Diğer mesajlarınızda hamile olduğunuzu yazmıştınız belki ondan olayın sizi bu kadar etkilemesi
22 yıl toplu taşıma kullandım, çok şey geldi başıma yazsam roman olur, çok hareketli bir gençlik geçirdim, bu tür şeylerden hiç korkmadım , hatta birebir fiziksel kavga etmişliğim vardır onlarca kez. Ancak 40 yaşıma geldiğim şu günlerde, ben de korkar oldum, özellikle akşam saatlerinde toplu taşıma kullanmak istemiyorum artık. Toplumca cinnet halindeyiz, bu adamlar ne yiyip ne içiyor da bu kadar azıyorlar anlamış değilim.
Sadece biz değil erkeklerde korkuyor, eşimle bir kez metrobüse bindik, çok tatlı 3-4 yaşlarında bir kız çocuğu vardı karşımızda, konuşuyor, gülüyor sevimli bir şey, eşime sevimlilikler yaptı ama eşim hiç ilgilenmedi, hayretsin dedim çocuk çok tatlı :) Tatlı ama devir tatlı değil, kimsenin çocuğunu sevemem, anası başka bir şey düşünür de ters bir şey der canımız sıkılır diyordu ki kadının sesini duydum , başka bir adama beyefendi çocuğuma dokunmayın dedi. Herkes kaldı öyle taş kesildik, adama herkes sapık muamelesi yaptı, eşimle göz göze geldik, haklıydı. Nereye gidiyoruz bilmiyorum, gitgide daha kötü ve daha korku dolu oluyoruz, medenileşeceğimize yabanileşiyoruz. Ben size hak verdim, özellikle gebe olsam daha çok korkarım o ortamdan