Toplum Baskısı

Madamgonca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
3.476
1.496
63
41
Merhaba herkese ,
Toplum baskısını Üzerimde çok fazla hissediyorum . Kim ne der ne düşünür vs gibi ... Bu konularda Özgüven kazanmam gerek bunlar için ne yapmam lazımm ?

Oyle dusunursen hayat gecmez millet ne der diye yasarsin ki buda seni cok yorar umursamamaya bakmalisin

Her konuda a dan z ye .. Kim ne derse kafama takıyorum :KK43: mesela evliliğim mesela işim mesela ev işlerini sevmemem vs vs herkes her konuda yorum yapabiliyor
hepimize boyle konularda yorum yapiyorlar. Ben sadece "cocuk yapin" konusunda yapilan yorumlara tepkiliyim. Onun disinda umursamam. Kaynanam duduklu tencereni ciflesene dibi kararmis der mesela, tutup o anda o isi yapmam, canim ne zaman isterse =)

hepimize boyle konularda yorum yapiyorlar. Ben sadece "cocuk yapin" konusunda yapilan yorumlara tepkiliyim. Onun disinda umursamam. Kaynanam duduklu tencereni ciflesene dibi kararmis der mesela, tutup o anda o isi yapmam, canim ne zaman isterse =)
Bende yapmam ama mesela bana da derler ki sofrada az çeşit yemek yapmışsın eşin seni ne yapsın böyle derler bej acayip sinir oluyorum ve takarım .
Bunu diyen de kuzen bu arada

Bende yapmam ama mesela bana da derler ki sofrada az çeşit yemek yapmışsın eşin seni ne yapsın böyle derler bej acayip sinir oluyorum ve takarım .
Bunu diyen de kuzen bu arada
gerekince de sana ne diyeceksin ;) herkes kendi esine baksin benim esimin derdi seni mi gerdi ;) de, geç

Back
X