Toparlanması lazımmış ???

NorA_

70❤ 60❤ 50❤
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
3.392
13
108
Ankara
Kızlar yaklaşık 1 yıllık bir ilişkim var ve 2 ay önce o başka bi şehire gitti, ama ayrılmadık, zaten dönecek bu ay..

Bu süreçte tartışmalar ldu ve bana en son günlerce msj atmadı, aramadı sormadı...

İyi mi böyle dedim..

Kendimi toparlamam lazım, birkaç güne ihtiyacım var, seni seviyorum bunu bil... dedi...

Ama ben aptal gibi gelmeyecek adamı beklemek istemiyorum, başınıza hiç böyle birşey geldi mi kızlar
:14:

Kızlar gerçekten bi fikire ihtiyacım var seven insan merak etmez mi :26:

ben bunu en son dediğimde sevgilimden ayrılmıştım :26:

üzmemek için böyle demiştim, yokluğuma alıştırma çabasıyla

:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Bende öyle hissediyorum çünkü seven insan dayanamaz ki di mi arar merak eder :43:

yani kesinlikle.. ya ben kimseyi üzmek istemem. ama malum üzülecek insan... hep bu yöntemi kullanmışımdır. paat diye söylemekten daha iyi geldiği için...

ama insandan insana değişir tabi:)

Morali bozuk olabilirmi canını sıkan ters giden bişeyler vardır belki bu aralar ?

İnsan sevdiğini niye iter niye arayıp sormaz anlamıyorum.. Bir derdi varsa da paylaşsın, ama yok söylemezler, ayrılmaksa niyeti bu insanı alıştırmak değildir bence oyalamaktır.. 1 yıllık ilişkiniz var sana ne olduğunu açıklamak zorunda, bunu bilmeye hakkın var, iyiyse de kötüyse de duyacakların.. toparlanmak da ne oluyor sen mi dağıttın ki onu....:113:

Birden bire böyle olması gerçekten tuaf :26:
Belki bir sorun vardır ortada
Ama seni çocuk gibi avutacağına adam gibi söylesin madem :19:

İnsan sevdiğini niye iter niye arayıp sormaz anlamıyorum.. Bir derdi varsa da paylaşsın, ama yok söylemezler, ayrılmaksa niyeti bu insanı alıştırmak değildir bence oyalamaktır.. 1 yıllık ilişkiniz var sana ne olduğunu açıklamak zorunda, bunu bilmeye hakkın var, iyiyse de kötüyse de duyacakların.. toparlanmak da ne oluyor sen mi dağıttın ki onu....:113:

seni seviyorum kısmı züğürt tesellisi olmuş.
bence aramaması unutturma çabaları olabilir.

Kızzzlaaaar olayı çözdük, ben çok cırladım ama o benden vazgeçmedi gerçekten...

Arada böyle şeyler olabiliyormuş benim gibi bunalıma girmeyin , başınıza böyle birşey gelirse :23:

Birbirimize kötü davranmaya başladığımız bir dönemdi ve hallettik şu an çok iyi çok mutluyuz :nazar::nazar: :16:

:48::38:

Çok sevindim senin adına, inş hep böyle,:16: birlikte mutlu olursunuz.. Keşke tüm sıkıntılar, üzüntüler böyle mutluluğa eriştirse..

Back
X