randevu mereden almalıyım acaba ?valla canım ben dun devlet hastanesıne gıttım. devlet artık karsılamadıgı ıcın 2bın olmus estetık fıyatları devlet hastanesindede. yanı en azından adı var Tonguc beyın... 2yı devlet hastanesıne verene kadar, üniversite hastanesinde Tonguc beye verırsın... ve kendını guvunde hıssedersın, aklında soru ısaretlerı kalmaz en azından.... oyle dusun :) aynen benımde aılem ıstemıyo ne yazıkkı :)) ınsallah ıstedıgımız fıyatlara anlasabılırız... ögrencı olmak zor ıs :d
teşekkür ederim canım evet o kötü benim için bir gün daha rapor demek, cumartesi iş başına dönmek istiyorum umarım başarabilirim
canım bende bugun gittim farklı bir doktora ama Tonguç Bey'den de randevu alıp gideceğim. muhtemelen haftaya randevu verirler diye düşünüyorum. Bende senin gibi burada gördüm Tonguç beyin adını... gidip görüşmekte yarar var tabi :) peki senin ameliyatın ne zaman canım tarih belli mi ? ve o hastanede sigorta karşılıyormu estetiği ? karşılamıyosa doktor ne kadar fiyat veriyo ? sorularıma cevap verebilir misin ? bide senin burnunda ne sorunun vardı canım :) bide doktor önceki ameliyatlarının fotograflarını gösteriyo mu ? yani için kesin aydınlandı mı ? evet kesinlikle bu doktor yapmalı benim ameliyatımı diye güvenerek söyleyebiliyo musun ? o kadar kişi görüntülemiş konumu ama cevap yazan olmamış ne yazık ki... o yüzden bende buradan araştırmak isterken, sen çıktın karşıma :) şimdiden teşekkürler :)
acaba tonguç bey hangi şehirde:44:
Cok tesekkur ettim :dkocaeli üniversite hastanesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?