Toplanın Mucizemi Anlatıyorum

Okurken ağladım harikasınız ikiniz de. Oğlunuz her zaman sizi gururlandirsin hayırlı bir evlat olsun ömrü uzun ve güzel olsun inşallah

Çok ilginç. 16. haftaya kadar suyun olmasını sağlayan neymiş söylediler mi
Evet 16 ya kadar anne üretirmiş suyu sonra bebek bu suyu böbreklerden kendisi idrar yaparak üretirmiş. Bizimkisi üretmeyince kesin böbrek dediler. Diğer organlarda sıkıntı yok dedi. Ama bu suyla devam ederse gelişim olmazmış böbreğin olmaması çok nadir bir durummuş. Çarşamba günü gidicez tekrar o zaman kesinleşecek inşallah geçici bir durumdur bu diye dua ediyorum

Konunuzu yeni gördüm. Gerçekten sonunda ağlamamak imkansız. Siz çok güçlü çok güzel bir annesiniz. Rabbim sizi evladınıza evladınızı da size bağışlasın. Annelik çok zor ama çok güzel bir şey bence. Rabbim bana da isteyen herkese de nasip etsin inşallah

Yaa bilmiyordum bunu. İnşaallah o nadir durumu siz yaşamazsınız da ultrasonda görünmemiştir. Eğer başka anomali yoksa amniyoinfizyon önerseniz? Dünyaya geldikten hemen sonra diyaliz gibi bir şeyle hayatta tutulamaz mı? Sonra da nakil olabilir.

Amin kardeşim amin o sancıların en zor anında adını bildiğim bilmediğim anne olmak isteyen herkes için dua ettim. Allah sizi tez zamanda mucizenize kavuştursun

Ay ağladım okuyana kadar yazması toplasan yarım saat ama yaşaması ne kadar zor bı süreç rabbim evladını sana bağışlasın kimseye böyle acılar yaşatmasın inşaallah şuan 6 haftalık hamileyim tedaviyle oldu bundan önce bı kürtajım var oda 9 haftalıkken kürtaj olmuştum içimde hem tedirginlik var hem mutluluk anne olmak çok zor Allah hepimizle birlikte olsun dualarımızı kabul etsin sağlıkla evlatlarımızı bize bağışlasın amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…