Kızlar 29 haftalık hamileyim hala işe gidiyorum ve işe giderken 2 dönerken 2 otobüs değiştiriyorum.
maalesef kadın erkek genç yaşlı hiç kimse yer vermiyor yaaa! Toplum olarak ne hale gelmişiz anlayamıyorum insanlar oturdukları yerden bi gözüme bi karnıma bakıyorlar sonra yine camdan dışarıya bakıyorlar.
geçen gün bir bayan oturan bir beyden bana yer vermesini rica etti adam çok istiyorsan taksi tut git dedi bana :umursamaz:
ölürmüsün öldürürmüsün ben hamile halimle küçük çocuklu kadınlara yer veriyorum eskidende böyleydim hiçde vazgeçmeyeceğim bunu yapmakdan
Sizlerin toplu taşıma araçlarında durumunuz nasıl? Allah yardımcımız olsun :Saruboceq:
çok kızıyorum böyle insanlara. biz küçükken annemizden babamızdan hep büyüklere yer verilmesini öğrendik.bu insanların bir çoğu anne -baba terbiyesi almamış . geçen sene kucağında 1 yaşlarında bir bayan bindi minibüse. kimse yer vermeyince ben kalktım kadın ise oturmadı. burada bu kadar erkek varken sen niye yer veriyorsun dedi. bende çocuğunu aldım kucağına öylece gittik. ben utandım o an ama başkaları utanmadı malesef. yaşlılar için de durum aynı. kimse onlara yer vermek istemiyor. hatta bir arkadaşım da yaşlılara yer vermediğini söyledi . niye diye sorunca da, ne işleri var o yaşta otobüslerde otursunlar evlerinde demişti.
çok kızıyorum böyle insanlara. biz küçükken annemizden babamızdan hep büyüklere yer verilmesini öğrendik.bu insanların bir çoğu anne -baba terbiyesi almamış . geçen sene kucağında 1 yaşlarında bir bayan bindi minibüse. kimse yer vermeyince ben kalktım kadın ise oturmadı. burada bu kadar erkek varken sen niye yer veriyorsun dedi. bende çocuğunu aldım kucağına öylece gittik. ben utandım o an ama başkaları utanmadı malesef. yaşlılar için de durum aynı. kimse onlara yer vermek istemiyor. hatta bir arkadaşım da yaşlılara yer vermediğini söyledi . niye diye sorunca da, ne işleri var o yaşta otobüslerde otursunlar evlerinde demişti.
yaslilara yer veriyorum ama yanimda bir arkadas varsa hani maksat gözüne girmek olsun. genelde pek umrumda olmaz ve kimse kaldirmasin diye uyuma takliti yaparim. bikeresinde taklit yaparken yasli kadinin biri beni dürtüklemisti hihiihi...bende iste yorgun argin geliyorum! hem hamilelerden banane ki ne isi var onun otobüsde tehlikeli degilmi onun icin? kimsenin kimseyede bu yüzden beddua etmeye hakki yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?