Toplanın Mucizemi Anlatıyorum

Evet gelen su olsa şimdiye azalırdı. Kırtasiyeden alıp çamaşırınıza koyabilirsiniz. Bence o kadar antibiyotik içmeye de gerek yok. Tabi doktorunuz kullan dediyse kullanın da siz kullanmak için ısrar etmeyin.
Bir nebze de olsa içimin rahatlamasına vesile olduğunuz için çok teşekkür ederim. Bebişiniz de sağ salim büyüsün inşallah, sağ salim kucağıma alıp büyütmek bana da nasip olur inşallah

Bir nebze de olsa içimin rahatlamasına vesile olduğunuz için çok teşekkür ederim. Bebişiniz de sağ salim büyüsün inşallah, sağ salim kucağıma alıp büyütmek bana da nasip olur inşallah
Ne demek. Amin sağlıkla gelsin minik doğum yapınca da haber verirseniz mutlu olurum. Gerçi doğum yapınca telefonu ele almaya zaman olmuyor

Benzer durumla okudum hikayenizi tüp bebek işe anne olabildim 20.haftada dünyam yıkıldı bebeğin ciğerleri sıvı toplamış ve acil sonladıralım dediler ama içimde kıpır kıpır oynuyor yapamadım şuan tek duam sağlıkla doğması

Sizin için çok dua edeceğim. O hissi çok iyi biliyorum. Her kıpırtısı aynı anda hem tarifsiz bir acı hem de mutluluk yaşatır. Bence doğum yapacağınız hastaneyi iyi seçin. Gerekirse doğar doğmaz müdahale edebilecek uzmanları getirin hastaneye. Umarım hiç gerek kalmaz geçer bu durum. Sağlıkla gelsin minik

Allah razı olsun testlerin ilki temiz geldi çok şükür diğerleri kaldı Rabbim şafi imiyle şifa versin içim yanıyor oka bu kadar yaklaşmışken bu şekilde kaybedecek olmayı

Allah razı olsun testlerin ilki temiz geldi çok şükür diğerleri kaldı Rabbim şafi imiyle şifa versin içim yanıyor oka bu kadar yaklaşmışken bu şekilde kaybedecek olmayı
Güzel düşünün güzel olsun. İnşaallah diğerleri de temizdir. Kaybetmeyeceksiniz. O size gelecek

Hikayeniz azminiz beni çok etkiledi 3 kere okudum resmen İnşallah oğlunuz hep sağlıklı ve yanıbaşınızda olur

Konuyu tekrar açtığınız için teşekkür ediyorum bende 10 gün önce aynılarını yaşadım ve sürecim devam ediyor bana umut oldunuz.

24 haftalık gebeyim Cumartesi gecesi uzanırken birden su gelir gibi oldu anlayamadım ne olduğunu akıntı mı idrar mı hemen doktoruma yazdım ve doktorum akıntı olabileceğini pazartesi gelmemi söyledi benim içime kurt düştü çünkü ayağa kalktığımda bu su gelmeye devam ediyordu hemen eşimle acile gittik orada da kadın doğum uzmanı yoktu ve bekledik gelmesini geldiğinde de rahim ağzım 15mm kadar düşmüştü suyun gelip gelmediğini anlamadı fakat bir perinatologla görüşmemi ve serklaj olup olamayacağımı sormamı istedi orada müdahale veya yatış yapamayacaklarını belirtti bizde eşimle apar topar kendi doktorumuzun olduğu hastaneye geçtik ve doktorum yatış verdi pazar günü sürekli suyum geliyordu kesik kesik artık suyumun biteceğinden korktum serum tedavileri başlamıştı açıklığıma kadar bakıldı ve 1.5 açıklık vardı iyice yıkılmıştım bebek doğarsa nasıl büyür yaşar mı sürekli araştırıyordum bunu benden başka yaşayan var mı diye bakıyordum. Pazartesi günü doktorum muayene etti ve Serklaj kararı verdi eskiden su gelmelerinde yapılmıyormuş ama protokol değişmiş o gün Serklaj oldum ve sızıntı kesildi hastanede takibe devam edildim enfeksiyon kontrollerim yapıldı artış olmaması lazım bebeğin kesesi delik ve bebek enfeksiyon kapabilir diyordu doktorum Çarşamba günü taburcu oldum şuan tam 10 gün geçti 25 haftalık oldum ve evde dinleniyorum iş yapmıyorum sadece yatıyorum ve çok korkuyorum arada su geliyor ve bu beni inanılmaz üzüyo bebeğimin gelişmesi kilo alması için sağlıklı besleniyorum bende sizin gibi ileri haftaları görebilir miyim bilmiyorum ama çok istiyorum bir mucize olsa da bende Mucizem diye paylaşabilsem

İnşallah bir mucize olur o kese yırtığımız kapanır ve ileri haftaları görürüm lütfen dualarınıza ihtiyacım var okuduğunuz için teşekkür ederim

Merhaba, öncelikle çok geçmiş olsun. Haftanız gayet iyi. Aktif su gelişi ile 10 hafta bekleyen kişiler var. Siz enfeksiyona dikkat edin. Bebek susuz da yaşar gelişir. Şu an anne karnında geçirdiği her bir gün onun için çok kıymetli. Tavsiyem yeni doğan yoğun bakımı iyi olan bir hastane araştırın. Doğum olursa orada yapın. En iyi sevk anne karnında yapılan sevktir. Gerekirse doktorunuzu da o hastaneye getirirsiniz. Ben sizin de benim gibi konu açacağınızı, sonun mutlu olacağını düşünüyorum. Bunun için de dua edeceğim

Allahim korusun utkuyu masallah size inancınıza Allahim guzel yerlere getirsin sizide oğlunuzuda masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…