Hehe tesekkurlerrbirisi iyileşti diğeri hala aynı ama bugun dışkıları teste gidecek oda duzelcek insallah
geçmiş olsun canım hastalıklarıyla uğraşmak zor
en yakın dostum veteriner hekim, kedilerim hastayken tanıştık. şimdi dert ortağıyız
kahvaltıyı sen yinede bi dilim ekmek biraz peynirle yap, aç karnına meyve asidi hemde hazımsızlık varkenbilemedim meyve yiyeceksende elma gibi asidi az olan bişey ye olmadı.
Kahvaltımı yaptım. Haşlanmış yumurta yarım dilim ekmek ve kaymak yedim.
Daha şimdiden akşamı düşünüyorum ne yicem diye aç insanın halide başka oluyor
güzel bi kahvaltı olmuş
hepimiz aynı canım, akşam günü dengeleme çabasıyla bende programlamaya çalışıyorum
evet canım, önceliğim bi beş kilo
öyle böhü möhü yok, bak ben daha zor vereceğim ama vereceğim, sende beni yakalaBöhüüüüü( Bir zamanlar bende 5 kg versem yeter diyodum 51 kiloydum. Şimdi danayım ya. Kilo az oldugunda vermek daha zor oluyor denir hep umarım kolay verirsin
ben 55 kiloyumönce 5 kilo sonra 3 kilo(verebilirsem çok iddialı değilim )
öyle böhü möhü yok, bak ben daha zor vereceğim ama vereceğim, sende beni yakala
Şimdik şöyle oluyor. Sen ayda 2 kg versen ben ayda 5 kg versem 4ay sonra sen 48 oluyorsun ben 50 fln. Ancak böyle yakalayabilirim ayda 2 kilodan fazla vermek yok sanaa hııııııı kızarım bak
nerden bildin158 im canım. henüz doğum yapmadım, doğum kilolarından korktuğum için birazda zayıf hamile kalmak istiyorum
zaten çok zooor gidiyorayda 2-3 kilo versem zil takar oynarım ki ben
aynen hamilelikte yuvarlak olmak istemiyorum, bi de yaş küçükken vermek lazımBilirim cunku benimde boyum 157bende 45e inmek istiyorum bakalım. aynen ya zaten boyumuz kısa bide kilolu hamile kalırsak düşünemiyorum tortop bişey olurum herhalde
aynen hamilelikte yuvarlak olmak istemiyorum, bi de yaş küçükken vermek lazım
hemide sen benden daha zayıf olmak istiyomuşun baaaaakkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?