Cilt Bakımı Ürünleri Tombul yanak ve gıdıktan nasıl kurtulabilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
handecim birkaç yer daha buldum netten onlarıda arayıp öğrenicem..ama izmitte bulamazsam lifting cihazı kullanmayı düşünüyorum canım sen ne dersin? tırmıkkedi arkadaşımız kullanmış bende netten araştırdım bir tane cihaz buldum 260 ytl ye..almak istiyorum ama halen zararı olur diye korkuyorum..tırmıkkedi kulanmış ve çok zayıflatmışyüzünü..bi bilgin varmı canım bu aletle ilgili?

handecim bu mezonun yağları eritme dışında cildi sıkılaştırma gibi bir etkiside var m ı? birde can acıtan bi uygulamamı özellikle yüz için soruyorum.?

canım bak ben bu cihazdan daha öncede yazdığım gibi 2 ay günde 60 dakika kullandım.ve yüzümü zayıflatma dışında hiçbi zararını görmedim,benim yüzüm çok ama çok zayıfladı.şu anda avatar fotomdan farklıyım o eski fotom.şimdi ince yanaklarım...ama sen zaten yüzünün zayıflamasını istiyorsun yani başka hiçbi etkisi yok bu cihazların zayıflatma dışında.ben bırakalı 5 ay oldu yüzüm belli bi miktar dolgunlaştı ama gene de eski şekline dönmedi.dr lara sordum geri gelir ama epey zaman alır diyorlar..hatta kilo aldım 4 kg ama yüzüm halen ince,normalde hemen yüzüm şişerdi.kendimi çok suçlu hissediyorum bu cihazı kullandığım için.çünkü ben yüzümün dolgunluğunu seviyordum.dr a gittim gene 1 ay önce anlattım.sen yüzüne kötü bişey yapmamışsın iyi bile yapmışsın cildin için dedi,rahatlattı beni.kaslarıma baktı yüz kaslarıma.patalojik bişey yok dedi.yani bi zararı yok.yani ben kullandım bizzat,kullananları da biliyorum bisürü kimse şikayetçi diil.

peki yüzümüzün istediği yerden kilo verdirebiliyormuyuz bu aletle mesela üst taraf olduğu gibi kalsın yani elmacık kemiklerinin olduğu taraf ama yüzün alt tarafı gıdık ve alt yanaklar erisin istiyorum ben

aaaaaaa böyle bi alet mi var.... süperrrrr:sm_cool: ben nekadarda zayıflasam kalıyo ya bu gıdı bi kurtulsam.bunu yapan bi güzellik merkezi falan var mı acaba bu cihazı kullanan??

canım ben yarın doktora gideceğim .. istersen bu alet için bilgi alabilirim doğru bilgi vereceğine eminim . ben birşey duymadım ama doktor biliyordur sorarım senin için :)

handecim bu mezonun yağları eritme dışında cildi sıkılaştırma gibi bir etkiside var m ı? birde can acıtan bi uygulamamı özellikle yüz için soruyorum.?

cildi sıkılaştırmıyor galiba çünkü anneminde kolları sarkık o da sordu yaptırmak istedi onun için LPG tavsiye etti .. LPG de çok iyi gerçekten ama şuan mezoya gittiğim için onada gidersem fazla olur miktar olarak gidemedim .. komşumuz gitti haftada 3 seans 1 ay gidiyorsun galiba .. 500 ytl .. şimdilik çok düzgün vucudu oldu a yemek yer kilo alırsa bilemem..

ya ben bir yerde okudum arkadaşlar yazmış mezo çok kötü çok ağrıtıo kaç yıl önce yaptırmışlar bilmiyorum ama iğneleri okadar küçükki inan hiç ağrmıyor .. ben karboksiterapide yaptırmıştım offf .. offf .. çoook çook feci ağrıtıyor o .. ama mezo da ağrı yok sadece ufak çapta morarmalar oluo o da bazen .. 3 gün sonra geçiyor ..

bi diğer karşı komşumuzda geçen yaz başlamıştı mezoya çok kiloluydu .. kışa kadar gitti .. 65 kilo :) benimle aynı duruyor .. :):)

kilo vermek için selült için mezo cidden çok iyi tavsiye ederim .. pişman olacağınızı sanmıyorum ..

handec,m çok ama çok sevinirim eğer sorarsan..ben bu mezonun iğnelerle filan yapğıldığını sanmıyordum canım ya ay ne kadar cahilim..ama korktum şimdi..çünkü okadar hassas bir cildim var ki benim mesela su buharu yapıp siyah noktalarımı sıkmaya kalksam bile kırmızılık 3 gün sürüyor neredeyse hele bıyıklarımı iple aldırmaya gittiğimde o bölge 3 gün kızarık kalıyor..yani okadar hassas ki bu tür iğneler sonucu uzun süre kendine gelemez gibi..ama o cihaza ne tepki gösterir biklemem..yanlız çok acil bşylere ihtiyacım var..bu aralar kilo aldım ama tartılıyorum halen 49 kiloyum allahım ya çıldırmamak elde değil..çünkü bütün kilolar resmen yüzümde toplanıyor..ya çok fazla şişko yanaklarım yok gıdık hiç yok zaten ama elmacık kemiklerim yok oldu yanaklarım doldu resmen..kiloma göre yüzümün kilolu kalmasına ve 1 günde yüzümün şişmanlamasına artıkm dayanamıyorum..sırf bu yüzden kilo almam gerekirken yüzüm zayıflasın diye kendimi frenlemek zorundayım..ya beni gören deli sanar frenlediğim için çünkü gerçekten çok zayıfım kilo almak istiyorum ama sırf yüzden haddinden fazla aldığım için alamıyorum..olmaz böyle şey ya..handecim lütfen ne yapmam gerektiğini sor canım doktoruna..birde hangi doktora gidiyorsunuz estetisyen filan mı bend ebi gidip danışmak isityorum bu durumu..tırmıkkedi sağol canım önerin için ben nette bir kaç cihaz buldum 260 ytl filan sana resmini koymaya çalışıcam bakalım seninkine benziyormu..canım sende resim varsa koyabilirmisin cihazın resmini ?

of of of :) desene sende benim gibisin :teselli: bende kaş*bıyık falan aldırırken kızarıyor ve kabarıyor 2 3 gün izi kalıyor beyaz tenli oluncada çok kötü duruyor ..

walla nette araştır istersen yüz mezoterapisi olarakta geçiyor .. yani hiç ağrı olmuyor dicem sallıyor diceksiniz ama gerçekten hiç ağrmıyor :S kafamçokkarıştı vucudumda morarmalar oldu mesela ama yüzümde hiç olmadı .. zaten mniicik bi iğne elmacığın altına yapıo gıdığa ypıyor hemen .. toplasaınız 1 dk sürmüo hemen bitiyor :)

gittiğim doktor genel cerrah ama işte botoks mezo karboksi lpg yara tedavileri aklına ne gelirse :S bu tür uygulamaların bulunduğu bir yer açmış .. ameliyatta yapıyor tabi yaniii öle gelişigüzel okumadan etmeden açan birisi değil ... yarın 4 5 gibi evde olurum ..söylediklerini yazarım canım sana :)

ben şu yüz yogası kitabını aldım orda gıdı için egzersizler var. yapıyorum ve gerçekten çalıştığını hissediyorum. bir haftada toparlanıyor diyo kadıni yeni başlık açtım ordan yazarım isterseniz kitaptaki bilgileria.s.

canım bence yoga yani bildiğim kadarıyla sıkılaştırmak ve dinç tutmak içindir .. yanakları eriteceğini sanmıyorum :S bende aklıma geldikçe alt dişlerimi öne çekerek gıdı için yapıyorum tabi mezoya gittikten sonra . koruma amaçlı .. :)

valla tatlım bende şu gıdıya takmıştım hatta ameliyat olmayı düşündüm ne kadarda zayıf olsam duruyo öle, bu kadının kitabında yanaklar için falan da var kendisi de bu yolla eritmiş öle diyor. artık denicem bakalım yerimseniben

inşallah yarar canım :) gelişmeleri paylaşırsın bizimle :):teytey:

peki yüzümüzün istediği yerden kilo verdirebiliyormuyuz bu aletle mesela üst taraf olduğu gibi kalsın yani elmacık kemiklerinin olduğu taraf ama yüzün alt tarafı gıdık ve alt yanaklar erisin istiyorum ben

doğru biçimde kullanılırsa evet istediğin bölge zayıflar.ben sanırım yanlış kullandım.çünkü yüzümün her tarafı çoook ama çok zayıfladı.

canım ben yarın doktora gideceğim .. istersen bu alet için bilgi alabilirim doğru bilgi vereceğine eminim . ben birşey duymadım ama doktor biliyordur sorarım senin için :)

canıım lütfen sorar mısın?bana çok yardımcı olmuş olursun,içim hiç rahat diil.belli bi süre sonra yüzüm eski şekline dönermiy miş?

arkadaşlar doktorun acil işi çıkmış o yüzden yarın ya da cumartesi gideceğim kusura bakmayın . bu hafta mutlaka gideceğim ama gün için birşey demek istemiyorum :) a.s. tekrar kusura bakmayın.

ya kızlar moralim çok bozuk tek hayalim olan lifting cihazıda sanırım suya düştü..benim karedşim hemşire ve şuan devlet hastanesinde staj yapıyor..ona ilgili doktordan bu cihaz hakkında bilgi almasını istedim..o da bugün plastik cerraha mı ne sormuş estetisyen sanırım...ama doktor kesinlikle kullanmasın demiş..metabolizmayı bozabilirmiş ve yüzde kan dolaşımını bozacağından kanamalar yada morarmalar meydana gelebilirmiş..ben araştırmalarıma devam edicem fakat moralim bozuldu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…