Toplu tasima araclarinda cocugunun altini acan kadin??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şaka gibi Ne söyledi tam olarak, nasıl bir cümle kurdu çok merak ettim cidden?
Hanımefendi oğluşumun uykusu geldi rahat edemiyoruz siz kalksanız çocuğumu oraya otursam rahat uyusun dedi. tabi ben algılayamadım şaka yapıyor sandım mesai çıkışı yorgunluktan ölüyorum'' ya anlayın işte çocuğun uykusu var sizin oturduğunuz koltukta uyutacam'' dedi . Nasıl baktıysam arkada ki adam kalktı yer verdi oraya geçtiler.

O da birsey mi. Minibuste ayakta gidiyorum. Icerisi adam kayniyo. Kadinin biri 2 yaslarindaki cocugunu emzirdi. Hem de saklayarak degil.

Memesini cikardi ortaya. Cocuk sakur sukur emdi. Sonra da digerini. Bildiginiz kadinin ustu komple acikti. Adamlar utandi resmen kadina arkasini döndü.

Cok kotu bir goruntuydu. Inene kadar bir daha o tarafa bakmadim.

Boyle insanlarin kendi bedenlerine saygilari yokken cocuklarina oz saygiyi nasil ogretecekler acaba. Cok kotu bir goruntu ya. Boyleleri cogalmasa keske.

hayır uyutmayacan deseydiniz keşke

Ya ben şöyle düşündüm bazen bebeğin ne zaman kaka yapacağını kestiremiyorsun ve bazen en olmicak yerde kaka yapabiliyorlar.hadi yaptı diyelim açık havadasin nerede değiştireceksin, hava da soğuk,otobuste hemen geldiyse,kaçırmayım die bindi demekki. çocuk kakali dursa yine çok kokacak, değiştirmese yine koku yayılacak ve poposu pişecek.yani ben değiştirmesini kinamadim fakat ozuedileyip,mahcup olmalıydı..en azından soforle istişare edebilirdi zor durumdayım değişirse kokar filan die.cam filan açacağı biyerde açardı.bide aleni herkesin göreceği tarzda alt açılmaz.bu doğru değil.

Mesele koku değil ki. İnsan çocuğunun altını o kadar insanın içinde nasıl değiştirir? Hiç mi utanmadı hiç mi tacizci var mıdır diye düşünmedi? Cinsel kimlik diye bir şey var. Ulu orta 20 yaşındaki insan soyunmuyorsa 2 yaşındaki de soyunamaz. Cahilliğin bu kadarına da pes.

Kendi cocugunu dusunmeyen bir insani ben dusunmemki cocuguda dusunmem
O cocuk ztn sapkinca dusunceyle yetisiyor.
Herkese herseyi normal bilerek utanma.duygusu olmadan
Benim icin asil mesele evet koku
Ben bir saat koku cekmek zorunda degilimki

Bende tam olarak bundan bahsediyorum
Ama malesef saygisiz insan cahil insan dusunemiyor

Ne kadar ayıp ya İyiki kalkmamissiniz.utanmaz.prenses lady Diana filan sandi kendini kadın.sultanmisin sen yandaki bayana kalk diyene kadar sen kalk..aaa hayret yani.

madem öyle bir dahakine uyarıverin böyle bir durumla karşılaşırsanız.

Tek mesele kokuysa “cam açın lütfen. İçerisi kaka kokusunda durulmuyr” dersiniz geçer gider. Bi dahakine uyarın. Herkes sizin gibi düşünüp oturmuş.

Bu da birşey mi? Geçen yaz tatilde yabancı bir aile vardı. Tatil boyunca yeni yürümeye başlamış bebeklerini çırılçıplak havuza soktular. Havuz kenarında o halde gezdirdiler o çocuğu. En son çocuğun havuz kenarına işediğini gördüm dayanamadım görevlilere söyledim. Sonra bir daha görmedim.
Yani insanlar o kadar rahat o kadar düşüncesiz ki ben artık şaşırmıyorum.
Biz bikini değiştirirken bile bornoz giydirip kuytu köşede hallediyorduk eşimle birlikte bunlardaki rahatlık pes dedirtti.
Ortalık sapık,pedofili kaynarken bu rahatlık tuhaf cidden.

Dediğiniz gibi çocuk da olsa bir mahremiyet olmalı

Tek mesele kokuysa “cam açın lütfen. İçerisi kaka kokusunda durulmuyr” dersiniz geçer gider. Bi dahakine uyarın. Herkes sizin gibi düşünüp oturmuş.

Neden tepki vermedigimi acikladim genel olarak butun ayrintilariyla dusunuyorum ama beni ilgilendiren kismi koku
Toplumsal geldigimiz nokta, insanlarin sessizligi, annenin saygisizligi cahilligi ve simarikligi
Nereden tutsam elimde kaliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…