ay canım bayadır da konuşamadık ben tomografi sonuçlarını bekliyorum bi çıksa ertesi gün gidip görüşcem zaten:) tam bir heyecan hali var bende çünkü ameliyata bir aydan birazcık fazla kaldı:) gider gitmez yazıcam zaten buraya
sen gidip görüştün mü bakalım?
belli olduu aslnda şubatın ikinci haftası ama umarım birazcık daha erken alabilir:)
bugün tomografi sonucum çıkıo bi kaç gün içinde giderim ikinci randevuya ewet ikincide de ödüyoruz, tasarımı bu sefer yapıcaz bakalımmm
yok canım ne çok olması istedğini sorabilirsin:) ewet tomografiyi umuttepede çekildim yaklaşık iki hafta sürüyor sonucunun çıkması.
ben kasımda gittim ilk randevuya ameliyatı şubata anca verebildi çok yoğundu programı bir de 4 bine oluyor bu tarz ameliyatlar dedi ama umarım biraz idirim yapacakk:))
teşekkür ederiim Büşramu.Ben de bugün görüştüm Tonguç Beyle.Tomografi istedi çektirip gidicem. iki hafta cokmuş ya .özelde uygunsa özelde çektiririm artık.
cnm yolladım mail adresimi çok saol:)
özelde tomografi çok pahalıymış ya.Nev üni hastanesinde ücretsiz miydi[/QUOT
ewet canım öyleydi sigorta karşılıyor:) kızlar hastane masraflarını da karşılıyor değil mi bazıları hayır filan dedi kafamı karıştırdılar neticede devlete bağlı hastane burası da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?