Tombikim mutsuzum, artık zayıflıyorum

Evelynn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Pro Üye
15 Aralık 2013
15.776
36.321
798
Daha cok gencim, hani gencliğinin baharı derler ya o biçim. Alısveriş yapasım gelmiyor, düğün bayram gelecek diye ödüm kopuyor vs vs. Ama artık bu gidişata bi dur demek gerek!!!
45 kg olmak istiyorum
3yıl önce 51 kiloydum ve 38 bedendim yani 51 bile bende tontiş duruyor.

Öyle cok diyet listelerine uyabilen bir insanda değilim hele patatessiz makarnasız yapamam bu yuzden yediklerime dikkat etmeyi azalmayı denicem.

Son düzenleme:
Kendime emrediyorum!

Her diyetin olmazsa olmazı: Günde en az 2 litre su iç
Yaşasın aç karna uyumak: Akşam yemeğin en geç 7 de!!
Koşu bandı yalnızlıktan kurtulsun artık: Haftada en az 4 gün 1 saat yürü.
Tv karsısında bisiklet keyfiiii: Fırsat buldukca pedal çevir.
Ekmeksiz doyulur mu? Doyulur: Suyuna ekmek banmayı unut 1 2 dilim yeyip bırakmayı öğren.
Tartıya da yazık: Sadece haftada 1 gün tartıl. Mesela pazartesi sabahları.
Motivasyon fotosu: Eğer becerirde diyete devam edebilirsen 2 haftada bir foto cektir eşine.
Diyetin balı, canı detoks: Haftada bir gün sadece ayran çorbası iç.
Güne merhaba: Sabahları yataktan kalkmadan vur mekiğin dibine.
Bıngıl kollara elveda: Şimdilik haftada 1 gün dumbell.
Kendinle barış: Sen değerlisin, senden başka yok. Kendini sev.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Zamanla devam edebilirsem(ki edicem) duruma gore değişiklikler yapabilirim.
Hadi bakalım yağsız günlerrrrrrr

hoşgeldınız saglıklı kılo vermeler

canım aynı duyguları hissediyoruz,daha bugün çarşıdaydım .sezon sonu indirimleri başlamış ,ama bana göre hiçbişey yok güzel şeylerin hepsi zafıylara tüm sinirim alt üst oldu inan ,bu kilolar bende olduğu sürece sevmeyeceğim kendimi galiba

Benim de boyum 1 58 ve 51 kiloyum ama sen tombisim yazinca ben de komplekse girdim acaba tombikmiyim diye. Hic aklimda yokken simdi kafam karisti. Kilolu degilim sen 51 kiloyken gercekten 38 beden miydin? Ne kadar da farkli bu kilo isleri. Ben kilolu durmuyorum 34 36 bedenim ama senin bu yorumunla kendimi kilolu hissettim bir an. Bizim boyumuzdaki hanimlar gercekten 50 kilo altinda mi olmali

Merhaba! Saglikli zayiflamalar canim.

Tesekkur ederimm:)

Ah canım ah bu kilo olayı insanı gercekten cok açıdan yıpratıyor. Çoğu zaman mağazada bi kıyafeti aşık olma derecesinde beğenip denediğimde bana yakısmadığını gormek tam bir travma:S
Senin kaç kg fazlan var?

Tatlım 34-36 bedensen tombiş değilsindir eminim. Benim ne yazıkki vücut yapım gereği üst bedenim cok inceydi 34-36 giyiyordum ama alt beden 38di. Ben kiloyu toto ve bacaklardan alıyorum oyuzden tombiş dedim. Senin vücudun orantılıysa tabikide 51 kiloda gayet fit gorunebilir.

Bugun diyetimin ilk günü
Kahvaltıda 1 dilim ekmek ve birkaç dilim sucuk yedim. Evet sucuk diyetlerde önerilmiyor yememem gerek ama dediğim gibi o yasak bu yasak yapamıyorum ben. E birde afyonlu olup sucuğun özel geliyorsa yememek olmaz:)
Sonrasında da kahve içtim.

Zaten bugun canım sıkkın. Birde ustune diyetle kendimi kısıtlamak dahada sıkıyor.
Kedilerim hasta. İkiside baya şiddetli derecede ishal olmuslar. Yarın veterinere gidicez bakalım.
Şimdilik virütik birseydirde köpeğime bulasır diye onları uzak tutmaya calısmakla ugrasıyorum.

Offfff... Şimdi gözlerimi kapatsam ve actıgımda mayıs ayında olsak ve ben diyetimi bırakmamış olsam zayıflamış olsam Dur bakayım bir hesap yapayım. Adam akıllı diyetimi yapsam ve ayda 4 kg verdiğimi varsayarsam mayısın sonuna kadar 4ay var ve 16 kg vermiş olabilirim. Yani 52 fln olmuş oluyorum.

Allahımmmmm nooooolllluuuurrrrrr olsuunnn nooolluuurrrr dayanabileyimmmmmmmm.

Hayalleeeerrr hayalleeerrrr hayalleeeerrrrrrr.........

Bu defa hayalde kalmayacak. Başaracaksın! Hadi kalk 1 bardak su iç şimdi! Go go go!

merhaba canım.. başarılar dilerim… neden olmasın ki tabiki olur :) bu arada pisilere geçmiş olsun,çok üzüldüm…benim de var.. mama dışında birşey yiyorlar mı? neden ishal oldular acaba inşallah hemen iyileşirler.. patates haşlasan yerler mi ki?benimki yiyorda :)

Tesekkurler canım insallah olur:) Kedilerim geleli 10gün kadar oldu suana kadar mama dısında bişey yemediler ilk 2 günde ishallerdi ama o yeni bir eve alısma surecleri stres fln derken normaldi. Önceki kedilerimdede olmustu. Simdi 2 gündür tekrar basladı iç parazit olabilir sanırım haplarını verdim veterinere goturunce ne dicek bakalım umarım duzelirler... Patates denedimde yemediler yumurta haşladım sarısını verdim bende:)

geçmiş olsun pisiciklere..

Akşam yemeğimi yedim sırf uzun sursun hemen bitmesin diye uyusuklana uyusuklana yedim
1tabak kuru fasulye pilav karısımıydı yemeğim ve pilav oldugu için ekmek yemedim yanındada iyice şişirsin diye soda içtim. Beynim cok yediğini sansın
1bucuk litre su bitti yatana kadar 1 litre daha içerim herhalde. Bu gece bana uyku yok sabaha kadar wc cıkcam gibi gorunuyor. Normalde bile gece 2 defa kalkarım wc ye şimdi hepten yandık
Sporumu daha hiiiçç yapmadımmm birazdan o hayat benim baslayacak onu izlerken yurucem alt komsum az rahatsz olcak ama zaten sevmiyorum kendisini problem değil

En iyisi kendime bir tablo olusturayım o sekilde daha iyi motive olabilirim
Mesela şöyle bir sey yaptım şimdilik
Bugün sabah mekik cekmeyi unutmusum artık o yarına:) Sporuda yaptım varsayıyorum cunku yapcam söz!

Evet yuruyusumu yaptım ama fena bir mide bulantısı yapıyor bende. Tansiyonum normal ama midem ağzımda.
Neyse bugunu atlattım cok sukur ilk gunum kolay gecti. Darısı önumuzdeki gunlere

Eveeettt karnım suan muthiş gurulduyorr fena açımm ama bişey yemicem
Cunku bugunluk aç yatmanın sabah boş mideyle uyanıp tartıda az cıkmanın hazzını yasamak istiyorummmm
Sonraki gunlerde süt yogurt salatalık fln yerim bişeyler acıkırsam ama bugun değil!

ayran çorbası nedir acaba ? bu tablo çok iyi fikirmiş . ben de yapacağım hatta ben her sabahki kilomu da yazacağım . bu tablo fikri için teşekkurler :)))

Oh bee evime gelebildim. 3 paticanla ugrasmak nekadar zor. Veterinerdeydik bebeklerim muayene oldular. Aresin rutin parazit kontrolleri yapıldı kedilerimin ishali için yarın tekrar gidilecek. Aman iyi olsunlarda...

Kahvaltı ve öğle birlestirip yedim azcık kaçırmış olabilirim. Yarım ekmek arası döneri goturdum valla
Olsun canım akşam dengelerim. Kaçıracaksamda sabah öğünlerde kaçırayım dimi ama(avunma)

Neyse yediklerimi yazayım
Yarım ekmek arası döner
Ayran
Kahve

Akşama ne yicem henuz bilmiyorum ama cok hafif gecircem orası kesin.

ayran çorbası nedir acaba ? bu tablo çok iyi fikirmiş . ben de yapacağım hatta ben her sabahki kilomu da yazacağım . bu tablo fikri için teşekkurler :)))

Rica ederim:) Ben her gun tartılmicam için kilomu yazmadım ama tablo daha da turetilebilir tabi:)
Ayran corbası detoks tarzı bişey. İçine nohut bugday salatalık vs konulup gun boyu 2 saat aralarla kucuk kaselerde içiyorsunuz. Kahvaltıda peynir domates salatalık yumurta ekmek yiyorsunuz onun dısında butun gun bu corbayı içiyorsunuz aksam 8e kadar. Normalde 2 gün yapılıyor ben haftada 1 gün yapmayı dusunuyorum.

hikayen resmen benimkiyle aynı 46 kilodan 64 kiloya çıktım bende 4 yılda bende diyetisyene gittim ve bu sefer kesin vereceğim dedim. 3 kilo verdim. 2 şubatta randevum var ama yapmıyorum 1 haftadır. doktor bana 2 ile 6 kilo arası normal demişti ama gider miyim kontrole bilmiyorum. kilo vermemi hızlandırmak için 5 günde 5 diyeti yapacağım arada motive olmak için :)) bugünde 5 günde 5e başlıyorum :) bu haftanın sonunda 50li rakamları görmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…