hikayen resmen benimkiyle aynı46 kilodan 64 kiloya çıktım bende 4 yılda bende diyetisyene gittim ve bu sefer kesin vereceğim dedim. 3 kilo verdim. 2 şubatta randevum var ama yapmıyorum 1 haftadır. doktor bana 2 ile 6 kilo arası normal demişti ama gider miyim kontrole bilmiyorum. kilo vermemi hızlandırmak için 5 günde 5 diyeti yapacağım arada motive olmak için :)) bugünde 5 günde 5e başlıyorum :) bu haftanın sonunda 50li rakamları görmek istiyorum.
ben pul biber serpiyorum üstüne öyle güzel oluyorYa aslında dediğin gibi bu birden hızlıca kilo verdiren diyetler cok motive ediyor. 5 gunde 5kg gorsem bende fena gaza gelirim ama o diyeti denedim ve patatesi tuzsuz yiyemedimYavas yavas birer birer verincede sıkılıyor insan yapamıyor Sen diyetisyene gitmişsin sana liste flnmı verdi uyman gereken onunlamı 3kg verdin ve kac gunde? Ay nasıl peşpeşe sormuşum soruları ama insan kilo verdim diyen birini gorunce gozlerini belertiyor napayım
ben pul biber serpiyorum üstüne öyle güzel oluyorben bi kere denedim geçen hafta yani 3 gün yaptım kaçamaklarla 1 kilo verdim ama sonra bütün haftayı bol bol yemek yiyerek geçirdiğim için geri aldım diyetisyenimin verdiği listeyle 3 kilo verdim 15 günde. bakınca iyi gibi geliyo 5 günde 1 kilo ama sıkıldım bi süre sonra en uzun diyetim sanırım
canım nasıl gidiyor merak ettim benimde yaklaşık 15 kilo fazlam var 10 kiloyada razıyımHerkese merhaba
Uzuuunn uzun yazılar yazacağım bir günlük olacak burası
Belki uzun diye okunmayacak tek basıma takılcam ama olsun ben yazıp içimi dökmüş olayımda oda yeter. Hem belki yazarsam hatalarımı daha cok gorebilirim.
Daha cok gencim, hani gencliğinin baharı derler ya o biçim. 25 yasındayım ama istediğim hayat enerjisine sahip olamıyorum. Baya takıntılıyım kiloma hatta kilo almışsın diyecekler diye gorusmeyi ertelediğim arkadaslarım kuzenlerim var. Böyle söyleyince sanki vermem gereken 40-50kg varmıs gibi oluyor ama aslında 25 kg civarı vermem gerek. Buda az buz değil ama insanı hayata kusturecek kadarda değil. Ama işte dedimya takıntılıyım kiloma ve bu beni mutsuz ediyor. Alısveriş yapasım gelmiyor, düğün bayram gelecek diye ödüm kopuyor vs vs. Ama artık bu gidişata bi dur demek gerek!!!
Önce kendimden bahsedeyim ve bu kiloları nasıl aldıgımdan.
Boyum bukadar kısa olmasaydı kilom cok durmazdı aslında boyum 157 ve kilom 68küsür
45 kg olmak istiyorum
3yıl önce 51 kiloydum ve 38 bedendim yani 51 bile bende tontiş duruyor.
Evet 3senede yaklaşık 20kg almayı basardım ustelik hamilelik flnda gecirmedim cocugum yok.
51 kiloyken kotu bir dönem gecirdim eve kapandım odamdan cıkmadım boyle basladı kilo alma seruvenim. Sonra düğün stresi girdi işin içine. Baskalarının aksine ben strese girdikçe daha cok yiyenlerden oldugum için düğünümde 60 kiloya ulasmıstım bile. Sonra evlilik hayatındacicim ayları derken 65e cıktım ama yaz tatili doneminde 58e düştüm diyetle. sonra yine aldım ve şimdi bu haldeyim işte.
İşte hikayem bu.
Öyle cok diyet listelerine uyabilen bir insanda değilim hele patatessiz makarnasız yapamam bu yuzden yediklerime dikkat etmeyi azalmayı denicem.Şimdi gelelim yapmayı planladıklarıma.
canım nasıl gidiyor merak ettim benimde yaklaşık 15 kilo fazlam var 10 kiloyada razıyım
boyum 170 kaldırıyorum 80 i aslında şuan 86 yım
doğru söylüyosun ama bi süre sonra duruyo işte kilo vermek o yüzden bıraktım. bugün 5 günde 5i yapıcaktım ama yapamadımhayatımda hiç 15 gun diyet yapamadım 15i bırak 1 hafta suren bile olmadıokadar sabretmişsin sakın bırakma devam et o 15gun devam ettirirsen 1 ay olur 15gunde 3 kg 1 ayda 6kg olabilir. Devaaammmm
doğru söylüyosun ama bi süre sonra duruyo işte kilo vermek o yüzden bıraktım. bugün 5 günde 5i yapıcaktım ama yapamadım
birde halsizlik oluştu o yüzden
bende gece ders çalıştım ve bugün baya geç kalktımbugün diyetisyenimin verdiği listeye devam etmeyi düşünüyorum. bıraktığım süre içerisinde verdiğim kiloları geri almamşım çok mutluyum çok şaşkınım ve gece sürekli yemek yedim 1 hafta boyunca çikolataya doyamadım yaza kadar 50 ve 50nin altına düşmem lazım sonra gelsin şortlar, elbiseler etekler
tekrar üniversiteye hazırlanıyorumOkuyomusun sen canm?
Demekki yağdan ve kalıcı olarak vermişsin kiloları sağlıklı bir diyet yapmışsın. Belkide bu 5gunde 5kg diyetini yapmış olsaydın geri alacaktın kiloları. En iyisi yavas ama sağlıklı ve kalıcı verebilmek.
Ah yaa nasıl istiyorum etekler sortlar giymeyi. Okadar hızlı bi şekilde kilo aldımki alıpta giyemediğim hevesi içimde kalan sortlarım eteklerim var. Birde kayınvalidem cok sever iğnelemeyi kilo konusunda onun yuzundende zayıflamam gerek
tekrar üniversiteye hazırlanıyorumaynen o yüzden buna devam etmeyi düşünüyorum yine benimde annem sürekli laf söylüyor o kadar bunaldım ki artık
ben mühendislik istiyorum. inşallah bu sene olucak. çocuk yoksa bence geç olmadan düşün derimÜniversiteyi bende cok istiyorum yaa
25 yasındayım evliyim üniversiteyi yarım bıraktım şimdi yeniden okumak istiyorum ama cesaretim yok evliyken okula gitmeye. Bu sene girip en azından acıköğretim okumak istedim ama basvuruları kacırdım
Hangi bölümü istiyorsun
ben mühendislik istiyorum. inşallah bu sene olucak. çocuk yoksa bence geç olmadan düşün derim
kedileri sevenleri bende seviyorummm, umarım iyileşmişlerdir. bende de iki tane var allah paticanlarımıza uzun ömür versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?