yazayım tarıf
1 maya
un,tuz,su
kulak memesi kıvamında hamur elde edeceksiniz.
2 saat kadar mayalanmasını bekleyin. yumruk büyüklüğünde bezeler hazırlayın. Bezeleri merdaneyle orta boy tava büyüklüğünde açın.Üstünü altını unlayın. Bu şekliyle unlu unlu, tavaya yağ koymadan bir tarafı pişince diğer tarafını çevirerek pişirmeye başlayın. Diğer tarafını çevirdiğinizde içininde hamurunuz dağ gibi kabaracak. Böylelikle içininde piştiğini anlayacaksınız. Afiyet olsun

Cok basıt ve hele sıcak ıken enfes bır tat..En yakın zamanda yaparım ıns

offf offf gece gece canım çekti şimdi...
ankaranın meşhur bazlamasımı o ne:)
harika görünüyo ellerine sağlık şekercim:)

Libyanacım bu ne yaaa..Yapılır mı bana bu akşam akşam ya..Canım çok istedi ..Yap getir..Bak bekliyorum!!!

ayyyyy valaa bi fast food canavarı olarak gee gece bunu görmek ii gelmedi banaa

ayy bugun dayanamayıp yaptım bundan.. eşim oğlum ve ben afiyetle yedik...

eline saglik cok güzel görünüyor...
ayyy bi tuhaf oldum MMmmmMm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…