handecim birkaç yer daha buldum netten onlarıda arayıp öğrenicem..ama izmitte bulamazsam lifting cihazı kullanmayı düşünüyorum canım sen ne dersin? tırmıkkedi arkadaşımız kullanmış bende netten araştırdım bir tane cihaz buldum 260 ytl ye..almak istiyorum ama halen zararı olur diye korkuyorum..tırmıkkedi kulanmış ve çok zayıflatmışyüzünü..bi bilgin varmı canım bu aletle ilgili?
handecim bu mezonun yağları eritme dışında cildi sıkılaştırma gibi bir etkiside var m ı? birde can acıtan bi uygulamamı özellikle yüz için soruyorum.?
handec,m çok ama çok sevinirim eğer sorarsan..ben bu mezonun iğnelerle filan yapğıldığını sanmıyordum canım ya ay ne kadar cahilim..ama korktum şimdi..çünkü okadar hassas bir cildim var ki benim mesela su buharu yapıp siyah noktalarımı sıkmaya kalksam bile kırmızılık 3 gün sürüyor neredeyse hele bıyıklarımı iple aldırmaya gittiğimde o bölge 3 gün kızarık kalıyor..yani okadar hassas ki bu tür iğneler sonucu uzun süre kendine gelemez gibi..ama o cihaza ne tepki gösterir biklemem..yanlız çok acil bşylere ihtiyacım var..bu aralar kilo aldım ama tartılıyorum halen 49 kiloyum allahım ya çıldırmamak elde değil..çünkü bütün kilolar resmen yüzümde toplanıyor..ya çok fazla şişko yanaklarım yok gıdık hiç yok zaten ama elmacık kemiklerim yok oldu yanaklarım doldu resmen..kiloma göre yüzümün kilolu kalmasına ve 1 günde yüzümün şişmanlamasına artıkm dayanamıyorum..sırf bu yüzden kilo almam gerekirken yüzüm zayıflasın diye kendimi frenlemek zorundayım..ya beni gören deli sanar frenlediğim için çünkü gerçekten çok zayıfım kilo almak istiyorum ama sırf yüzden haddinden fazla aldığım için alamıyorum..olmaz böyle şey ya..handecim lütfen ne yapmam gerektiğini sor canım doktoruna..birde hangi doktora gidiyorsunuz estetisyen filan mı bend ebi gidip danışmak isityorum bu durumu..tırmıkkedi sağol canım önerin için ben nette bir kaç cihaz buldum 260 ytl filan sana resmini koymaya çalışıcam bakalım seninkine benziyormu..canım sende resim varsa koyabilirmisin cihazın resmini ?
ben şu yüz yogası kitabını aldım orda gıdı için egzersizler var. yapıyorum ve gerçekten çalıştığını hissediyorum. bir haftada toparlanıyor diyo kadıni yeni başlık açtım ordan yazarım isterseniz kitaptaki bilgileria.s.
valla tatlım bende şu gıdıya takmıştım hatta ameliyat olmayı düşündüm ne kadarda zayıf olsam duruyo öle, bu kadının kitabında yanaklar için falan da var kendisi de bu yolla eritmiş öle diyor. artık denicem bakalım yerimsenibencanım bence yoga yani bildiğim kadarıyla sıkılaştırmak ve dinç tutmak içindir .. yanakları eriteceğini sanmıyorum :S bende aklıma geldikçe alt dişlerimi öne çekerek gıdı için yapıyorum tabi mezoya gittikten sonra . koruma amaçlı .. :)
valla tatlım bende şu gıdıya takmıştım hatta ameliyat olmayı düşündüm ne kadarda zayıf olsam duruyo öle, bu kadının kitabında yanaklar için falan da var kendisi de bu yolla eritmiş öle diyor. artık denicem bakalım yerimseniben
çok iyi olur tatlım ya bende çok muzadaribim çooookk tşkler şimdidena.s.inşallah yarar canım :) gelişmeleri paylaşırsın bizimle :):teytey:
peki yüzümüzün istediği yerden kilo verdirebiliyormuyuz bu aletle mesela üst taraf olduğu gibi kalsın yani elmacık kemiklerinin olduğu taraf ama yüzün alt tarafı gıdık ve alt yanaklar erisin istiyorum ben
canım ben yarın doktora gideceğim .. istersen bu alet için bilgi alabilirim doğru bilgi vereceğine eminim . ben birşey duymadım ama doktor biliyordur sorarım senin için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?