• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Toplu tasımada taciz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben arkadasa hak veriyorum cisi gelenle farkli bisey yapani ayirdedebilir bence,her cisi gelen orasini burasınımi ovup sıkıyor, essek kadar adam bu cocuk degil ki! ortalik pislik dolu,gecmis olsun konu sahibi

Sıkışan insan kıvranır kendini sıkar iki büklüm olur, eliyle o bölgesini sıkıp okşamaz.
Ki baya da bi bekledim yanlıs anlıyorumdur durur diye.

Ablanız değilim ben sizin.
Dedikleriniz doğru diyelim, yine taciz değil ki bu.Size ya da bir başkasına dokunsaydı, baksaydı, konuşsaydı adı taciz olurdu. Şu an kamuya açık alanda ahlaka aykırı davranış. Biri suç diğeri kabahat diye biliyorum, hukukçular konuya daha hakimdir. Karakolda ne diye şikayetçi oldunuz?
Ayni şeyin laciverti değil mi? Buna sessiz kalsak baskasina yapmaya kalkacak ona kalsak çocuklara yapacak. Toplu taşımada bunu yapmasi yine yanlış. Ve bir sapıklık göstergesi değil mi?

Şikayetçi olmuşsunuz elinizden geleni yapmışsınız Allah razı olsun. Gerçekten ben de şok olurdum heralde büyük travma. İnsanımız neden susuyor anlayamiyorum. Nasil bu hale geldik. Umarım elini kolunu sallayarak gezmeye devam edemez.
Hanımefendi bu kötü insanlar sokaklarda elini kolunu sallaya sallaya geziyor hatta tacizciyi döven ceza alıyor.Gündemi takip etmiyorsunuz sanırım

Valla başkasının basına gelmesin diye 2 saat karakolda uğrastım.
diyelim ki dediğiniz doğru, bilip bilmeden adamı linç mi ettireceksiniz, size dokunmadıysa taciZ değildir mesajLarını okuyunca neden uğrastım diyorum.

Bazen sırf mualefet etmek icin yazanlar oluyor cok kafaya takmamak gerek ... her durum da sanane,banane olmaz... ama o adamı zorla otobüste tutsalar suçlu sayılabilirlerdi malesef ülkenin adalet sistemi ortada... polisi aramış olması bile güzel

Ayni şeyin laciverti değil mi? Buna sessiz kalsak baskasina yapmaya kalkacak ona kalsak çocuklara yapacak. Toplu taşımada bunu yapmasi yine yanlış. Ve bir sapıklık göstergesi değil mi?

Sonunda beni anlayan biri. Teşekkür ederim🙏

Polis isterse bulur .
Adam kimseye dokunmadi kendini oynadı milletin icinde diye olayi normallestirin birde tam olsun yani şaşırdım
Konu Sahibi Siz üstünüze düşeni yapmışsınız hiçbir kadın çocuk insan bu olaya sahit olmak zorunda değil . Pislik herif

Bazen sırf mualefet etmek icin yazanlar oluyor cok kafaya takmamak gerek ... her durum da sanane,banane olmaz... ama o adamı zorla otobüste tutsalar suçlu sayılabilirlerdi malesef ülkenin adalet sistemi ortada... polisi aramış olması bile güzel

:/ ne bilim bari sözle destek olsalardı orda bi hanımefendi helal olsun sana dedi o savundu o kadar.
Ama benim hala midem bulanıyo :/

Üç bucuk saat geçmiş daha yeni kendime geldim.
Yemek bile yiyemedim sinirden.
Ağlasam bi rahatlayacam.
İşten çıktım. Eve gitmek üzere toplu tasımaya bindim Oturdum serbestti çok kalabalık değildi.

Yanımda biri dikildi arada 20 cm boşluk vardır yani cok rahat görüş açımda.

Adamın suratına bakmadım ama eli sürekli ön bölgesinde. Abiye kızım dur olay cıkarma yanlış anlıyorsundur diyorum. Baya bi bekledim.

Baktım nefes alışları anormal Dereceye geldi.
Telefonun videosunu açtım. Zaten tam o bölgesine geldiğim için videoya cok rahat cektim ama adam durmuyor.
Nefes nefese kaldı kafamı kaldırdığımda yüzünün ter içinde Olduğunu gördüm.
Baktım bir bucuk dakika oldu durdurup diğer tarafta dikilen bi adama videoyu gösterip polisi aramasını rica ettim.
Destek bekliyorum biri de cıkıp adamı iki seksen uzatsın yada hesap sorsun hepsi yüzüme bakıyo.

Bu arada bizim sapık abla ben sana ne yaptım, ben evliyim, Benim cocugum var Sıkıştım o yüzden tutuyorum vs demeye basladı.

Yemin ediyorum videoyu gösteriyorum Bir allahın kulu ağzını açmadı. Salak gibi kendim çırpınıyorum.

Polis aracı İlk durakta durdurmamızı geleceklerini söyledi.

Araç şoförüne gidip Durumu anlatana kadar Adam gitmiş. 10 tane erkek tutamadınız mı dedim. Hepsi hala yüzüme bakıyor.

Benim hayalim Dayak yemesi iken elini kolunu sallayarak gitmiş adam.

Polisi arayan adam bile durmadı yanımda polis gelene kadar. Hemen gitti şahit olmamak için.

Tek Basıma gittim ifade verdim videoyu verdim şikayetçi oldum tek basıma döndüm.
Evet arayıp gel diyecek kimsem yoktu şuan cok umursamıyorum ama o an birine cok ihtiyacım vardı. Midem bulandı.

Evde oturmus yine tek basıma bunu yazıyorum. Ve cok pişmanım avaz avaz bagırıp ortalıgı ayaga kaldırmadığım için. Yada adamın basında beklemediğim için.

Şimdi bekleyelim de araştırıp bulsunlar da dava açılsın vsvs

Kendimi çok kötü hissediyorum ya.
Dovulmesine karsiyim ama o kadar erkek bir adami tutmadi polis gelene kadar degilmi bizde aramiza karisan bu kadar kisiyi erkek saniyoruz malesef bazi insanlar mal terbiyesizlik yapmak istemem ama bunlar bildigin mal ancak lendi baslarina gelmesi lazim...simdi o adam elini kolunu sallayarak dolasiyor munasip yeri dahil.

Valla ahlak büro buluruz dedi direk ama bilmiyorum
Size öyle diyecekler tabi pek bir şey olacağını sanmıyorum bile.YAKALANSA BİLE o bahanesini ileri sürer.Kurtulur genelde böyle oluyor duyuyoruz.Kadınlar erkeklerden daha değersiz hep :( Ve bu hep böyle kalacak gibi :(

Hanımefendi bu kötü insanlar sokaklarda elini kolunu sallaya sallaya geziyor hatta tacizciyi döven ceza alıyor.Gündemi takip etmiyorsunuz sanırım
Gündem hep berbat ki. Asker şehit düşüyor diye vatanı savunmasa. Tacizcilere başım yanmasa diye bakip geçsen. Neye bakip geciyosun seninde karina çocuğuna gelecek senin gene canin yanacak. Böyle bir dönem de yasiyoruz ve sustugumuz için kaybediyoruz. Dinimizde de böyledir birşey elle duzeltiyorsa elle dille duzeltiyorsan (şikayetçi olan hanima destek bu sekilde cikilabilirdi) hic olmadı kalben kinayacaksin. Ses cikarmazsan o bisey olmaz diye algiliyor. Birlik olmadigimiz sürece hic bir yere varamayiz

Dovulmesine karsiyim ama o kadar erkek bir adami tutmadi polis gelene kadar degilmi bizde aramiza karisan bu kadar kisiyi erkek saniyoruz malesef bazi insanlar mal terbiyesizlik yapmak istemem ama bunlar bildigin mal ancak lendi baslarina gelmesi lazim...simdi o adam elini kolunu sallayarak dolasiyor munasip yeri dahil.

Evet olayın içinde olduğum için biri bana destek cıksın istedim. Tabiiki dayağa karsıyım.

Ama bir kelime bile eden olmadı. Yada kibarca kolundan tutup bekle diyen.

Yok artık. Milletin ortasında mastürbasyon yapmak da normal kabul ediliyor. Bu kk hanımları ağzımı açık bırakıyor bazen.
Bir davada bir adam kenara çektiği kamyonunda aynı şeyi yapmıştı. Apartman bahçesinde bulunan kadın şikayetçi olmuştu. Gayet de ceza almıştı. Sizinki de alır inşallah.
polis bulmak istedikten sonra bulur. İndiği durak belli, otobüs hattı belli, saat belli. Yeter ki bulmak istesinler.
Çok geçmiş olsun

Size öyle diyecekler tabi pek bir şey olacağını sanmıyorum bile.YAKALANSA BİLE o bahanesini ileri sürer.Kurtulur genelde böyle oluyor duyuyoruz.Kadınlar erkeklerden daha değersiz hep :( Ve bu hep böyle kalacak gibi :(

O iğrenç videodan sonra bile bir sey olmazsa bilmiyorum.

Şuan su mesajlardan sonra cidden bosuna canımı sıkmısım İnip gitseydim eve diyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X