TOPLANAN YUMURTALARDAN KAÇI 5. GÜNE GİDEBELDİ

23 yumurta dan 16 olgun
1.gün 9 döllenmiş yumurta
2.gün 7
3.gün 7
4.gün 7
5.gün 1

O 1 de şuan tekme atiyor. Yani önemli olan sayisi degil tutup tutmayacagi ❤

Ay ne kadar güzel ilk denemenizydi bir probleminiz vamydı yoksa sebepsizmydi . Benim tek embryo olacak yaştan ötürü çift embryo koymuyorlar inşallah tutar

Ay ne kadar güzel ilk denemenizydi bir probleminiz vamydı yoksa sebepsizmydi . Benim tek embryo olacak yaştan ötürü çift embryo koymuyorlar inşallah tutar

Evet, ilk denememizdi. Bende polikistik over var, adetlerim düzensizdi. Eşimde de sperm hızı düşüktü. Allah isteyen herkese nasip etsin

Bizim problemimiz de sizinkiyle ayni.hem de eslerimizin problemi bile ayni.ki bizim ikinci deneme ama dr tek embriyo dedi.iki embriyoyu asla kabul etmiyo bahcecide.sizinki hangi bahceci,hangi dr?
Evet, ilk denememizdi. Bende polikistik over var, adetlerim düzensizdi. Eşimde de sperm hızı düşüktü. Allah isteyen herkese nasip etsin

Bizim problemimiz de sizinkiyle ayni.hem de eslerimizin problemi bile ayni.ki bizim ikinci deneme ama dr tek embriyo dedi.iki embriyoyu asla kabul etmiyo bahcecide.sizinki hangi bahceci,hangi dr?

Ben Kayseri Acıbadem’de tedavi gördüm

15 adet sağlam yumurta toplandı, canlı embrio sıfır. o gün, bu gün depresyondayım. zeynep kamilin önünden geçmiyorum. öyle üzgünüm ki..

iki tane aşılama sonrası 1. tüp bebek denemesiydi, bu durumda denenmiş bile sayılmaz 3. günü gören yok.
Sebep neymis peki? Bi de hic mi olusmadi embriyo yoksa yasamadi mi? Sperm icin genetik test yaptırdınız mi?

Hangi merkezde yaptırdın? Benim toplamda 4 görünüyor daha başlamadım tedaviye adet olmayı bekliyorum. Tekrar hsg çektiricm.
Ben antalya ivf deyim. Henüz bitmedi süreç. Yani transferi bekliyorum. Benden de hsg istedi doktorum. Bakalım ne çıkacak. İlk defa yaptıracağım. Allahım inşallah bu kez yüzümüzü güldürsğn

Ya burayı okudum umudum güçlendi bnm yasım 28 toplamda 5 veya 6 yumurta var 1. Denemede 5 toplandı 4 olgunlaştı 1 embriyo kaldı 2. Denemeyi yapıyoruz suan havuzlama olacak ve bunu biz genetegıde gonderecgz ıns saglıklı gelır bende transfer gunun beklerim

Benim de 25 tane toplandı 16 olgunmus 12 tane döllenmis. 9tane 5.gune gelip donduruldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…