cnmmm bende sana mesaj atacaktım ama atamıyorum bari burdan yazayım hani bi arkadaşımız lifting cihazı kullanıp yanakları çok zayıflamış ya acaba yanakları eski haline döndü mü bi bilgin var mı,cevap yazmıştın hatta ona,sen ne yaptın cnm lifting cihazı kullanmayı düşündün mü hiç,alsam mı diye çok kararsızım ya ama bi süre sonra kilo almasam bile eski haline dönecekse bi kıymeti yok benim için,o arkadaşımızın resmini yani önceki ve sonraki halini okadar merak ediyorumki keşke görme şansım olsaydı,bu arada ben lifting cihazı almaya tamamen karar verene kadar anew'in yüz sıkılaştırıcı ve toparlayıcı kremini sipariş ettim bide yüz masaj aleti sipariş verdim salı günü elimde olur,istersen linklerinide koyabilirim cnm,ikiside 35 tl ne tesadüfki,ama iyi bişeye benziyolar,bide kavitasyon aletindede kararsız kaldım,ben estetik cerrahilerlede konuştum netten liftingi ve kavitasyonu yanağa asla önermiyolar,gıdık bölgesine oluyomuş,bi düşündümde eğer benim gıdık bölgem giderse yanaklarımda normal bi hal alır bence yani öyle duruyo belkide gıdığım gidince yanağımı zayıflatmaya gerek kalmaz...bu arada cnm face roller benim pek içime sinmedi basit bişeymiş gibi geldi yada ne bileyim işe yaramaz gibi geldi ama alırsan ve kullanırsan benide bilgilendirirsen gelişmelerden çok sevinirim cnm...
merhaba canım..öncelikle şunu merak ettim normald zayıfmısın benm gibi yani kilona göre yüzün şişman mı..benim öyle mesela..
kiloma göre yüzüm yanaklarım daha etli...
ve kilo aldıkça ilk olarak yüzden alıyorum bu yüzden de vücuttan kilo almak istesemde maalesef diyete girmek zorunda kalıyorum
eğer kiloluysan zayıflamayı deneyebilirsin ilk olarak..
o bayanla görüşmedim canım ama en son görüştüğümüzde ki seneler oldu doktorlar yağ enjekte etmekten başka bir yolu olmadığını söylemişti kendisine
ben resimlerini gördüm .. laptopumda da vardı ama çoktan silinip gittiler..
fark oldukça belliydi..
aslında yukarıda yazdığım alete bende çok fazla ısınamadım.
pille çalışıyormuş zaten çok fazla etkili olmaz gibi geldi bana da ama başlangıç olarak onunla başlasak daha iyi olur gibime geliyor..
yüzü çok fazla sarsıcak aletlerden korkuyorum ben titreşimi çok olan aletlerden mesela..
lifting cihazı hiç kullanmadım canım cesaret edemedim bi ara bir krem aldım netten ama hiç bir işe yaramadı 2 kullanımda attım çöpe..
ama sanırım ben bu cihazı alıcam ..denemekte fayda var ama tedirginimde ...
arada yüz hareketleri yapıyorum işe yarıyor gibime geliyor..
birde bazen yemek yerken hiç aklıma getirmiyorum..ozaman sanki şişmiyor...
biraz da psikolojik mi anlayamadım gitti..
beynini nereye yönlendirirsen o olurmuş ya aklıma getirmedğim zamanlar sanki yüzüm şişmiyor nekadar yemek yesemde..
o bahsettiğin ürünlerin linkini atarsan sevinirim cnm ama özelden msj atamıyorsun sanırım buradan yazmakta yasak istersen masaj aletinin adını yaz canım ben google den bulmaya çalışırım..