Toparlayamıyorum..

Kaktushanimm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2017
24
6
1
27
Boşanma sürecindeyim evliligimde psikolojik şiddet gördüm hep baskı altında esir gibiydim şimdide bi çok haksızlığa yalana iftiraya maruz kaldım, nasıl kendime geleceğim nasıl görmezden geleceğim bilmiyorum..

Kendiniz için güçlü olmak zorundasınız.Elbette üzüleceksiniz çünkü bu yıpratıcı bir süreç.Ancak hayat devam ediyor.Anlaşmalı boşanma değilse yalanlar , iftiralar ,çirkeflikler kaçınılmaz.Karşı tarafla muhattap oldukça batarsınız.Size yapılan haksızlıkları mahkemede dile getireceksiniz ispatlı yada ispatsız..Melankolik moddan çıkıp silkelenin ve bi an önce bu işin bitmesi için süreci hızlandırın.Geçmiş olsun.

Esini herseye ragmen sevip unutamiyor musun ne kadardır ayrisin baba evinde misin çocuk var mı cnm

Esini herseye ragmen sevip unutamiyor musun ne kadardır ayrisin baba evinde misin çocuk var mı cnm
19 yaşında ve 6. Ayıma girmiştim çocuğum yok, aslında hayallerime umutlarıma üzülüyorum neler umut ederek girdim o eve çıkması çok zor oldu sevilecek biri değil kime anlatsam öyle birini sevemez zaten, 2 buçuk hafta olacak bi kez bile arayıp sormadılar o taraftan haber ettiler boşanmak için işte hepsi bu.

Devlet senden yana olacaaaak intikam soguk yenen bir yemektir yipranma tazminati al evinden esyalarini al agzindan burnundan getir

Ah cnm bnm yaa daha çok kucuksun iyiki çocuk yok demiyorum çünkü bende aynı surecteyim ben evimdeyim o gitti üç ay dır dava acicam acicam deyip acmadi dediğin gibi hiç bir adım görmedim bende 19'da evlendim severek 9 senelik evliyim ama herseye ragmen İyiki de 8 yaşında bi kızım var diyorum şu akar yolunu bulur hiç üzülme zaman herseyin ilaci çokta yeni sayılırsiniz fazla evli kalmamissiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…