Cilt Bakımı Ürünleri Tombul yanak ve gıdıktan nasıl kurtulabilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
kızlar ben o yağ kullanımına pek olumlu bakmıyorum..gamsse cnm bende de kesik kesik çıkıyor fakat ben baya hareket kaptım ordan sende kaptıklarını uygula istersen..
angel nasıl gidiyor senin yüz egzersizin ben maalesef düzenli yapamadım..bayadır yapmıyorum fakat az önce jewelin açtığı bir konu var oraya tercüme ettiği hareketleri yazmış onları yaptım..yine düzenli yapmaya karar verdim ama bakalım ..ya bi faydasını görmeye başlasam aten bırakmam gaza gelirimde işte bu da düzenli yapmadan olmuyor..senin nasıl gidiyor bir faydası oldu mu sence ?

yaa bence faydası olabilir, mesela kalem egzersizi dudaklarımı dolgunlaştırdıı... yaa bi de bişi aklıma geldi?? hormon bozukluğu fln olmasın kıvılcım1 bizde? çünkü özellikle bizimkisi acaip bi durum, ben mesela bişey duymuştum bi doktordan,, sporculara steroid verdiler mi yüzlerine kilo alıyolarmış, mesela bizde de öyle bi fazlalık falan vardır, diyelim kii, tedavi olunca hiçbişey kalmıyodur meselaa.. ahh ahh keşke geçebilecek bişey olsaa..

yok canım ya sanmıyorum..ya senin ki nasıl çok mu tombul yanakların..aslında benim abartılcak kadar tombul değil..fakat ben yinede zayıf yüzü yakıştırıyorum kendime..aslında hormonlardan olsaydı yüzümüz hiç zayıflamazdı..mesela ben bu aralar kilo aldım o yüzden ilk yüzden aldığımdan yüzüm kilo aldı..vücudumda aldı fakat yüzüm daha çok aldı..şimdi 2 kilo versem yüzüm yine eski hal,ne dönücektir..ama bu sefer vücüdumda zayıflıcak ve ben vücuttan zayıflamak istemiyroum..senin nasıl oluyor peki?zayıflasanda yüzün hiç mi zayıflamıyor?

kıvılcım bende yapmaya calışıyorum her gün ama ben güveniyorum bu olaya ama sabır işi en az bir bucuk ay gerekli bence sonuc görmek için .. bende youtube videolarından kaptıgım hareketleri yapıyorum zaten hepsi aşağı yukarı aynı..
jewel sen o dosyayı nasıl buldun ya helal olsun..kadın onu parayla satıyor :) arkadaslar resimlere bakın yapın ordaki hareketleri derim çeviriye çok ihtiyac yok ..
zaten yüz inceltmek için başlı başına bir hareket var orda. diğerlerine pek bakmıycam..
"the face slimmer" kadın o hareketi yatarken yapmayı tercih ediyorum diyor.. oturarakta olurmuş ama..bütün hareketlerde duruş önemliymiş göbeğini içine çekiyorsun kalçanı sıkıyormuşsun bu hareket boyunca
(sayfa 76) ağız hareketini biliyosunuzdur dudaklarınızı alt ve üst dişlerinize baskı uygulayacak şekilde içeri doğru yuvarlayıp bu duruşu saglayın. biraz kasmanız lazım..sonra ellerinizle yanaklarınıza yukardan aşağı dogru hareket ettirin yanaklarınızda bir yanma hissi duyana kadar devam ettirin diyor .sonra elleriniziyukarı doğru kaydırın (resimde var ) 30 kadar sayın ve rahatlayın.. dudaklarınızla burrrrr yapın umarım ne dediğim anlaşılmıştır.:Roflol::Roflol:
bunu günde 2 kere öneriyor.
gıdık içinde onun bir altındaki hareket öneriliyor ..
dudaklarınızı kapatıp gülümseyin diyor sonra boynunuzu tutun .başınızı arkaya doğru götürün ve 3 e kadar sayın sonra normal pozisyona dönün ..bunu 35 defa yapın. eger sorun ciddiyse diyo bu egzersizi günde 3 kere tekrarlayın..

aşağı yukarı böyle arkadaslar.. bu günlrede yogunum o yüzden pek giremiycem.kolay gelsin.

gamsee cim bu arada sen hangi bölüm okuyosun canım :)

bu arada biraz acıması normalmiş . acı olmadan kazanç olmaz diyor :)

holleyy indirdim ya ne salağım kör gibi görmemişimm..:)
bakalım bakalım bi kitaba..

angel cnm o açıkladığın hareket tamamen yüz inceltmek için mi yapılan hareketmiş?

evet canım yüz inceltme hareketiymiş o acıkladıgım.. zaten hareketin adı face slimmer.. ben ona yogunlaşıcam bide gıdık egzersizine.. hadi kızlar azmedin düzenli yapalım :))

sağol angelcım ya sen söylemesen ben daha 2. harekete geççektim.aslında benim çeviri yapmamın yegane sebebi faydaları çünkü faydalarını okudukça daha çok yapmak istiyor insan, en azından ben öyleyim.kitabı torrentten indirdim.bi de video bulabilsem şahane olcaktı ama henüz bulamadım.senin ingilizcen iyi galiba hemen tercüme etmişsin hepsini.

hiiiç dert etme tombul yanağını. zaten 30 yaşından hatta 25 yaşından sonra yanaklarındaki yağ dokuları erimeye başlayacak.30 35 yaşından sonra dolgun yanaklı olmayı özleyeceksin.30 dan sonra acaba yanaklarıma tekara nasıl dolgunluk verebilirim diye düşüneceksin kara kara.

ay neden kurtulmak istiyorsun ki çok şirin bence:1hug:benim de gıdığım var seviyorum onu,aşkımda seviyor:asigim:

jewel evet canım ingilizcem var vaktim olursa diğerlerinide tercüme ederim ama hem iş var hem ders çalışıyorum pekvaktim olmuyor.. ben bu 2 hareketin bizim için uygun oldugunu düşünüyorum .. yani tombul yanak ve gıdık :)) ehe ehehee

yaa tamam çok sağolun siz de destek oluyosunuz ama, 30 umdan sonra gelen bu kaybın bana ne faydası var ki.. ben en güzel yıllarımda güzelliğimi istiyorum, -çok şükür güzel bi kızım ama öyle kendimi daha güzel buluyorum- o zaman da buluruz bi çaresini ne var..

gamsseciğim ben sen de kendimi görüyorum canım ya :Roflol: bu konuda kendimi neredeyse düntada tek sanırdım ama gerçekten aynı kaderi paylaşıyoruz :Roflol: yüz yogasındaki yüz inceltici hareketi düzenli olarak yapıyorum sende başla bence faydasını göreceğimize emininm.benim bu aralar yüzüm zayıfladı ama bu günlerde çok yoruldum ondan mı yoksa hareketten mi bilemiyorum..

slm arklar benmde sorunum aynı tombul yanaklarım yanii fızıgımde hıc bıse yok fazlaca memnunum ama yuzumde zayıflama olmuo bu durumdan kurtulmanın yolu varmıs arkımın annesı aracılıgıyla ogrendım annesı estetık cerrah ve bu krem cok ıse yarıomus kremın adını aldım ınternetten sıparıs verdım dun gelmesını beklıorum sımdı kullanıcam gercekten ıı bı urun bence alın..

canım hangi üründü o adı neydi kremin ve cilde herhangi bir zararı varmı acaba sivilce vs gibi özelliklede hassas ciltlere bir bilgin varmı canım bu konuda ve fiyatı nedir?

ÇAĞLAAA

ayy çok heyecanlandım....sonunda bi çözüm bulduk!!!! canım neymiş bu kremin adı yazarmısın lütfen.a.s.a.s.a.s.

canım hangi üründü o adı neydi kremin ve cilde herhangi bir zararı varmı acaba sivilce vs gibi özelliklede hassas ciltlere bir bilgin varmı canım bu konuda ve fiyatı nedir?
şutarafagittigerçi senin denemeni beklerim etkisi olursa sonra alırım yine de meraktan çatlıyorum çağla aaaa:mymeka:nereye gittin:uhm:

ayrıca çağlacım profilindeki senin resminse yanaktan yana da sorunun yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…