• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Tombul yanak ve gıdıktan nasıl kurtulabilirim?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
merhaba kızlar bende zayıf biri olmama rağmen tombul yanaklardan muzdaribim.'Methode Jeanne Piaubert Visagist Soin forumda birkaç arkadaşın önerdiği ilacı sipariş ettim kullanmaya başlıycam umarım faydası olur.Aranızda kullana varsa deneyimlerini yazsın lütfen.Kremi kullandıktan sonra size yazarım

canım aslında etkili sonuc için iksiini beraber kullanmak gerekiyomuş , ama ben krem olanı kullanmıştım yani roll-on olanı degil ... tabi ikisi beraber baya tuzlu oluyor :/ bulundugun yerde sevil parfümeri varsa ordan alabilrisn bende maddi acıdan kendmi toparlamaya calışıyourm alıcam.. bu arada tembellik yapıp face roller kullanmayıda bıraktım :( ama düzenli olarak kullanmaya baslıycam artık ...

canım başladın mı yeniden kullanmaya bende sipariş verdim başlıycam yakında inşallah sorunu bu krem çözer.

$ebruqw2.webp kızlar ebru şallının eski haline bakın yüzü kocaman duruyo yanaklar filan hiç hoş değil bizimde eritmemz lazım yaa

kızlar bi çare bulabildinizmi.. kurtulalım artık şu tombul yanaklardann ooff

you tube da Carole Maggio ya ait bir çok görüntü var ben de bir sarkık gıdılı adayı olarak yapmaya karar verdim bu konuya aboneyim :)

Evet benimde muzdarip olduğum bir konu.53 kiloyum ama yüzüm sanki 65 kiloymuşum gibi duruyor....

Kiloyu ilk önce yüz bölgesinden alıyorum.Bunun aksine ise vücut uzunca süreler sonunda anca anca kilo alıyor ki bu da rahatsız edici bir durum...

Bunun için bende uzun süreli araştırmalar yaptım ve en son bir cilt uzmanına gittiğimde merakımdan sormuştum....

Bölgesel yağlanma denilen şey o bölgeyi besleyen damarlar vasıtasıyla mevcut oluyormuş.Yüz bölgesinin incelmesini isteyen bir kişi o bölgede ki kasları çalıştırmalı ve o bölgenin terlemesini sağlamalıymış.

Yanakların incelmesi için,günde en az 1 saat boyunca ellerle yanaklara oval masajlar yapılmalı.Sıcak su buharı ile yüzün terlenmesi sağlanmalı ve ardından ise limon suyu ile yüz hatlarının tekrardan sıklaşması sağlanmalıymış...

Ayrıca sakız çiğnemek te işe yarar dedi.....:21:

off arkadaşlar bu konuyla ilgili krem sürenler yada alet kullananlar niye sonuçları yazmamış. yardımcı olun lütfen yanağını eritmeyi başaran var mı, nasıl?

Kızlar Clarins Lift-Minceur Visage / Contouring Facial Lift adında bir krem buldum yüzü incelttiğini söylüyorlar aranızda bu kremi kullanan varsa lütfen yardımcı olur musunuz lütfeen..

arkadaslar sakiz çiğnemek baya işe yarıyor benim bir arkadşım denedi bu yontemi de ondan biliyorum

ben kilo verdim gıdığım yoktu ama simdi cıkmaya basladı nedendir bilemem ama sinir oluyorum :D yeni takıntım gıdık oldu :D

Arkadaşlar gıdığı kremle yada doğal yolla eritmiş olanlar varmı?
Varsa formülünü verse e bizde kurtulsak.

arkadaslar bende yanaklarimdan ve gidigimdan sikayetciyim,lifting cihazi almayi dusunuyorum gercekten zayiflatir mi,bide aklima bisey takildi,mesela zayiflatti diyelim belli bi sure sonra hic kilo almasam bile eskiye doner mi,ben donmesin istiyorum acikcasi...

face roller diye bir alet varmış onu almayı düşünüyorum şimdi açıklamasını aynen kopyalıyorum..

Yanak inceltici alet-Yüz zayıflatıcı zayıflama masaj aleti-Yüz inceltme aletleri

Face Roller Vücudun Yenilenme Döngüsünü Çalıştırır!
Face Roller’ı çene altları, boyun, göz, kaş,dudak çevresi, alın hatları, elmacık kemikleri boyunca hareket ettirin..
Germanium Nedir?

Yer yüzünde bulunan nadir elementlerden bir tanesidir. 32 °C’nin üzerinde reaksiyona geçebilen bu element cilt ile teması ile hemen gizemli gücünü hissettirir. Birikmiş ağırlık hissini ortadan kaldırırır. Yorgunluğu alır, İç salgıları düzenleyip besleyerek doğal tedavi uygular. Doğal bir antiseptiktir. Anti hücresel oksitlenme özelliği vardır. Anyon’unun salgılanmasına neden olur.

Tüm Bildiklerinizi Unutun!

Binlerce kimyasal içeren pahalı kozmetik ürünleri
Cerrahi operasyonlar
Botox, detox lazer tedavileri
Alın germe, kaş kaldırma, yüz germe, yüz implantları
Bütün bu işe yaramaz pahalı yöntemlerden uzak doğal ve en etkili çözümleri yüz masajı aletinde bulabilirsiniz.

Cilt kusurlarının %95′i kan dolaşımının zayıflamasına bağlıdır.

Tartışmasız bir gerçek vardır.
Oda masajın her türlüsünün kan dolaşımını arttırdığıdır.

Yüz kaslarını çalıştırır. Yüz kasları ve yüz derisi arasındaki bağları kuvvetlendirir.
Kan dolaşımını hızlandırır. Cilde oksijen ve besin gitmesini sağlar.
Deri altı metabolizmasını çalıştırır. İç salgıları düzenler.
Anyon’un salgılanmasına neden olur.
Melanin oluşumunu sınırlar.
Oksijeni emmeleri için cilt hücrelerini destekler.
Kolojen ve elastik dokuyu güclendirir.
Deri altı metebolizmasını çalıştırır.
Ten ve beyin bağlantısını uyarır
Rahatlatıcı hormanlar salgılanmasını sağlar.
Gözenekleri açar

Ayna korkusu olmadan yaşamak “Nasıl Görünüyorum” kabusundan kurtulmak için hergün 10 dakikanızı yüz masajına ayırın.
Yüzünüzü gerdirmek yerine düzenli olarak yüz masajını tercih edebilirsiniz!

Televizyon izlerken hergün 10 Dakikanızı ayırın yüzünüzü harika bir görünüme sokun!

ve malesef kimsenin aklına yüz masajı yapmak, yada yaptırmak gelmez!
Yüz cildinin sağlığı ve güzelliği vucüt güzelliğinin en önemli bölümlerinden biridir, ve bir bayanın görünüşünü değerlendirmek için önemli bir faktördür. Her bayan cildinin göz alıcı, akıcı, güzel ve elastik olmasını ister.

FACE ROLLER İLE YÜZÜNÜZ UYARILIR, SAKİNLEŞİR VE RAHATLAR!

Cildi beslemenin en etkili yolu hızlı bir kan dolaşımıdır. Hızlı bir kan dolaşımıda ancak ve ancak masaj yoluyla sağlanır. Cildinizin sizden beklentisi çeşitli kimyasal müdahalelerin dışında sadece ve sadece düzenli bir masajdır.

Masaj aynı zamanda koruyucu bir sağlık yöntemidir.

Onlaraca para ödenen cilt bakım ürünlerinin etkileri yüz masajının yanında sönük kalır

face roller diye bir alet varmış onu almayı düşünüyorum şimdi açıklamasını aynen kopyalıyorum..

Yanak inceltici alet-Yüz zayıflatıcı zayıflama masaj aleti-Yüz inceltme aletleri

Face Roller Vücudun Yenilenme Döngüsünü Çalıştırır!
Face Roller’ı çene altları, boyun, göz, kaş,dudak çevresi, alın hatları, elmacık kemikleri boyunca hareket ettirin..
Germanium Nedir?

Yer yüzünde bulunan nadir elementlerden bir tanesidir. 32 °C’nin üzerinde reaksiyona geçebilen bu element cilt ile teması ile hemen gizemli gücünü hissettirir. Birikmiş ağırlık hissini ortadan kaldırırır. Yorgunluğu alır, İç salgıları düzenleyip besleyerek doğal tedavi uygular. Doğal bir antiseptiktir. Anti hücresel oksitlenme özelliği vardır. Anyon’unun salgılanmasına neden olur.

Tüm Bildiklerinizi Unutun!

Binlerce kimyasal içeren pahalı kozmetik ürünleri
Cerrahi operasyonlar
Botox, detox lazer tedavileri
Alın germe, kaş kaldırma, yüz germe, yüz implantları
Bütün bu işe yaramaz pahalı yöntemlerden uzak doğal ve en etkili çözümleri yüz masajı aletinde bulabilirsiniz.

Cilt kusurlarının %95′i kan dolaşımının zayıflamasına bağlıdır.

Tartışmasız bir gerçek vardır.
Oda masajın her türlüsünün kan dolaşımını arttırdığıdır.

Yüz kaslarını çalıştırır. Yüz kasları ve yüz derisi arasındaki bağları kuvvetlendirir.
Kan dolaşımını hızlandırır. Cilde oksijen ve besin gitmesini sağlar.
Deri altı metabolizmasını çalıştırır. İç salgıları düzenler.
Anyon’un salgılanmasına neden olur.
Melanin oluşumunu sınırlar.
Oksijeni emmeleri için cilt hücrelerini destekler.
Kolojen ve elastik dokuyu güclendirir.
Deri altı metebolizmasını çalıştırır.
Ten ve beyin bağlantısını uyarır
Rahatlatıcı hormanlar salgılanmasını sağlar.
Gözenekleri açar

Ayna korkusu olmadan yaşamak “Nasıl Görünüyorum” kabusundan kurtulmak için hergün 10 dakikanızı yüz masajına ayırın.
Yüzünüzü gerdirmek yerine düzenli olarak yüz masajını tercih edebilirsiniz!

Televizyon izlerken hergün 10 Dakikanızı ayırın yüzünüzü harika bir görünüme sokun!

ve malesef kimsenin aklına yüz masajı yapmak, yada yaptırmak gelmez!
Yüz cildinin sağlığı ve güzelliği vucüt güzelliğinin en önemli bölümlerinden biridir, ve bir bayanın görünüşünü değerlendirmek için önemli bir faktördür. Her bayan cildinin göz alıcı, akıcı, güzel ve elastik olmasını ister.

FACE ROLLER İLE YÜZÜNÜZ UYARILIR, SAKİNLEŞİR VE RAHATLAR!

Cildi beslemenin en etkili yolu hızlı bir kan dolaşımıdır. Hızlı bir kan dolaşımıda ancak ve ancak masaj yoluyla sağlanır. Cildinizin sizden beklentisi çeşitli kimyasal müdahalelerin dışında sadece ve sadece düzenli bir masajdır.

Masaj aynı zamanda koruyucu bir sağlık yöntemidir.

Onlaraca para ödenen cilt bakım ürünlerinin etkileri yüz masajının yanında sönük kalır

cnmmm bende sana mesaj atacaktım ama atamıyorum bari burdan yazayım hani bi arkadaşımız lifting cihazı kullanıp yanakları çok zayıflamış ya acaba yanakları eski haline döndü mü bi bilgin var mı,cevap yazmıştın hatta ona,sen ne yaptın cnm lifting cihazı kullanmayı düşündün mü hiç,alsam mı diye çok kararsızım ya ama bi süre sonra kilo almasam bile eski haline dönecekse bi kıymeti yok benim için,o arkadaşımızın resmini yani önceki ve sonraki halini okadar merak ediyorumki keşke görme şansım olsaydı,bu arada ben lifting cihazı almaya tamamen karar verene kadar anew'in yüz sıkılaştırıcı ve toparlayıcı kremini sipariş ettim bide yüz masaj aleti sipariş verdim salı günü elimde olur,istersen linklerinide koyabilirim cnm,ikiside 35 tl ne tesadüfki,ama iyi bişeye benziyolar,bide kavitasyon aletindede kararsız kaldım,ben estetik cerrahilerlede konuştum netten liftingi ve kavitasyonu yanağa asla önermiyolar,gıdık bölgesine oluyomuş,bi düşündümde eğer benim gıdık bölgem giderse yanaklarımda normal bi hal alır bence yani öyle duruyo belkide gıdığım gidince yanağımı zayıflatmaya gerek kalmaz...bu arada cnm face roller benim pek içime sinmedi basit bişeymiş gibi geldi yada ne bileyim işe yaramaz gibi geldi ama alırsan ve kullanırsan benide bilgilendirirsen gelişmelerden çok sevinirim cnm...

cnmmm bende sana mesaj atacaktım ama atamıyorum bari burdan yazayım hani bi arkadaşımız lifting cihazı kullanıp yanakları çok zayıflamış ya acaba yanakları eski haline döndü mü bi bilgin var mı,cevap yazmıştın hatta ona,sen ne yaptın cnm lifting cihazı kullanmayı düşündün mü hiç,alsam mı diye çok kararsızım ya ama bi süre sonra kilo almasam bile eski haline dönecekse bi kıymeti yok benim için,o arkadaşımızın resmini yani önceki ve sonraki halini okadar merak ediyorumki keşke görme şansım olsaydı,bu arada ben lifting cihazı almaya tamamen karar verene kadar anew'in yüz sıkılaştırıcı ve toparlayıcı kremini sipariş ettim bide yüz masaj aleti sipariş verdim salı günü elimde olur,istersen linklerinide koyabilirim cnm,ikiside 35 tl ne tesadüfki,ama iyi bişeye benziyolar,bide kavitasyon aletindede kararsız kaldım,ben estetik cerrahilerlede konuştum netten liftingi ve kavitasyonu yanağa asla önermiyolar,gıdık bölgesine oluyomuş,bi düşündümde eğer benim gıdık bölgem giderse yanaklarımda normal bi hal alır bence yani öyle duruyo belkide gıdığım gidince yanağımı zayıflatmaya gerek kalmaz...bu arada cnm face roller benim pek içime sinmedi basit bişeymiş gibi geldi yada ne bileyim işe yaramaz gibi geldi ama alırsan ve kullanırsan benide bilgilendirirsen gelişmelerden çok sevinirim cnm...

merhaba canım..öncelikle şunu merak ettim normald zayıfmısın benm gibi yani kilona göre yüzün şişman mı..benim öyle mesela..
kiloma göre yüzüm yanaklarım daha etli...
ve kilo aldıkça ilk olarak yüzden alıyorum bu yüzden de vücuttan kilo almak istesemde maalesef diyete girmek zorunda kalıyorum
eğer kiloluysan zayıflamayı deneyebilirsin ilk olarak..
o bayanla görüşmedim canım ama en son görüştüğümüzde ki seneler oldu doktorlar yağ enjekte etmekten başka bir yolu olmadığını söylemişti kendisine
ben resimlerini gördüm .. laptopumda da vardı ama çoktan silinip gittiler..
fark oldukça belliydi..
aslında yukarıda yazdığım alete bende çok fazla ısınamadım.
pille çalışıyormuş zaten çok fazla etkili olmaz gibi geldi bana da ama başlangıç olarak onunla başlasak daha iyi olur gibime geliyor..
yüzü çok fazla sarsıcak aletlerden korkuyorum ben titreşimi çok olan aletlerden mesela..
lifting cihazı hiç kullanmadım canım cesaret edemedim bi ara bir krem aldım netten ama hiç bir işe yaramadı 2 kullanımda attım çöpe..
ama sanırım ben bu cihazı alıcam ..denemekte fayda var ama tedirginimde ...
arada yüz hareketleri yapıyorum işe yarıyor gibime geliyor..
birde bazen yemek yerken hiç aklıma getirmiyorum..ozaman sanki şişmiyor...
biraz da psikolojik mi anlayamadım gitti..
beynini nereye yönlendirirsen o olurmuş ya aklıma getirmedğim zamanlar sanki yüzüm şişmiyor nekadar yemek yesemde..
o bahsettiğin ürünlerin linkini atarsan sevinirim cnm ama özelden msj atamıyorsun sanırım buradan yazmakta yasak istersen masaj aletinin adını yaz canım ben google den bulmaya çalışırım..

merhaba canım..öncelikle şunu merak ettim normald zayıfmısın benm gibi yani kilona göre yüzün şişman mı..benim öyle mesela..
kiloma göre yüzüm yanaklarım daha etli...
ve kilo aldıkça ilk olarak yüzden alıyorum bu yüzden de vücuttan kilo almak istesemde maalesef diyete girmek zorunda kalıyorum
eğer kiloluysan zayıflamayı deneyebilirsin ilk olarak..
o bayanla görüşmedim canım ama en son görüştüğümüzde ki seneler oldu doktorlar yağ enjekte etmekten başka bir yolu olmadığını söylemişti kendisine
ben resimlerini gördüm .. laptopumda da vardı ama çoktan silinip gittiler..
fark oldukça belliydi..
aslında yukarıda yazdığım alete bende çok fazla ısınamadım.
pille çalışıyormuş zaten çok fazla etkili olmaz gibi geldi bana da ama başlangıç olarak onunla başlasak daha iyi olur gibime geliyor..
yüzü çok fazla sarsıcak aletlerden korkuyorum ben titreşimi çok olan aletlerden mesela..
lifting cihazı hiç kullanmadım canım cesaret edemedim bi ara bir krem aldım netten ama hiç bir işe yaramadı 2 kullanımda attım çöpe..
ama sanırım ben bu cihazı alıcam ..denemekte fayda var ama tedirginimde ...
arada yüz hareketleri yapıyorum işe yarıyor gibime geliyor..
birde bazen yemek yerken hiç aklıma getirmiyorum..ozaman sanki şişmiyor...
biraz da psikolojik mi anlayamadım gitti..
beynini nereye yönlendirirsen o olurmuş ya aklıma getirmedğim zamanlar sanki yüzüm şişmiyor nekadar yemek yesemde..
o bahsettiğin ürünlerin linkini atarsan sevinirim cnm ama özelden msj atamıyorsun sanırım buradan yazmakta yasak istersen masaj aletinin adını yaz canım ben google den bulmaya çalışırım..

kilom ideal cnm,baktığın zaman gayet zayıfım,53 kiloyum ama sadece yüzüme baksan çok rahat 80 kilo sanarsın,hem geniş hem tombul,herkes diyo zaten ay sen normalde zayıfsın ama yüzün niye böyle diye,mesela 80 kilo olan bi arkadaşım var inan onun yüzü benden kat kat zayıf,hatta onunda sadece yüzüne baksan gayet zayıf sanarsın ama değil,bu arada cnm resimleri görmene çok sevindim,noluuurr anlat cnm,mesela baya fark varmıydı kötü duruyormuydu mesela zayıflamış ya kötü bi şekilde mi zayıflamış,içi boş deri gibi mi duruyo yani çok mu kötü cnmokadar merak ediyorumki anlatamam,bide benim gıdık bölgemde fazla yağ var ben onu anladım resmen elimle çok rahat tutabiliyorum,boynumu aşağı eğip bakıyorum katlanıyo resmen,sadece gıdığım bile gitse yanaklarım mutlaka fark edecek,yanaklarımın kenarlarınıda çok tutabiliyorum yani zayıflayabilir o ihtimal var,yumuşak gerginde değil,cnm bide ben ultrasonik yüz ütüsü portatif kavitasyon aleti diye bi alet gördüm ikisi birden var cihazda yani,şarjlıymış güzel bişeye benziyo o da kırmızı renk 200 tl,acaba diyorum alsamda gıdığımda uygulasam gıdığım zayıflasa kötü bi görüntü olmaz zaten,kafam çok karışık alsam mı almasam mı diye,benim masaj aletine bak cnm,nordmende yüz masaj aleti yaz görsellere tıkla,gittigidiyordan aldım daha varmış hatta düşünürsen,başlığı çok hoşuma gitti düz ve yuvarlak sanki daha etkili olur gibime geldi,face rollerde silindir kendi dönüyo sen sadece gezdiriyosun yüzünde o çok basit geldi aslında bende ondan alacaktım ama diğerini görünce vazgeçtim,duş aldığımız başlığa benziyo benimki cnm...

kıvılcımcım aynı sorun bendede var ne yaparsam yapayım yanaklarımdan gitmiyor sen ne deniyorsun ne yapmalıyım

kıvılcımcım aynı sorun bendede var ne yaparsam yapayım yanaklarımdan gitmiyor sen ne deniyorsun ne yapmalıyım

ah canım kelin ilacı olsa başına sürermiş bende halen çözüm bulmuş değilim bu ara sadece kafama takmıyorum
yemek yerken düşünmüyorum yine yüzüm şişicek diye ve gerçekten işe yaradı gibi..
benim öyle gıdık sorunum filan yok zaten sadece yanaklarım hafif dolgunlaşıyor...
biz masaj aleti kullanmayı düşünüyoruz canım ama karar vermedik sende deneyebilrisin

Back
X