handec,m çok ama çok sevinirim eğer sorarsan..ben bu mezonun iğnelerle filan yapğıldığını sanmıyordum canım ya ay ne kadar cahilim..ama korktum şimdi..çünkü okadar hassas bir cildim var ki benim mesela su buharu yapıp siyah noktalarımı sıkmaya kalksam bile kırmızılık 3 gün sürüyor neredeyse hele bıyıklarımı iple aldırmaya gittiğimde o bölge 3 gün kızarık kalıyor..yani okadar hassas ki bu tür iğneler sonucu uzun süre kendine gelemez gibi..ama o cihaza ne tepki gösterir biklemem..yanlız çok acil bşylere ihtiyacım var..bu aralar kilo aldım ama tartılıyorum halen 49 kiloyum allahım ya çıldırmamak elde değil..çünkü bütün kilolar resmen yüzümde toplanıyor..ya çok fazla şişko yanaklarım yok gıdık hiç yok zaten ama elmacık kemiklerim yok oldu yanaklarım doldu resmen..kiloma göre yüzümün kilolu kalmasına ve 1 günde yüzümün şişmanlamasına artıkm dayanamıyorum..sırf bu yüzden kilo almam gerekirken yüzüm zayıflasın diye kendimi frenlemek zorundayım..ya beni gören deli sanar frenlediğim için çünkü gerçekten çok zayıfım kilo almak istiyorum ama sırf yüzden haddinden fazla aldığım için alamıyorum..olmaz böyle şey ya..handecim lütfen ne yapmam gerektiğini sor canım doktoruna..birde hangi doktora gidiyorsunuz estetisyen filan mı bend ebi gidip danışmak isityorum bu durumu..tırmıkkedi sağol canım önerin için ben nette bir kaç cihaz buldum 260 ytl filan sana resmini koymaya çalışıcam bakalım seninkine benziyormu..canım sende resim varsa koyabilirmisin cihazın resmini ?