Toplanın Mucizemi Anlatıyorum

Evet gelen su olsa şimdiye azalırdı. Kırtasiyeden alıp çamaşırınıza koyabilirsiniz. Bence o kadar antibiyotik içmeye de gerek yok. Tabi doktorunuz kullan dediyse kullanın da siz kullanmak için ısrar etmeyin.
Bir nebze de olsa içimin rahatlamasına vesile olduğunuz için çok teşekkür ederim. Bebişiniz de sağ salim büyüsün inşallah, sağ salim kucağıma alıp büyütmek bana da nasip olur inşallah

Bir nebze de olsa içimin rahatlamasına vesile olduğunuz için çok teşekkür ederim. Bebişiniz de sağ salim büyüsün inşallah, sağ salim kucağıma alıp büyütmek bana da nasip olur inşallah
Ne demek. Amin sağlıkla gelsin minik doğum yapınca da haber verirseniz mutlu olurum. Gerçi doğum yapınca telefonu ele almaya zaman olmuyor

Benzer durumla okudum hikayenizi tüp bebek işe anne olabildim 20.haftada dünyam yıkıldı bebeğin ciğerleri sıvı toplamış ve acil sonladıralım dediler ama içimde kıpır kıpır oynuyor yapamadım şuan tek duam sağlıkla doğması

Sizin için çok dua edeceğim. O hissi çok iyi biliyorum. Her kıpırtısı aynı anda hem tarifsiz bir acı hem de mutluluk yaşatır. Bence doğum yapacağınız hastaneyi iyi seçin. Gerekirse doğar doğmaz müdahale edebilecek uzmanları getirin hastaneye. Umarım hiç gerek kalmaz geçer bu durum. Sağlıkla gelsin minik

Allah razı olsun testlerin ilki temiz geldi çok şükür diğerleri kaldı Rabbim şafi imiyle şifa versin içim yanıyor oka bu kadar yaklaşmışken bu şekilde kaybedecek olmayı

Allah razı olsun testlerin ilki temiz geldi çok şükür diğerleri kaldı Rabbim şafi imiyle şifa versin içim yanıyor oka bu kadar yaklaşmışken bu şekilde kaybedecek olmayı
Güzel düşünün güzel olsun. İnşaallah diğerleri de temizdir. Kaybetmeyeceksiniz. O size gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…