Cilt Bakımı Ürünleri Tombul yanak ve gıdıktan nasıl kurtulabilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

tamam tamam üşenmek yok ..a.s bende başlıycam bugün .. hadi bakalım hayırlısı.. :içelim: belki tombul yanaklar gitmiycek ama en azından cilde faydalı olduguna daha gergin yaptıgına inanıyorum.. birde elim bollaşırsa bahsettiğim kremlerden birini almayı düşünüyorum.. bakalım artıkfisfisfis

kızlarr ben youtube dan "facial yoga" ve "facial exercise" baslıgı altında aradım.. çok iddalı yaa.. önce ve sonra seklinde göstermişler fotoları baya bi fark var .. hatta videoların birinde bir genc bi adamın yanakları tombiş, sonraki resmini gösterdiler incecik bir yüz:1shok: dogruysa eger inanılmaz bişey valla, denemek lazım:dance:

geldiiimmm... ya kusura bakmayın okulum başladı.... çok kötüyüm daha alışamadım dumur halindeyim, yaa eritmiş olurmuyum hiç!!! walla bilmiyorum vardır inş bi çözüm, yattı mı yani şimdi bu greyfurt yağı??!! vallahi aynıyız kıvılcımcım yaa sorma araştırmaya devam edelim yaa en ufak bi gelişmeyi bile lütfen yazın kızlar.. dediğim gibi sık giremicem ama gelicem yine de öpüldünüzzz

tamam canımcım biz bi gelişme olursa sana haber veririz merak etme şimdilik yüz yogasına başlamaya karar verdik greyfurt yağı bana pek mantıklı gelmiyor açıkçası eğer işe yarasaysı millet alıp göbek yağlarını basenlerini filan eritmeye çalışırdı onunla...neyse canımmm bi gelişme yakaliyim yazacam hemen...

yüz yogası nasıl gidiyor ? kıvılcım sen baslıycaktın galibaa.. ben basladım günde 20 dakika yapıyorum.. tabi videolar bölük pörçük kaptıgım hareketleri yapıyorum. artık. zorlayıcı hareketlerden kacınıyorum tabii.. bakalım ne olcak

bende başladım canım ama 20 dk yapamıyorum canım ya 10 dk filan yapabiliyorum 1-2 ay dayanalım bakalım ne olacak eminim düzenli yaptığımızda faydası olacaktır...pes atmek yok canım gelişmeleri haber ver..:)

ya kızlar şu facercise mıdır nedir o yüz yogasıyla aynımı? daha izlemedim dee.. yaa bi de çok tartışmalı olmuş bu yüz yogası işi, anlamadığım şey çekincek ne var ki bunda, sürekli yapmak gerekmez arada fırsat bulabildiğimiz kadarıyla bile yetinsek kar kardır, a o zaman nolur daha geçen sonuç elde edilir belki ama yine de bişeyler olur yaa büyütmeyin yok sarkar yok göçer...

cnm facercise yüz cimnastiği demek bence yüz yogasıyla aynı şey isimleri farklı sadece.. ikisindede amaçyüzünü eğriltip büğrültüp (komik oluyo gercekten..:Roflol:) yüz kaslarını harekete gecirip yüzü forma sokmak.. ama sanki facercise daki hareketler daha etkili gibi geldii bana bilmiorumm..

valla basladım şimdilik bırakmaya niyetim yok ama bakalım.. iddia ettikleri gibi mucize bir sonuç yaratacakmıı?fisfisfis

ewet ya deneyen oldumu gold shapei

ben onu ilk efa duydum denemek isterdim fakat hareketleri bilmiyorum.aslında sorunum gıdık değil sadece yanaklarımı eski zayıf haline getirmek isstiyorum bayramda iice şiştiler bende kilo aldım farkındayım fakat yüzden daha çok aldım ya of sinir oluyorum..eğer bu yöntem yüz için daha etkiliyse denemekte fayda var fakat hareketleri bulmak lazım.

yoksa o dediğiniz krem mi arkadaşlar yazıyı tekrar okuyunca farkettim sanırım dikkatli okumamışım..

yoksa o dediğiniz krem mi arkadaşlar yazıyı tekrar okuyunca farkettim sanırım dikkatli okumamışım..

kıvılcım hangisi krem mi? goldshape se evet cnm krem o..

bu arada kızlar goldshape i kullanan yok sanırım ben daha öncede yazmıştım ama yorum gelmedi.. :1no2:

ben almayı düşünüyorum ama bi zararı olur mu die düşünüorum

lily cim bi zararı olurmu benimde hiç bir fikrim yokfisfisfis ama şöyle söyliyim oldukca pahalı bir ürün o yüzden ben gerekli dermotolojik kontrollerden gectiğini düşünüyorum.. ama yinede sen bilirsin tabii yüz bu nihayetinde ..endişe duymak konusunda haklısın..
benim kaygım vaat ettiği etkiyi gösteriyormu konusunda.. vücut için kullananlar memnun kalmış ama ..

angel cnm yani bu krem şimdi yüze sürüldüğünde yüzü mü zayıflatıyormuş.eğer öyleyse ve gerçekten işe yarıorsa denemek isterdim fakat sivilce filan yapmasından korkuyorum..

angel cnm yani bu krem şimdi yüze sürüldüğünde yüzü mü zayıflatıyormuş.eğer öyleyse ve gerçekten işe yarıorsa denemek isterdim fakat sivilce filan yapmasından korkuyorum..

evet canım iddası bu.. yüzü zayıflatıyomuş direkt olarak yağları hedef aldıgı söyleniyor.. zaten ben bu konuyla ilgili 3 tane krem markası yazmıştım önceki mesajlarımda ama en iddalısı bu gold shape.. sivilce yaparmı konusunda hiç bir fikrim yokk.fisfisfis.birde benim fikrim bir kremin işe yarayabilmesi için uzun vadede kullanmak lazım ..

internetten carole maggio'nun kitabını buldum kızlar.bir sürü hareket var ama hepsi ingilizce.ingilizce bilenler bizim için tercüme ederler belki:)

canım ingilizcem tek tük var ama bunlar beni fazlasıyla aşartatlicadiarzu

canım ingilizcem tek tük var ama bunlar beni fazlasıyla aşartatlicadiarzu

benimkini de aştığı için direk koydum ama vaktim olursa uğraşıp ayrı bir konu başlığı altında da atmayı düşünüyorum.belki pazar günü yapabilirim.

yaa ben o gold shape için bi zamanlar başlık bile açmıştım ama kimse takmamıştı demekki kullanmamış kimse.. yaaa ben ölüyorum bu okul işi bitircek beniii hiç vaktim kalmıyo, yaa peki bu iş nolcak ben o videoyu izleyemedim bile benim pc kesik kesik on saate çalıştıramıyoo izlenmio youtubedan falan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…