- 31 Ekim 2013
- 21.640
- 72.780
- 798
- 41
- Konu Sahibi xkadarbilinmeyen
ben de ısrarla yer vermek istemeyen kişileri anlayamıyorum siz de kusura bakmayın lütfenIstanbul'da yaşayan herkes iş saatlerinde toplu taşımaların yoğunluğu bilir. Buna rağmen yaşlılar o saatte ısrarla otobüse binmekte ve yer vermenizi beklerler. Artık yer vermemeye karar verdim. Zaten sabahın köründe kalkmısım. Aksamın bir saati dönüyorum. Bir de insanın gözünün içine bakıyorlar. O saate oturmak isteyen, evinde otursun bir zahmet.
Bir de bunu saygı olarak nitelendiriyorlar. Bir insanın hasta olabilmesinin yaşıyla alakası olmadığını anlayamıyorlar. Yer vermeyince de bu yeni nesil şöyle böyle diye söylenmeye başlıyorlar. Siz genclerden fazla yaşadınız diye ne kimse size yer vermek zorunda, ne de saygı duymak zorunda. Kusura bakmayacaklar.
hamileyim tıklım tıklım bir dolmuşta işe gidip geliyorum yer olmadığı zaman bir Allahın kulu çıkıp buyur gel otur demiyor
ki ben hamile çocuklu ya da ayakta duramayacak gibi görünen yaşlı ya da hasta kimselere gördüğüm anda yer veriyorum çünkü ayakta gitmek onlara tam anlamıyla eziyet
instagram facebook gibi sosyla ağların oluşturduğu capsler bizim algılarımızı bozdu diye düşünüyorum
koyuyorlar capse kokoş bir teyze fotosu altına yapıştırıyorlar özellikle mesai saati otobüste ne işin var diye al sana algı
sonra her yaşlıyı gezmeye giden ama dönüşünü muhakkak!!!! mesai saatine göre ayarlayan insanlar olarak belliyoruz
ben her sabah bir kadın görüyorum aynı saatte aynı dolmuşa biniyoruz muhtemelen işe gidiyor kadıncağız yoksa ne işi her gün her gün aynı saatte ve kadın alabildiğine yaşlı belli
kaldı ki hadi güne gidiyor olsunlar güne gittiklerinde sallanan bir yerde ayakta durmaya çalışmıyorlar ki oturuyorlar sadece
bence yanlış düşünüyorsunuz kısaca