Tombikim mutsuzum, artık zayıflıyorum

Hehe tesekkurlerr birisi iyileşti diğeri hala aynı ama bugun dışkıları teste gidecek oda duzelcek insallah

geçmiş olsun canım hastalıklarıyla uğraşmak zor
en yakın dostum veteriner hekim, kedilerim hastayken tanıştık. şimdi dert ortağıyız

kahvaltıyı sen yinede bi dilim ekmek biraz peynirle yap, aç karnına meyve asidi hemde hazımsızlık varken bilemedim meyve yiyeceksende elma gibi asidi az olan bişey ye olmadı.

geçmiş olsun canım hastalıklarıyla uğraşmak zor
en yakın dostum veteriner hekim, kedilerim hastayken tanıştık. şimdi dert ortağıyız

Evet butun gunum ayak ve popo temizlemkle geciyor yuzunden ama sevince dert etmiyor İnsan
Biz özel kliniğe gitmediğimiz için dost olmasakta baya baya tanış oldk fakulteyle

kahvaltıyı sen yinede bi dilim ekmek biraz peynirle yap, aç karnına meyve asidi hemde hazımsızlık varken bilemedim meyve yiyeceksende elma gibi asidi az olan bişey ye olmadı.

Ekmek hiç içim almaz suan sanki meyve asidi acısından hiç düşünmemiştim yumurta haşlayıp yeyim en iyisi

Kahvaltımı yaptım. Haşlanmış yumurta yarım dilim ekmek ve kaymak yedim.
Daha şimdiden akşamı düşünüyorum ne yicem diye aç insanın halide başka oluyor

Kahvaltımı yaptım. Haşlanmış yumurta yarım dilim ekmek ve kaymak yedim.
Daha şimdiden akşamı düşünüyorum ne yicem diye aç insanın halide başka oluyor

güzel bi kahvaltı olmuş
hepimiz aynı canım, akşam günü dengeleme çabasıyla bende programlamaya çalışıyorum

güzel bi kahvaltı olmuş
hepimiz aynı canım, akşam günü dengeleme çabasıyla bende programlamaya çalışıyorum

sende diyetmi yapıyorsun canım kaç kg vermek istiyosun?

evet canım, önceliğim bi beş kilo

evet canım, önceliğim bi beş kilo

Böhüüüüü( Bir zamanlar bende 5 kg versem yeter diyodum 51 kiloydum. Şimdi danayım ya. Kilo az oldugunda vermek daha zor oluyor denir hep umarım kolay verirsin

ben 55 kiloyum önce 5 kilo sonra 3 kilo(verebilirsem çok iddialı değilim )

Böhüüüüü( Bir zamanlar bende 5 kg versem yeter diyodum 51 kiloydum. Şimdi danayım ya. Kilo az oldugunda vermek daha zor oluyor denir hep umarım kolay verirsin
öyle böhü möhü yok, bak ben daha zor vereceğim ama vereceğim, sende beni yakala

öyle böhü möhü yok, bak ben daha zor vereceğim ama vereceğim, sende beni yakala

Şimdik şöyle oluyor. Sen ayda 2 kg versen ben ayda 5 kg versem 4ay sonra sen 48 oluyorsun ben 50 fln. Ancak böyle yakalayabilirim ayda 2 kilodan fazla vermek yok sanaa hııııııı kızarım bak

nerden bildin 158 im canım. henüz doğum yapmadım, doğum kilolarından korktuğum için birazda zayıf hamile kalmak istiyorum

Şimdik şöyle oluyor. Sen ayda 2 kg versen ben ayda 5 kg versem 4ay sonra sen 48 oluyorsun ben 50 fln. Ancak böyle yakalayabilirim ayda 2 kilodan fazla vermek yok sanaa hııııııı kızarım bak

zaten çok zooor gidiyor ayda 2-3 kilo versem zil takar oynarım ki ben

nerden bildin 158 im canım. henüz doğum yapmadım, doğum kilolarından korktuğum için birazda zayıf hamile kalmak istiyorum

zaten çok zooor gidiyor ayda 2-3 kilo versem zil takar oynarım ki ben

Bilirim cunku benimde boyum 157 bende 45e inmek istiyorum bakalım. aynen ya zaten boyumuz kısa bide kilolu hamile kalırsak düşünemiyorum tortop bişey olurum herhalde

Bilirim cunku benimde boyum 157 bende 45e inmek istiyorum bakalım. aynen ya zaten boyumuz kısa bide kilolu hamile kalırsak düşünemiyorum tortop bişey olurum herhalde
aynen hamilelikte yuvarlak olmak istemiyorum, bi de yaş küçükken vermek lazım

hemide sen benden daha zayıf olmak istiyomuşun baaaaakkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…