Bak benim çocuğum 6 ay içinde kaza geçirdi bacağına 10 dikiş atıldı , ameliyat oldu (biliyordu baba olacak şerefsiz) , bayram geçti , doğum günü geçti ne aradılar ne sordular.... Onlar kendi 2 çocuklu başka bir adamdan hamile olan , kendininde 2 ayrı kocadan 2 tane çocuğu daha olan kadına ve o kadının başka adamdan olan yeni bebeğine babalık , babaannelik , halalık yapıyorlardı... e devlete göre de hala evlenmemişler... Sonra birden 2 haftadır torunum çocuğum diye bizim huzurumuzu bozmaya başladılar.... 10 tl lik 2 oyuncak ile gelip kandıracak aklı sıra... Benim evladım 5 yaşında 2 haftadır gelmeyeceğim seninle diyerek gitmiyor ama çocuk bu daha ne kadar bunu yapacak... O kadar pislikler ki bulaşmak istemiyorum yoksa korkum da yok ama bana bir şey olursa benim evladım ziyan olur gider diye susuyorum... 5 yaşında ki oğlum sen şimdi git yaza gel belki o zaman seninle gezmeye gelirim dedi sırf bir daha gelmesin diye hava soğuk , hasta olurum , evde kalmak istiyorum dedi kuzum

Allah bunları yağmurlu günde bir bardak suya muhtaç etsin İnşallah... Üzülme artık yavruna sarıl , hak etmiş pislikler... Eline sağlık.