Topluluk içinde konuşurken saçmalıyorum.

çok doğru bir tespit, yanlış anlaşılmasın diye az önce yazmamıştım mesela geçen gün bir tane kız gelmişti, iş görüşmesi için kızla kapıda karşılaştık merhaba, hoşgeldiniz dedim kıza, sonra benim bulunduğum kısımdakiler da bu kim falan dediler, bende iş görüşmesine gelmiş çok cici bir kız güler yüzlü, falan dedim. sonra bölüm amiri bana dediki, bunu bir erkek söylese anlarımda, bayanın söylemesi abes oluyor falan dedi, yine ortamda sesizlik falan oldu, bende kendi kendime kızdım. yine böyle işte hep.
Nerde çalışıyorsunuz bir devlet kurumunda mi? Ya da esnaf yanı falan mı?

çok doğru bir tespit, yanlış anlaşılmasın diye az önce yazmamıştım mesela geçen gün bir tane kız gelmişti, iş görüşmesi için kızla kapıda karşılaştık merhaba, hoşgeldiniz dedim kıza, sonra benim bulunduğum kısımdakiler da bu kim falan dediler, bende iş görüşmesine gelmiş çok cici bir kız güler yüzlü, falan dedim. sonra bölüm amiri bana dediki, bunu bir erkek söylese anlarımda, bayanın söylemesi abes oluyor falan dedi, yine ortamda sesizlik falan oldu, bende kendi kendime kızdım. yine böyle işte hep.

Gayet normal bir yorum bu. Güleç, sıcak vb kadınların diğer kadınlar için kullanabildiği sıfatlar. Asıl erkek bir çalışan bunu iş görüşmesine gelen bir kadın için söylerse sapıklık ve yvşaklık oluyor :KK51: Amir sapık sanırsam konuşmanı abuk bir yere çekmiş, etrafın da ruh hastası dolu konu sahibesi senden bir acaiplik yok asla.

Gayet normal bir yorum bu. Güleç, sıcak vb kadınların diğer kadınlar için kullanabildiği sıfatlar. Asıl erkek bir çalışan bunu iş görüşmesine gelen bir kadın için söylerse sapıklık ve yvşaklık oluyor :KK51: Amir sapık sanırsam konuşmanı abuk bir yere çekmiş, etrafın da ruh hastası dolu konu sahibesi senden bir acaiplik yok asla.
yaa gerçekten çok sevindim.

Devlet kurumu değil, atölye tarzı bir yer.

Ostim falan mı yahu, hanzoarın toplanma yeri sankim :KK51: Parol da niye kadınların ilacı olsun gayet genel amaçlı bir ağrı kesici, amirin içi sapık bence insülin desen lafı yine kadınlara getirir Saldıray abi gibi bir tip canlandı gözümde:kızgın:
:olamaz:

Ostim falan mı yahu, hanzoarın toplanma yeri sankim :KK51: Parol da niye kadınların ilacı olsun gayet genel amaçlı bir ağrı kesici, amirin içi sapık bence insülin desen lafı yine kadınlara getirir Saldıray abi gibi bir tip canlandı gözümde:kızgın:
:olamaz:
biri değil ki hepsi böyle, gerçekten söylüyorum, bu konuyu açana kadar sorun bende sanıyordum.

Herkese merhaba,
Derdimki şu ki, topluluk içinde konuşmayı bilmiyorum. saçmalıyorum. ya da diğer bir deyimle pot kırıyorum.

Çok kötü bir çocukluk döneminden sonra, bana ilk sevgi gösterdiği sandığım insanla evlendim, fiziksel ve psikolojik şiddet ve kimseye anlatamadığım şeyler yüzünden 1,5 yaşında çocuğumla boşandım. Maddi manevi çok zor günler geçirdim.

7 yıl sonra ikinci evliliğimi yaptım. Hayatta hep ezildim, horlandım. Bu nedenlemi dir. bilmiyorum.
konuşmayı bilmiyorum.

mesela, az önce amirim beni çağırdı, başım çok ağrıyor bayanlarda hep ağrı kesici ilaç vardır dedi, bende evet var getireyim dedim, yanında başkalarıda vardı.

Hımm p.... dedi, bayanların ilacı dedi gülümseyerek,
benimde bir anda ağzımdan bir anda şey çıktı, evet hamile ve emzirme dönemlerinin kurtarıcısı diye.,
bir anda adam da bende çok utandık. oda da kalabalıktı.

Bunun gibi saçma sapan şeyler,
geçen günde başka bir yetkili arkadaş molada dediki
sen de çok zayıfladın, bunun sırrı varsa banada söyleyin falan dedi,

Bende bir anda aaa 2,5 kilo vermiştim. Nasıl farkettiniz dedim. Herkes bir anda sustu. yine çok utandım.

Bunun gibi şeyler, örnekler ile çok uzatmak istemiyorum. Ama gerçekten sonradan çok üzülüyorum. Çok utanıyorum.

Yaşımda küçük değil 38 yaşındayım. Bana ne önerirsiniz.
Ben anormal bı durum göremedim sanırım bahsettiğiniz gibi zorlu süreçlerin kalıntıları bunlar. Kendinizi kasmayın her söylediğinizi kafa yormayin kendinize karşı bı önyargi olusturmussunuz o yüzden böyle hissediyorsunuz bence

- çok zayıfladın sırrı ne?
-aaa 2,5 kilo nasıl anladınız?
eee nevar bunda yani. yani utanılan kısım zayıflanan bölge ise o zaten bakmış ki anlamış ve sormuş, sizin söylediğiniz çok makul.. gerçekten 2,5 kiloyu nasıl anladı zayıfladığınızı =) bende onu çok merak ettim? çok dıştan anlaşılacak bir kilo değil ki =)
boşverin bence yanıtlarınız normal... belki siz karşı tarafın tepkilerini yanlış yorumluyorsunuzdur.

Yahu sakin sanki adama ay çok tatlısın yerim.seni demişsin gibi utanıyorsun 😁 ama genede tavsiyem ben öyle yapıyorum konuşmadan 2 3 kez daha düşünürüm hızlıca pot kırmayım.kimseyi üzmeyim ve gülünç duruma düşmeyim diye . İyi de geliyor aslında

- çok zayıfladın sırrı ne?
-aaa 2,5 kilo nasıl anladınız?
eee nevar bunda yani. yani utanılan kısım zayıflanan bölge ise o zaten bakmış ki anlamış ve sormuş, sizin söylediğiniz çok makul.. gerçekten 2,5 kiloyu nasıl anladı zayıfladığınızı =) bende onu çok merak ettim? çok dıştan anlaşılacak bir kilo değil ki =)
boşverin bence yanıtlarınız normal... belki siz karşı tarafın tepkilerini yanlış yorumluyorsunuzdur.
yani ne bileyim, genelde ben konuşunca tepki veriyorlar,

Yahu sakin sanki adama ay çok tatlısın yerim.seni demişsin gibi utanıyorsun 😁 ama genede tavsiyem ben öyle yapıyorum konuşmadan 2 3 kez daha düşünürüm hızlıca pot kırmayım.kimseyi üzmeyim ve gülünç duruma düşmeyim diye . İyi de geliyor aslında
evet, bundan sonra daha çok dikkat edeceğim, bir anda ağzımdan çıkıveriyor, sonra pişman oluyorum.

Cevaplarınızda bir şey görmedim. kusura bakmasınlar ama size boyle diyenler bu cevapları almayıda gayet normal bulmalılar..
1-kadın ilacı deyince ona göre açıklama yapmışsınız
2-zayıflamışsın denilince yine ona göre açıklama yapmışsınız.
gayet sebep - sonuç ilişkisine uygun cevaplar 😁 saçmalıyorum deyince başlıkta bende alakasız şeyler söylüyorsunuz sandım

Çok kasmayın kendinizi gayet iysiniz. 😎

Anormallik neresinde? 2.5 kilo verdim nasıl fark ettiniz deyince adamı sizden hoşlanmakla ya da süzmekle itham ettiğinizi mi düşündüler acaba? Aşırı saçma yani. Onun dışında parol olayında amiriniz daha saçma konuşmamış mı? Bayan ilacı ne alaka :D

Bence çok içten ve samimi bi insansınız o yüzden böyle cevaplar veriyorsunuz anormal bi durum yok bence. Soğuk nevale olup tak diye noktalı bi cevap verenler insanlardansa sizin gibiler içten geliyor bana.

Back
X