Tombikim mutsuzum, artık zayıflıyorum

Ya aslında dediğin gibi bu birden hızlıca kilo verdiren diyetler cok motive ediyor. 5 gunde 5kg gorsem bende fena gaza gelirim ama o diyeti denedim ve patatesi tuzsuz yiyemedim Yavas yavas birer birer verincede sıkılıyor insan yapamıyor Sen diyetisyene gitmişsin sana liste flnmı verdi uyman gereken onunlamı 3kg verdin ve kac gunde? Ay nasıl peşpeşe sormuşum soruları ama insan kilo verdim diyen birini gorunce gozlerini belertiyor napayım

ben pul biber serpiyorum üstüne öyle güzel oluyor ben bi kere denedim geçen hafta yani 3 gün yaptım kaçamaklarla 1 kilo verdim ama sonra bütün haftayı bol bol yemek yiyerek geçirdiğim için geri aldım diyetisyenimin verdiği listeyle 3 kilo verdim 15 günde. bakınca iyi gibi geliyo 5 günde 1 kilo ama sıkıldım bi süre sonra en uzun diyetim sanırım

hayatımda hiç 15 gun diyet yapamadım 15i bırak 1 hafta suren bile olmadı okadar sabretmişsin sakın bırakma devam et o 15gun devam ettirirsen 1 ay olur 15gunde 3 kg 1 ayda 6kg olabilir. Devaaammmm

canım nasıl gidiyor merak ettim benimde yaklaşık 15 kilo fazlam var 10 kiloyada razıyım

canım nasıl gidiyor merak ettim benimde yaklaşık 15 kilo fazlam var 10 kiloyada razıyım

boyum 170 kaldırıyorum 80 i aslında şuan 86 yım

evet boyun uzun olması biraz dengeliyor ya benim öyle değil malesef iyi gidiyor canım gunduzden cok akşam yemeğine dikkat ediyorum en gec 7de yiyorum sonrasındada acıkırsam kendimi oyalayacak bişeyler buluyorum sporumu fln o araya sıkıstırıyorum zorlamıyor. Şimdilik daha yeni basladıgım için bol bol ödem atıyorum bakalım. 25 kilonun yanında 10kg zor değil verebilirsin cok rahat 2 ay kendini sıksan yeter

hayatımda hiç 15 gun diyet yapamadım 15i bırak 1 hafta suren bile olmadı okadar sabretmişsin sakın bırakma devam et o 15gun devam ettirirsen 1 ay olur 15gunde 3 kg 1 ayda 6kg olabilir. Devaaammmm
doğru söylüyosun ama bi süre sonra duruyo işte kilo vermek o yüzden bıraktım. bugün 5 günde 5i yapıcaktım ama yapamadım

doğru söylüyosun ama bi süre sonra duruyo işte kilo vermek o yüzden bıraktım. bugün 5 günde 5i yapıcaktım ama yapamadım

birde halsizlik oluştu o yüzden

Diyet yaparken halsizlik oluyo gercektende canm dikkat et kendine. Bende bikere dukanı denemştim 2.gün baygınlık geçirmiştim. Sağlığımızdan önemli değil hiçbişey. Bide tuzu birden azaltıncada halsizlik cok oluyo oyuzden bol bol su içmemiz lazım

Bugun okadaaaarrr yorgunumki sabahtan beri temizlikle ugrasıyorum oturma odamın şeklini değiştirdik eşimle ve onun koca koca akvaryumlarını boşaltıyoruz, teras yıkama fln derken baya baya sporumu yapmış oldum.
Kahvaltı biraz patates, biber domates, ekmek yedim. Akşama yogurtlu bişeyler yicem canım öyle soğuk soğuk bişeyler yemek istiyor.

bende gece ders çalıştım ve bugün baya geç kalktım bugün diyetisyenimin verdiği listeye devam etmeyi düşünüyorum. bıraktığım süre içerisinde verdiğim kiloları geri almamşım çok mutluyum çok şaşkınım ve gece sürekli yemek yedim 1 hafta boyunca çikolataya doyamadım yaza kadar 50 ve 50nin altına düşmem lazım sonra gelsin şortlar, elbiseler etekler

Okuyomusun sen canm?
Demekki yağdan ve kalıcı olarak vermişsin kiloları sağlıklı bir diyet yapmışsın. Belkide bu 5gunde 5kg diyetini yapmış olsaydın geri alacaktın kiloları. En iyisi yavas ama sağlıklı ve kalıcı verebilmek.
Ah yaa nasıl istiyorum etekler sortlar giymeyi. Okadar hızlı bi şekilde kilo aldımki alıpta giyemediğim hevesi içimde kalan sortlarım eteklerim var. Birde kayınvalidem cok sever iğnelemeyi kilo konusunda onun yuzundende zayıflamam gerek

tekrar üniversiteye hazırlanıyorum aynen o yüzden buna devam etmeyi düşünüyorum yine benimde annem sürekli laf söylüyor o kadar bunaldım ki artık

tekrar üniversiteye hazırlanıyorum aynen o yüzden buna devam etmeyi düşünüyorum yine benimde annem sürekli laf söylüyor o kadar bunaldım ki artık

Üniversiteyi bende cok istiyorum yaa
25 yasındayım evliyim üniversiteyi yarım bıraktım şimdi yeniden okumak istiyorum ama cesaretim yok evliyken okula gitmeye. Bu sene girip en azından acıköğretim okumak istedim ama basvuruları kacırdım
Hangi bölümü istiyorsun

ben mühendislik istiyorum. inşallah bu sene olucak. çocuk yoksa bence geç olmadan düşün derim

ben mühendislik istiyorum. inşallah bu sene olucak. çocuk yoksa bence geç olmadan düşün derim

Yok canm ya beni ancak aöf patlar örgün kazanamam sanırım kaç sene geçmiş. Ooo muhendislik iyimiş. Olur insallah canım

Akşam yemeğim süperdi ve kendimle gurur duydum
Yoğurdun içine domates rendeledim acı biber ve bezelye ekleyip yedim. Son kaşıklarda içim zor alsada ondan baska bişey yemedim yaşasınnnn
Napim sabah yersen öyle akşamada cekersin cezasını

kedileri sevenleri bende seviyorummm , umarım iyileşmişlerdir. bende de iki tane var allah paticanlarımıza uzun ömür versin

kedileri sevenleri bende seviyorummm , umarım iyileşmişlerdir. bende de iki tane var allah paticanlarımıza uzun ömür versin

Hehe tesekkurlerr birisi iyileşti diğeri hala aynı ama bugun dışkıları teste gidecek oda duzelcek insallah

Günaydın kk
Bugun anlam veremediğim bir şişkinlik var karnımda halbuki dün akşam iyi geçmişti. Tartılsam 70 çıkarım heralde
Daha kahvaltı yapmadım karnım şiş oldugu için acaba sadece meyveylemi yapsam kahvaltımı? Sağlıksızmı olur acaba öyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…