sıvılceye yan etkısı olurmu bılmem ama sanırsam o cıltten cılde degısır urunu 7 gunluk kullanımda etkısını goruomussun sora zaten ıster kullanmassın artık yedıklerına dıkkat eder aynı zamanda yuz yogasıda yapar ve takvıyelerle dewam edersın ıster kremı ara ara kullanmaya dewam edersın krem zaten yanakta alt tbakada olusan yagları yakıo hızlı bı bıcımde cok ılgımı cektı kıslar urun bugun elıme gectı 7 gunluk surec baslıo yane ben sıze yazıcam.cok heycanlanlıım.a.s
evey canım ya aynen belirgin elmacık kemik ve sıkı bir cilt..gerçekten çok hoş duruyor..benim elmacık kemiklerim oldukça belirgin ama maalesef yüzüm kilo aldığında resmen kayboluyorlar..zayıfladığım an elmacık kemiklerim ve çenem belirginleşiyor çok güzel oluyor..fakat azcık kilo alayom hemen yüzüm şişiyor ya sinir oluyorum ya bıktım artık ..şuan yine şişti mesela çünkü kilo aldım bu aralar fakat sanki sadece yüzden almışım...ay uyuz oluyorum ya..şu kremi çok istiyorum kullanmayı ama yan etkilerinden korkuyorumoff yaa bende kurtulmak istiyorum şu tombul yanaklardan.. şöyle belirgin elmacık kemikleri sıkı bir cilt ne güzel olurdu. üstelik benim öle arada sırada degil hep tombul..:1no2:
kızlar bu siteyi bulduguma çok menunum ama ..vücudum zayıf yüzüm kilolulu off yaaa. ne biliyim bundan bitek ben şikayetçiyimdir sanıyordum.paylaşmak ii geldi..
evey canım ya aynen belirgin elmacık kemik ve sıkı bir cilt..gerçekten çok hoş duruyor..benim elmacık kemiklerim oldukça belirgin ama maalesef yüzüm kilo aldığında resmen kayboluyorlar..zayıfladığım an elmacık kemiklerim ve çenem belirginleşiyor çok güzel oluyor..fakat azcık kilo alayom hemen yüzüm şişiyor ya sinir oluyorum ya bıktım artık ..şuan yine şişti mesela çünkü kilo aldım bu aralar fakat sanki sadece yüzden almışım...ay uyuz oluyorum ya..şu kremi çok istiyorum kullanmayı ama yan etkilerinden korkuyorum
ya angel canım ben seni çok merak ediyorum keşke izmite gelebilsen :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?