hoşgeldınız saglıklı kılo vermelerHerkese merhaba
Uzuuunn uzun yazılar yazacağım bir günlük olacak burası
Belki uzun diye okunmayacak tek basıma takılcam ama olsun ben yazıp içimi dökmüş olayımda oda yeter. Hem belki yazarsam hatalarımı daha cok gorebilirim.
Daha cok gencim, hani gencliğinin baharı derler ya o biçim. 25 yasındayım ama istediğim hayat enerjisine sahip olamıyorum. Baya takıntılıyım kiloma hatta kilo almışsın diyecekler diye gorusmeyi ertelediğim arkadaslarım kuzenlerim var. Böyle söyleyince sanki vermem gereken 40-50kg varmıs gibi oluyor ama aslında 25 kg civarı vermem gerek. Buda az buz değil ama insanı hayata kusturecek kadarda değil. Ama işte dedimya takıntılıyım kiloma ve bu beni mutsuz ediyor. Alısveriş yapasım gelmiyor, düğün bayram gelecek diye ödüm kopuyor vs vs. Ama artık bu gidişata bi dur demek gerek!!!
Önce kendimden bahsedeyim ve bu kiloları nasıl aldıgımdan.
Boyum bukadar kısa olmasaydı kilom cok durmazdı aslında boyum 157 ve kilom 68küsür
45 kg olmak istiyorum
3yıl önce 51 kiloydum ve 38 bedendim yani 51 bile bende tontiş duruyor.
Evet 3senede yaklaşık 20kg almayı basardım ustelik hamilelik flnda gecirmedim cocugum yok.
51 kiloyken kotu bir dönem gecirdim eve kapandım odamdan cıkmadım boyle basladı kilo alma seruvenim. Sonra düğün stresi girdi işin içine. Baskalarının aksine ben strese girdikçe daha cok yiyenlerden oldugum için düğünümde 60 kiloya ulasmıstım bile. Sonra evlilik hayatındacicim ayları derken 65e cıktım ama yaz tatili doneminde 58e düştüm diyetle. sonra yine aldım ve şimdi bu haldeyim işte.
İşte hikayem bu.
Öyle cok diyet listelerine uyabilen bir insanda değilim hele patatessiz makarnasız yapamam bu yuzden yediklerime dikkat etmeyi azalmayı denicem.Şimdi gelelim yapmayı planladıklarıma.
hoşgeldınız saglıklı kılo vermeler
Merhaba!Saglikli zayiflamalar canim.
canım aynı duyguları hissediyoruz,daha bugün çarşıdaydım .sezon sonu indirimleri başlamış ,ama bana göre hiçbişey yok güzel şeylerin hepsi zafıylara tüm sinirim alt üst oldu inan ,bu kilolar bende olduğu sürece sevmeyeceğim kendimi galiba
Benim de boyum 1 58 ve 51 kiloyum ama sen tombisim yazinca ben de komplekse girdim acaba tombikmiyim diye. Hic aklimda yokken simdi kafam karisti. Kilolu degilim sen 51 kiloyken gercekten 38 beden miydin? Ne kadar da farkli bu kilo isleri. Ben kilolu durmuyorum 34 36 bedenim ama senin bu yorumunla kendimi kilolu hissettim bir an. Bizim boyumuzdaki hanimlar gercekten 50 kilo altinda mi olmali
merhaba canım.. başarılar dilerim… neden olmasın ki tabiki olur :) bu arada pisilere geçmiş olsun,çok üzüldüm…benim de var.. mama dışında birşey yiyorlar mı? neden ishal oldular acabaBugun diyetimin ilk günü
Kahvaltıda 1 dilim ekmek ve birkaç dilim sucuk yedim. Evet sucuk diyetlerde önerilmiyor yememem gerek ama dediğim gibi o yasak bu yasak yapamıyorum ben. E birde afyonlu olup sucuğun özel geliyorsa yememek olmaz:)
Sonrasında da kahve içtim.
Zaten bugun canım sıkkın. Birde ustune diyetle kendimi kısıtlamak dahada sıkıyor.
Kedilerim hasta. İkiside baya şiddetli derecede ishal olmuslar. Yarın veterinere gidicez bakalım.
Şimdilik virütik birseydirde köpeğime bulasır diye onları uzak tutmaya calısmakla ugrasıyorum.
Offfff... Şimdi gözlerimi kapatsam ve actıgımda mayıs ayında olsak ve ben diyetimi bırakmamış olsam zayıflamış olsamDur bakayım bir hesap yapayım. Adam akıllı diyetimi yapsam ve ayda 4 kg verdiğimi varsayarsam mayısın sonuna kadar 4ay var ve 16 kg vermiş olabilirim. Yani 52 fln olmuş oluyorum.
Allahımmmmm nooooolllluuuurrrrrr olsuunnn nooolluuurrrr dayanabileyimmmmmmmm.
Hayalleeeerrr hayalleeerrrr hayalleeeerrrrrrr.........
Bu defa hayalde kalmayacak. Başaracaksın! Hadi kalk 1 bardak su iç şimdi! Go go go!
merhaba canım.. başarılar dilerim… neden olmasın ki tabiki olur :) bu arada pisilere geçmiş olsun,çok üzüldüm…benim de var.. mama dışında birşey yiyorlar mı? neden ishal oldular acabainşallah hemen iyileşirler.. patates haşlasan yerler mi ki?benimki yiyorda :)
geçmiş olsun pisiciklere..Tesekkurler canım insallah olur:) Kedilerim geleli 10gün kadar oldu suana kadar mama dısında bişey yemediler ilk 2 günde ishallerdi ama o yeni bir eve alısma surecleri stres fln derken normaldi. Önceki kedilerimdede olmustu. Simdi 2 gündür tekrar basladı iç parazit olabilir sanırım haplarını verdim veterinere goturunce ne dicek bakalım umarım duzelirler... Patates denedimde yemediler yumurta haşladım sarısını verdim bende:)
ayran çorbası nedir acaba ? bu tablo çok iyi fikirmiş . ben de yapacağım hatta ben her sabahki kilomu da yazacağım . bu tablo fikri için teşekkurler :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?