Tonguç İşken'e ameliyat olanlar, olacaklar.. Bızde burda paylaşalım mıı ??

ay canım bayadır da konuşamadık ben tomografi sonuçlarını bekliyorum bi çıksa ertesi gün gidip görüşcem zaten:) tam bir heyecan hali var bende çünkü ameliyata bir aydan birazcık fazla kaldı:) gider gitmez yazıcam zaten buraya
sen gidip görüştün mü bakalım?

canım ben henüz okuldan fırsat bulup gidemedim. ailemde yaza kalmasını istiyor. muhtemelen öyle olacak gibi :) içine sindiyse tam olarak ne güzel :) darısı benim başıma artık :) hayırlısıyla olursun inşallah ameliyatını :)

Nev ameliyat günün belli mi, Burnun için tasarım yaptı mı Tonguç Bey

Bir de muayene ücretinin 140 lira olduğunu biliyorum.iki muayene de de alınıyor mu

belli olduu aslnda şubatın ikinci haftası ama umarım birazcık daha erken alabilir:)
bugün tomografi sonucum çıkıo bi kaç gün içinde giderim ikinci randevuya ewet ikincide de ödüyoruz, tasarımı bu sefer yapıcaz bakalımmm

Ameliyat ücreti ne kadar peki canım, şubat iki geçmiş yahu o kadar dolumu ki

Son düzenleme:
tomografiyi de umuttepede mi cekitrdin, kaç günde cıktı sonuçları? çok oldum biliyorum

yok canım ne çok olması istedğini sorabilirsin:) ewet tomografiyi umuttepede çekildim yaklaşık iki hafta sürüyor sonucunun çıkması.

ben kasımda gittim ilk randevuya ameliyatı şubata anca verebildi çok yoğundu programı bir de 4 bine oluyor bu tarz ameliyatlar dedi ama umarım biraz idirim yapacakk:))

canım ben haziran- temmuz gibi estetik olmak istiyorum yani bu durumda Tonguç beye ne zaman haber vereyim bu aylarda olmak istediğimi..panik oldum şimdi dolar diye :44:

teşekkür ederiim Büşramu.Ben de bugün görüştüm Tonguç Beyle.Tomografi istedi çektirip gidicem. iki hafta cokmuş ya .özelde uygunsa özelde çektiririm artık.

teşekkür ederiim Büşramu.Ben de bugün görüştüm Tonguç Beyle.Tomografi istedi çektirip gidicem. iki hafta cokmuş ya .özelde uygunsa özelde çektiririm artık.

cnm nev'e teşekkür edicektin sanırım:) ayrıca tuel ve nev mail adresleriniz varsa taslaklarınızı yollamanızı isterim yapıldığında. benim daha çok var çünkü ve merak ediyorum sizlerinkini özellikle tasarımları:) benim kafamda da fikir oluşur bu sayede.

evet canım yanlışlık olmuş :) 25 mesaj hakkım dolsun mail adresimi yollarım ya da sen adresini yazabilirsin

canım eğer haziran gibi düşünüyossan mart gibi bir git derim çünkü yaza doğru tercih sebebi de artabilir ama emin değilim, bana da at canım mailini bende daha dolduramadım:))

bugün arıcam bende tonguç beyi bu hafta için gelmek istiyorum diye o zamna tasarımları atarım:))

kızlar biraz önce konuştum tonguç beyle anestezi ye görünmeniz lazım dedi şimdi de ondan randevu alıcam yani biraz daha işim var ameliyat tarihini erkene alamıcaz gibi duruyor neyse zaten bir ay kalmıştı sayılık gün çabuk geçer:)

cnm yolladım mail adresimi çok saol:)

teşekkür ederim canım çok saol ünivin akademik takvime baktım benim okul 4 temmuzda bitiyo bu dönem yani %100 temmuzda olucam maalesef:S o zaman nisan ayında arayayım ben doktoru neyse artık geç olsun güç olmasın..seninki de aynı şekilde zaten az kalmış aneztezi tetkiklerini de tamamla bişey kalmamış zaten:) mailimi de atıyorum bu arada.

özelde tomografi çok pahalıymış ya.Nev üni hastanesinde ücretsiz miydi

hastane masrafları konusunda bilgim yok ama devletin sigorta karşılıyor olmalı.

yarın üniden bi arkadaşa tomografi için gün aldırcam verirler umarım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…