İğrenç
O kokuyu çekmek zorunda mısınız
Acmasi normal degil ama eger acmasada , cocuk pisik olur. Ben bir defa kokusunu almamistim, yavrum nasil pisik oldu nasil agladi.. cocuk bu dolmusta otobuste yapilmayacagini nerden bilsin.. 70 dk usun bir mesefe, cocuk napsin
Konu kokuysa geri kalan kismiyla ilgilenmem kusarum sonrada kavgami ederim.
Otobuste alt degistirilsin ilkkez duydum gormekte istemem
Buna benzer bir durum yasadm dsari ciktgmz bir arkadas grubuyla kizlardan biri bebeginn altini acikhava bir restorantta acti bebek arabasnn icindede olsa hos degildi. Ve o gunden beri onunla bir yere gitmek gelmiyor icimden cunku insanlarin garip bakislarina maruz kaldik. Hic hos degildi. Insanlar kendi bebeklerini elbette igrenmezler ama kimse yemek yerken yolculuk esnasnda ya da baska bir sekilde o kokuya ya da goruntuye katlanmak zorunda degil..
Ki bir anne olarak bunu ulu orta yerlerde yapmayi iclerine nasil sindiriyorlar onuda anlamyorum.
Tabi ama anne bebek odasi olmadigi icin ne yapacakti mecbur acmasi lazim. En azindan cami acabilirdi. Bezi hemen durup bir yere atabilirdi. Cahillik.Oyle bir durum yok sanirim annenin sorumsuzlugu cunku hemen giristi ve cocugun rahatsizlik belirtiside yoktu
O kokuyu anlatmam imkansiz asiri koktu bir otobus insana ve sofore de yazik en azindan ozur dileyemezmiydi
Sanirim toplum olarak sorun yasamak istemiyoruz ben normalde tepki veririm ama bu kdr ilginc goruntude bekledimki biri sesini cikarsin yanlis desin
Hala gozumun onunden gitmiyor
Günümüz anneleri ne yapsa artık ben normal görüyorum. Geçen bir tanesi 60 dakikalık yolda oğlusunun uykusu geldi diye beni kaldırmaya kalkıştı şaka yapıyor sandım(Kadınla ikili koltukta oturuyoruz ayakta gitmiyor bu arada )
:))))) Peki siz ne yaptınız merak ettim.ne kadar ayıp ya.kac yaşındaydı oğlu?Günümüz anneleri ne yapsa artık ben normal görüyorum. Geçen bir tanesi 60 dakikalık yolda oğlusunun uykusu geldi diye beni kaldırmaya kalkıştı şaka yapıyor sandım(Kadınla ikili koltukta oturuyoruz ayakta gitmiyor bu arada )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?