Potansiyel yetiştiriyor o ailelerde işte. Cinsel eğitim falan da hak getire. Bu kulaklar 9 aylık bebeğe tecavüz edeni duydu. Bu rahatlık neyin rahatlığı acaba. Çocuklarda ne tacizciyi anlıyor ne de kendini savunması gerektiğini biliyor. Bebeklerim benim. Allah’a emanetler artık.Bu da birşey mi? Geçen yaz tatilde yabancı bir aile vardı. Tatil boyunca yeni yürümeye başlamış bebeklerini çırılçıplak havuza soktular. Havuz kenarında o halde gezdirdiler o çocuğu. En son çocuğun havuz kenarına işediğini gördüm dayanamadım görevlilere söyledim. Sonra bir daha görmedim.
Yani insanlar o kadar rahat o kadar düşüncesiz ki ben artık şaşırmıyorum.
Biz bikini değiştirirken bile bornoz giydirip kuytu köşede hallediyorduk eşimle birlikte bunlardaki rahatlık pes dedirtti.
Ortalık sapık,pedofili kaynarken bu rahatlık tuhaf cidden.
İşte oradaki herkes o söylemiyor bende susayım diye düşünmüştür. Biri çıkıp kokudan şikayet etse, biri ayıp dese kadın bir daha ulu orta cesaret edemeyecek. Böyle böyle pervasızlaşıyor insanlar.Neden tepki vermedigimi acikladim genel olarak butun ayrintilariyla dusunuyorum ama beni ilgilendiren kismi koku
Toplumsal geldigimiz nokta, insanlarin sessizligi, annenin saygisizligi cahilligi ve simarikligi
Nereden tutsam elimde kaliyor
yola çıkmadan önce veya molalarda kontrol edip değiştirebilirdi.Altını değiştirmese yine koku yayılacaktı üstüne yavrunun poposu pişecekti.
Günah değil mi?
Hoşgörüyü bıraktık bırakalı topluma karışasım yok...
yola çıkmadan önce veya molalarda kontrol edip değiştirebilirdi.
nerde kaldı çocuğa vereceği özel bölge eğitimi? bu çocuğun uzunca bir süre kendinden haberi olmayacak çünkü annesi onu ulu orta bezliyor olacak.. ayrıca kadının kokunun gitmesi için hiçbir çabası da olmamış özür de dilememiş. toplu olarak yaşanan bir düzendeyiz biraz daha saygılı olunabilir diye düşünüyorum..
Bu arada ulu orta gizlemeden çocuğun özel bölgelerini toplu taşımada açmış olması yadırganmalı.
Koku en küçük sorun şu durumda..
Ben olsam önünüze geçeyim kimse görmeden değişiverin bari diye yardımcı olurdum sanırım.
Bezi de şoföre söyler uygun bir yerde atalım derdim.
Cahil diye ayıplamak yerine, aklımızla yol göstermenin büyüklük olduğuna inanıyorum.
Açıkçası bu faktör de var 70 dk da pancara dönerdi yani. Altı pis kalınca da bu sefer ağlamaktan yolculuğu çekilmez hale getirebilirdi. Yani bebek olduktan sonra sanırım aile dışındaki insanlar için bile hayat eskisi gibi olmuyor:) otobüslerde ağlayan bebek sendromu evde ağlayan komşu bebek vsAcmasi normal degil ama eger acmasada , cocuk pisik olur. Ben bir defa kokusunu almamistim, yavrum nasil pisik oldu nasil agladi.. cocuk bu dolmusta otobuste yapilmayacagini nerden bilsin.. 70 dk usun bir mesefe, cocuk napsin
Çocuğun altını değiştirmeyince daha çok koku olabilirdi diye düşünüyorsunuz sonra da anne bilinçsiz diyorsunuz hmm başıma hiç böyle bir şey gelmedi açıkçası uzun yol olduğunda molalarda hallediyorduk biz ya da müsait bir yerde durulması istenebilir ama şu var ki o zaman da bebek yüzünden bekledik diyenler olacaktır yani herkesi mutlu etmek zorTabikide çekmek zorunda değilsiniz ama cocuğun altını degistirmese bu kez daha çok koku olurdu diye düşünüyorum
Anne bilinçsiz uyarabilirdiniz
Evet özür dileyebilirdi kesinlikleOyle bir durum yok sanirim annenin sorumsuzlugu cunku hemen giristi ve cocugun rahatsizlik belirtiside yoktu
O kokuyu anlatmam imkansiz asiri koktu bir otobus insana ve sofore de yazik en azindan ozur dileyemezmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?