- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 35
- Konu Sahibi redvelvetcupcake
Ben her zaman işimi garantiye alma taraftarıyım sonradan silinip değiştirilmesin diye alıntı yapmayı alışkanlık ettim.Sizi gidi hafiyeler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben her zaman işimi garantiye alma taraftarıyım sonradan silinip değiştirilmesin diye alıntı yapmayı alışkanlık ettim.Sizi gidi hafiyeler![]()
Ammaann ne izin alacam. Ben dogurdum ben büyüttüm eşek sipasini. Bide izin mi alıyım sevmek için.
Kasitli bir dokunus olsa, herkes size hakverirdi. Ama gayriihtiyari dokunmus insanlar. Napalim simdi yani, ölelim mi, yoksa dokundular diye öldurelim mi? Cekip vursaydin bari insanlari.
Amerikada öyle
Amerikalılar ne anlar çocuk sevmesinden. Alıp bağrına basacaksın ki sevdiğin belli olsun. Öyle seviyor mu oluyor anneler simdi.Amerikada öyle
Amerikada öyle
Kibrin -e hali
Biz ailece çok idealist olarak döndük. Özellikle babam, hepimiz ülkemiz için bir şeyler yapmalıyız diye yetiştirdi bizi, burada kalın dedi.
Ben defalarca elime geçen her fırsatı teptim ama sanırım siz haklısınız. Bazen boşa kürek çektiğimizi düşünüyorum.
Her konuda saygı duyabilirim size ama çocuğumu nasıl yetiştirdiğim hakkında yorum yapma hakkınız yok.
Çocuk psikolojisinin Amerika ile bir alakası da yok.
Bu konuda bir yaranız varsa, ABD her sene green card başvurusu açıyor, başvurabilirsiniz.
Bu konu sayfası enteresan oldu, önce toplu taşımada ttemas, sonra çocuğu severken izin, sonra alıntılar ve yanlış anlamalar, her kafadan sesokurken Ece Temelkuran kitabı okuyorum sandım
![]()