Tonguç İşken'e ameliyat olanlar, olacaklar.. Bızde burda paylaşalım mıı ??

resmen site sayesinde tonguç işken de karar kıldım ama hangi hastanede çalışıyor randevu alıcam ama kocaeli hastnesinde adı çımıyor yardımcı olur musunuz?

Randevu Almak İçin; 0 262 303 73 06 veya 0 262 303 86 69 Arayınız.
Canım yukarıdaki numaralardan randevu alıyorsun.özel muayene ücretli.nasıl karar verdin ben de düşünüyorum gün de aldım ama olan kimseyle görüşemedim fotoğraf da görmedim.
Kocaeli umuttepe araştırma hastanesinde çalışıyor bu arada

Son düzenleme:
randevu mereden almalıyım acaba ?

kızlarrr:) ameliyatıma nerdeyse 10 gün kaldı ama malesef hala gidemedim tonguç beyle görüşmeye geçen hafta önümüzdeki hafta bakalım dedi bu hafta da bi türlü ulaşamadım biraz önce mesaj attım umarım geri döner

bu arada özelden atılan mesajlara cevap veremiyorum mesaj sayım dolmamış malesef.....

mail olarak mı attın canım mesajı.maillere bakmıyor pek. ben aramıştım ertesi gün dönebildi.

yok canım cep telefonuna attım ama henüz bi haber yok sekreterlikte veremedi randevu beklicem artıkkk

tamam canım. sen öğrenci misin ,çalışıyor musun

çalışıyorum canım özel sektöredeyim o yüzden izin olayı zor oluyor, en az izinle halletmeye çalışıyorum bu işleri keşke üniversitedeyken olsaymış diyorum

evet bol vaktimiz vardı ama paramız yoktu.ailen ne diyor estetik olayına. ben paylaşmadım ameliyattan sonra öğrenecekler :)

aynen ölee:)) canım benim sol burnum zaten pek nefes alamıyor kemik eğriliği var geçen grip olduğumda çok zorlanmıştım ailemde gördü bunu yapılması gerekiyordu olmuşken estetik yaptırma olayına bişi demedilerr:)

benim sağlık açısından bi problemim yok.tomografi sonuçlarını aldım her şey normal yazıyor. keşke olsaymış insanlara açıklamak daha kolay olurdu.büyük geldi küçülttüm dicem artık napıyım :)

Kızlarrr:) dün nihayet gittim Tonguç hocayla görüşmeye ve pazartesi akşam hastaneye yatıyorum salı günü de ameliyatım var. Aklıma gelen herşeyi sordum ve doktorum da içimi ferahlattı.
Ameliyatım yaklaşık 3 saat sürecekmiş çünkü bir sürü problem varmış burnumda tomografi sonrası ortaya çıktı ama Tonguç Beye gerçekten çok güveniyorum.Umarım herşey yolunda gider, eve döner dönmez uzun uzun anlatırım bana dua edin lütfen:)

teşekkür ederim canım evet o kötü benim için bir gün daha rapor demek, cumartesi iş başına dönmek istiyorum umarım başarabilirim

teşekkür ederim canım evet o kötü benim için bir gün daha rapor demek, cumartesi iş başına dönmek istiyorum umarım başarabilirim

nev şimdiden çok geçmiş olsun umarım istediğin gibi olur, bende tonguç beye ameliyat düşünüyorum, sonuçları paylaşırsan çok büyük sevaba girersin, çok soru var kafamda. Allah kolaylık versin

acaba tonguç bey hangi şehirde:44:

tabiki bir çıkayım ameliyattan size günlük hazırlayacağım söz:)
benim de sanki vardı bir sürü sorum ama hiçbirini hatırlamıyor gibiyim cesaretime şaşırıyorum artık ne diyelim olsun da bitsin görelim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…