• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Toplaşın kızlarrrr

Tabi bir de su var ne diye laf carpiyorlar
Ya önceden herkese gider gelir her işlerini yapardı nişanlandı kimseden destek görmedi oda uzaklaştı haliyle tamamen onun bileceği birşey ve asla karışmam bn ama onlar bn uzaklaştırdım sanıyorlar Emin'im yani laf sokmaları biraz o yönde de oluyor cünkü

Bana ne dayısından nenesinden teyzesinden

Nişanlın mesafeyi ayarlamalı

Her an mıç mıç yaşanmaz ama genel geçer laf ediyor lakin hayatınıza karışmıyor ya da nişanlının müdahalesi ile karışamıyorlarsa boş verin

Ha karışıyorlarsa da size ne deyin açıkça bir kaç cevap ile susar

Yaşlılar öyle cevap veremem dersen de biz x le böyle karar verdik de sus
Hayatımıza karışıyorlar ondan sinir oluyorum mesala hem destek Yok maddi manevi her yönden hemde köstek çok yanı engel olma

Valla canim seviyorsaniz birbirinizi ele ele verin .Uzakta tutun evide yakin olursa daha cok basiniz ağrır şimdiden böyleyse .Nisanlinizdan da saklamayin dalga gectigi konulari sonra aileleri melek oluyor bi zaman sonra kabak size patliyor.
Öyle düşünüyoruz da işte korkuyorum evlilik değiştirir insanı ya herşey daha kötü olursa

Öyle düşünüyoruz da işte korkuyorum evlilik değiştirir insanı ya herşey daha kötü olursa
Tecrübe etmeden hiç birseyi öğrenemeyiz tatlim nisanliniz gelgit değilse hareketlerinde sizi ilimli bir sekilde dinleyip iletisiminiz sağlamsa aşabilirsiniz diye ümid ediyorum.

Back
X