TOPLANAN YUMURTALARDAN KAÇI 5. GÜNE GİDEBELDİ

benm ilk tedavimde 12 toplanmıştı ama 5. güne sadece 1 tane kalmıştı yine öyle olursa diye korkuyorum tabi bitane olsun sağlıklı olsun :/
En onemlisi saglikli olmakmis sayi gercekten cok onemli degilmis sen taze transfer mi olacaksin yoksa bekletip sonra mi?

Amh değerim 9 hafif pko olduğumu söyledi doktorum hormonlar ve adetlerim düzenli diyerek yazayım:
İlk tedavi 19 yumurta 3. Güne bir tane gitti 5 e beklediler gitmedi
2. Tedavi az dozda ilaç 9 yumurta elde var 0
3. Tedavi 24 yumurta elde var 0 sebep ne bilinmiyor

kimlerin kasımda olacak trasferi bana ikinci adet dönemnde gel dedi kasım başı gibi giderim sanırım

inşallah o kadar gider ilk tedvimden hiç embriyom kalmadı çok üzülmüştüm
İçinizi ferah tutun ve kötü düşünceler getirmeyin aklınıza bende 3.güne 10 kalınca kesin yarısı gider kalmaz 5.güne dedim ama hepsi gitmiş doktor bak boşuna telaş yaptın dedi inşallah sizinde aynı olur

kimlerin kasımda olacak trasferi bana ikinci adet dönemnde gel dedi kasım başı gibi giderim sanırım

Benim de ekimde olcak diye düşünüyodm ama 2 adet dönemi sonra dedi bana da o yüzden kasımda gidicem bi an önce olsun istiyordum bunu duyunca moralim bozulmadı değil ama sabır. Sanırım bu işin formülü

Benim de ekimde olcak diye düşünüyodm ama 2 adet dönemi sonra dedi bana da o yüzden kasımda gidicem bi an önce olsun istiyordum bunu duyunca moralim bozulmadı değil ama sabır. Sanırım bu işin formülü
ne zaman toplandı yumurtalarınız kaçıncı gündesiniz

ne zaman toplandı yumurtalarınız kaçıncı gündesiniz
Benim 6 eylül de toplandı 5.güne 10 tanesi gitti ancak doktorum 2 adet sonrası transfer olacağımı söyledi pko görüntüsünden dolayı ohss riski istemiyorum hormonların düzelsin kendi hormonlarınla transfer istiyorum dedi ve kasıma ertelemiş olduk

Kaç tane folikül vardı ilaçlarla mı 3 oldu? Benim de rezervim az.

Bu tedaviler hangi merkezlerde oldu?

Kaç tane folikül vardı ilaçlarla mı 3 oldu? Benim de rezervim az.
4 tane vardı canım. Aslında 6 taneydi ama diğer ikisi arkadan geliyordu. İlaçlarla çok hızlı büyüdü. 4 tanesi toplanabildi bir tanesi olgun değildi o yüzden 3 tanesi döllendi. 2 tanesi devam ediyordu 4. Günde biri daha gelişemedi. Sonuçta 1 tane kaldı.

Hangi merkezde yaptırdın? Benim toplamda 4 görünüyor daha başlamadım tedaviye adet olmayı bekliyorum. Tekrar hsg çektiricm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…