- 6 Aralık 2018
- 6.691
- 15.597
- 248
- Konu Sahibi Burhan Burhanitto
O en son kocasını aldatan kadın konusundan mı başlanmıştı? O zamandan beri görmüyorum onu heChemist kaç gün gitti bu sefer?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O en son kocasını aldatan kadın konusundan mı başlanmıştı? O zamandan beri görmüyorum onu heChemist kaç gün gitti bu sefer?
Kıskandık ya onu söylüyordurKim dedikodu yapmış aaa
Bas harfi C sonu aKim dedikodu yapmış aaa
Ben dedikodu yapmadım ki geldim konuna yazdım inanmazsan dayıya sorBas harfi C sonu a![]()
Konu kapandıKızlar ben yokken musakkak gelir de dedikodudan geri kalırım diye çatır çatırrrr çatladım
Hepiniz beğenmedim atmışsınız insafsızlarBugün de kayınbabasına bakmamak için sapık diyen gelin var
Clemencia ya erkek dedi![]()
Evet aslında ben bir erkeğim en yakışıklısından hemde görseniz belee ağzınızın suyu akarBugün de kayınbabasına bakmamak için sapık diyen gelin var
Clemencia ya erkek dedi![]()
Profilinde Nazire olan birinin erkek olması imkansızEvet aslında ben bir erkeğim en yakışıklısından hemde görseniz belee ağzınızın suyu akar![]()
Eski Yabancı Damat'cılardansın diye yorumladımProfilinde Nazire olan birinin erkek olması imkansız![]()
Ben bir şey atmadım.Çok güldüm ama.Hepiniz beğenmedim atmışsınız insafsızlar
Aslında şikayet edebilirsin.İtham etti.Kadın zaten alışmış.Kayınpeder sapık,clemencia erkekEvet aslında ben bir erkeğim en yakışıklısından hemde görseniz belee ağzınızın suyu akar![]()
Yok kıız gitmesin ben çok eğlendim sonlara doğru o konudaBen bir şey atmadım.Çok güldüm ama.
Aslında şikayet edebilirsin.İtham etti.Kadın zaten alışmış.Kayınpeder sapık,clemencia erkek
O da tarihin tozlu sayfalarına karıştı ne olsun.Kızlar bir konu vardı. Kadın deprem bölgesinde . Eşi askerle konuştu diye anasının evine yolluyor onun akıbeti ne oldu
Kocişiyle barışmadıysa Avrupa yakası gaffur olayımO da tarihin tozlu sayfalarına karıştı ne olsun.
%99 barıştı ya. Zaten boşanıcam ama nasıl olcak,hakim bundan boşar mı falan diyordu.Kocişiyle barışmadıysa Avrupa yakası gaffur olayım
Bence halk eğitimde falan usta ogretici. Bana da öğretmen gibi gelmedi.%99 barıştı ya. Zaten boşanıcam ama nasıl olcak,hakim bundan boşar mı falan diyordu.
Ben o kızın ne iş yaptığını da çözemedim ya. Öğretmenim dedi ama öğretmende değil heralde?