- 29 Ağustos 2017
- 2.225
- 5.075
- 88
- Konu Sahibi xkadarbilinmeyen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz bakıcıyla birlikte çocukları bırakın o halde diyorum işte. Metrobüsün otobüsün yaptığı frende gençler de ayakta duramıyor içiniz rahat edecekse fren sistemi güncellemesi gelmedi bize de yani. Ha ben muhtemelen yer veririm ama vermeyenler de vicdansız bilmemne falan filan değil. Böyle ithamlarda bulunma hakkınız yok kesinlikle.Bu cevabın geleceğini biliyordum ve bekliyordum.
Evet, kayınvalidem ve kayınpederim bana gelip çocuklarıma "göz kulak" oluyorlar.
Çocuklarıma bakmıyorlar, başlarında duruyorlar.
Benim zaten çocuklarımın bir bakıcısı var.
Ben de insan olarak "müşkül ve yardıma muhtaç" olduğum anlar oluyor elbetteki.
Ama tabii, yaşlı insanlara toplu taşımalarda yer verilmemeli.
Çünkü bir metrobüsün yaptığı fren, bir otobüsün yaptığı fren için gayet dayanıklılar.
Haklısınız.
Siz bakıcıyla birlikte çocukları bırakın o halde diyorum işte. Metrobüsün otobüsün yaptığı frende gençler de ayakta duramıyor içiniz rahat edecekse fren sistemi güncellemesi gelmedi bize de yani. Ha ben muhtemelen yer veririm ama vermeyenler de vicdansız bilmemne falan filan değil. Böyle ithamlarda bulunma hakkınız yok kesinlikle.
İkili diyologtan duyduğunuz rahatsızlığı anlayamadım zira burası bir forum. Sadece konu sahibi ve yorumcuların diyologuna açık değil yani. Sizin aileniz zaten bilerek denk getirmiyormuş iş saatine asıl siz konuyu kişiselleştirip yorum yapmışsınız. Ben de toplu taşıma kullanıyorum ve 40 50 yaş aralığının bile bu nasıl nesil bakalım siz yaşlanınca ne olacak türü laflarından rahatsızlık duyuyorum tepkim bunaydı. Gayet güzel bi nesil olduğumuzu düşünüyorum çünkü. SevgilerSiz niye bu kadar olayı şahsileştirdiniz ve ikili diyaloğa döktünüz ben anlamadım.
Yer vermiyorsanız vermeyin, sizin tercihiniz ve dediğiniz gibi "vicdanınız"
Ben çocuklarıma bakımda neyi tercih ediyorsam o da benim "vicdanım"
Saygılı olup birbirimize karşı, uzatmasak diyorum...
Ben kimseye de vicdan muhasebesi yapmadım cümlelerimde bakarsanız eğer...
Yaşlıların "iş saatine denk getirmesi" konusu beni rahatsız etti o kadar.
Yoksa dediğiniz gibi, kimsenin vicdan muhakemesini tutacak, çeteresini sayacak hadde değilim zaten.
Ben "fikrimi" belirttim... Size ters geldiyse sizin bileceğiniz birşey.
Istanbul'da yaşayan herkes iş saatlerinde toplu taşımaların yoğunluğu bilir. Buna rağmen yaşlılar o saatte ısrarla otobüse binmekte ve yer vermenizi beklerler. Artık yer vermemeye karar verdim. Zaten sabahın köründe kalkmısım. Aksamın bir saati dönüyorum. Bir de insanın gözünün içine bakıyorlar. O saate oturmak isteyen, evinde otursun bir zahmet.
Bir de bunu saygı olarak nitelendiriyorlar. Bir insanın hasta olabilmesinin yaşıyla alakası olmadığını anlayamıyorlar. Yer vermeyince de bu yeni nesil şöyle böyle diye söylenmeye başlıyorlar. Siz genclerden fazla yaşadınız diye ne kimse size yer vermek zorunda, ne de saygı duymak zorunda. Kusura bakmayacaklar.
taksiyle gidin demekte ayrı bir ironi kusura bakmayın. otobüste 2 tl basıyorsa akbil taksiler ne kadar yazıyor para haberiniz yok sanırım? işten akşam 5 te çıksak 2 saat yol yürüsek bunun yorgunluğu var,akşam yemeği,çoluk çocuk var evde bekleyen belki?bunun cozumu ayrıstırma
genclerın enerjısı yerınde genc oldukları ıcın gucluler deyıp 5 km de bır durak koysunlar ! gencler yurusun bıraz yurumek ıyıdır saglık
yaslılara ayrı otobus yapsınlar mor renk
hem trafık rahatlar !!! hem saglam kafa saglam vucutda bulunur
ben ya aracla gıdıyorum ya yuruyerek cok ıcap ederse taksı cunku gencım saglıgım yerınde. madem okadar rahatsızsınız konu sahıbı taksıyle gıdın arac alın yada yarım saat kutuphanede kıtap okuyun dırek okul cıkısı bınmeyın
care ısteyene !