E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
-
ya kızlar moralim çok bozuk tek hayalim olan lifting cihazıda sanırım suya düştü..benim karedşim hemşire ve şuan devlet hastanesinde staj yapıyor..ona ilgili doktordan bu cihaz hakkında bilgi almasını istedim..o da bugün plastik cerraha mı ne sormuş estetisyen sanırım...ama doktor kesinlikle kullanmasın demiş..metabolizmayı bozabilirmiş ve yüzde kan dolaşımını bozacağından kanamalar yada morarmalar meydana gelebilirmiş..ben araştırmalarıma devam edicem fakat moralim bozuldu ya
Kızlar sorum saçma olucak ama bu yüzünü inceltmeyi başaranlara sorum olucak yüzünüz inceldiğinde dudaklarınız nasıl oldu ördek gibi mi oluyor ?:))) biraz komik oldu
TIRMIK KEDI oncelıkle su solemek ıstıyorum formu bastan sona kadar okudum en mantıklısını arkdasımız TIRMIK KEDI YAPMIS VE COZUMU YAZMIS BIZLERE VE ONA TESEKKUREDERIM... Ancak bır sorunvar TIRMIK KEDI senın yazdıgın cıhazın markasını arastırdım ve sadece yurtdısında var ve dedıgın gıbıde fıatı 80ytl googlden lifting cıhazı dıye arattırdıgınız zaman cıhazlar cıkıor gıttıgıdıorda yalnız senın markayla bu bır dııl yanı anlatmak ıstedıgım gıttıgdıordakı cıhaz lıftıng cıhazı ve sadece kırsıklıklar ve yuzugergınlestırmek ıcın kullanılıor senın verdıgın TIRMIK KEDI bızlerın sorununu cozen cıhaz dıgerı dııl dıgerının fıatıda 260 ytl yanı bu dııl senın verdıgın marka dogrusu SENDEN RICAM TIRMIK KEDI sen kullanmıosan o cıhazı bana satabılırmısın cunku bulmaıyorum sadece yurtdısında var ve ıngılızcem olmadıgı ıcın sıparıs veremıorum bana bu konuda yardımcı olabılırmısın kullanmıosan bana satabılırmısın o cıhazı tesekkureler HEPIMIZI BILGILENDIRDIGIN ICINDE IYI GUNLER...
ben koyabılırım 260 ytl olan bu http://urun.gittigidiyor.com/LIFTING-CIHAZI-GIDI-GOZALTI-COKMESI-YANAK-SARKMA_W0QQidZZ9814651 ama TIRMIK KEDIDEKI BU DIIIL ONDAKIDE BU BIZE BU LAZIM IKISI AYNI DIIL http://www.goldencosmos.com/cgi-bin/CosmosProducts.pl?id=12&type=1&pcid=0 IKISI ARASINDA COK FARK VAR BBU TIRMIK DEDIDEKI OLAN VE DEDIDGI GIBIDE FIYATI 80 YTL AMA BIRTURLU SIPARIS VEREMIORUM INGILIZCE TELEFON NUMARLARIDA ARASAK BILE INGILIZCEMIZ OLMADIGINDAN NASIL SIPARIS VERECEGIZ BILE MIYORUM tırmık KEDI BANA YARDIMCI OLABILIRMISIN SENDEKINI BANA SAT KULLANMIOSAN YA COK TESEKKUREDERIM YA ARKDASIMIZ SORUNU BULMUS BIZ HALA UGRASIORUZ TIRMIK KEDI BIZE ULASIRSAN SEVINIRIZ....
yok ben inceltmedim ama düşünüyüorum bunu da merak etmiştimyerimsenibenevet yüzüm incelince ördek gibi olmasa da dudaklar daha dolgun görünüyor ön lana çıkıyor.gerçi benim dudaklarım zaten dolgun da.niye sordun bu soruyu.sen de mi incelttin yüzünü,böyle bi problem mi var sende:teselli:
TIRMIK KEDI oncelıkle su solemek ıstıyorum formu bastan sona kadar okudum en mantıklısını arkdasımız TIRMIK KEDI YAPMIS VE COZUMU YAZMIS BIZLERE VE ONA TESEKKUREDERIM... Ancak bır sorunvar TIRMIK KEDI senın yazdıgın cıhazın markasını arastırdım ve sadece yurtdısında var ve dedıgın gıbıde fıatı 80ytl googlden lifting cıhazı dıye arattırdıgınız zaman cıhazlar cıkıor gıttıgıdıorda yalnız senın markayla bu bır dııl yanı anlatmak ıstedıgım gıttıgdıordakı cıhaz lıftıng cıhazı ve sadece kırsıklıklar ve yuzugergınlestırmek ıcın kullanılıor senın verdıgın TIRMIK KEDI bızlerın sorununu cozen cıhaz dıgerı dııl dıgerının fıatıda 260 ytl yanı bu dııl senın verdıgın marka dogrusu SENDEN RICAM TIRMIK KEDI sen kullanmıosan o cıhazı bana satabılırmısın cunku bulmaıyorum sadece yurtdısında var ve ıngılızcem olmadıgı ıcın sıparıs veremıorum bana bu konuda yardımcı olabılırmısın kullanmıosan bana satabılırmısın o cıhazı tesekkureler HEPIMIZI BILGILENDIRDIGIN ICINDE IYI GUNLER...
tırmık kedı sana ulasmak cok zorya nezaman onlıne oldugunu sorabılırmıyım doktoroda gıttım kan testı yapcaklarmış acaba hormonal bozuklukmu dıye oda ayın 21 bırıne randevu verdı gıttıgımdede sorarım pekı. buarada adını yazarsan sevınırım tırmıkkedı dıye hıtap etmek kotu oluyo sen naptın cıhazı vuldunmu ya rkdasaına desen onunda sımdı ısı bıtmıstır 5ay olduysa alalaı senden cıhzı ya rıca edıyorum sole oda bana satsın ben bulamıyorum bır çözum bulyaa benım ıcın konusamazmısın arkdasınla bana satsın yardımlarını beklıyorum ıyı gunler.
handecim madem dr a gidiyorsun benim için de sorar mısın?ben yüzüme lifting yapmak için kullandım o cihazı ama yüzümü eritti bitirdi,gerçi gene dolgunlaştı biraz ama.yüzüm eriyince çok yaşla ı gözükmüştüm.yüzümden memnundum oysa ki,eritmek gibi bi isteğim yoktu.3 haftada yüzümü tanınmayacak hale getirdi.sanki 10 kg vermişim gbi oldu yüzüm bu cihazla.ve aradan 6 ay geçti halen eski sşekline dönmedi.normalinde yuvarlak ve oldukça etli bi yüzüm var benim.anlatırmısın dr a bu chazı 2 ay günde yaklaşık 1 saat kullandım.ve halen 6 aya rağmen eski şekli yok.acaba eski haline dönmesi kaç ay sürermiş,dr a gösterdim kaslarında bişey yok,sadece yüzünün yağ tabakasını eritmiş dedi.zamanla eski şekline döner dedi ama dönmüyor yaabenneyaptımkilütfen sorarsan sevinirim..şimdiden teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?