- Konu Sahibi eSmerimSin
-
kesinlikle yaşamıyorum.
sana gercekten helal olsun yanı güclüsün gercekten..
bakalım ben 25 yasında nerelerde olcam..
çevre baskı oluşturuyor ama sende kendi kendini kasıyorsun canım
belki sende hayatını paylaşacağın dediğin gibi güveneceğin başını omzuna yaslayacağın birini arıyorsun ama henüz çıkmamış karşına bunun üzerine birde ailen evlen diye baskı kurunca iyice devreler yanıyor sende.
yengeç burcu çok duygusaldır ama bence güçlü bir burçtur herşeyin bir vakti zamanı vardır elbet çıkar seveceğin biri
geçenlerde ayşe armanın bi yazısı vardı gazetede..onu okuduğumda çok gülmüştüm, hem eğlenceli hem de doğru şeyler yazıyodu.evliliğin kadınlar için neden bu kadar önemli olduğunu ve toplum baskısını falan anlatıyodu.şunu demiş evlilik bi çok kadın için "test edildi,onaylandı" belgesi gibi bişey.yani türk toplumunda evlenmemiş kadına değersiz gözüyle bakıldığı için ailen de bi an önce evlen istiyodur..
bi oku istersen buldum senin için :)
lk bulumada seviirse or.spu sevimezse Kezban - Aye ARMAN - Hrriyet
Çevre kendi sebeb olmasın böyle şeylere?Benim annem hasta idi(parkinson)10 seneden fazla onun bakımı vardı.Kardeşim çalışıyor,ablam evliydi.Napsaydım peki huzur evinemi yollasaydım.Sonradan kulağıma gelen sözler oldu ama:evlenmez o.Bumu engel oldu evlenmeme.Tabiki hayır.Allah nasip ettide onlarmı engel oldu?Diyen dediğiyle kalsın boşverin.Nasip ne zamansa o
canım bak şimdi bekarsın kısmet yokmu diycekler,sözleniceksin nişan ne zaman diycekler,nişan olcak düğün nezaman diycekler tam ohh be diyceksin bitmezzzzz...
bebek nezaman diycekler yok daha erken diyceksin yoksa olmuyomu diycekler,bebek yapıcaksın ikinciyide hemen yapın arayı soğutmayın diycekler....2.ye bakmakta azcık zorlansan bakamıycaksan niye doğurdun diycekleryani insanların istekleri bitmez takmıycaksın....
aman boşver canım annemde beni 5 yıldır evlendirmeye çalışıyor sonuç hala aynı ısrar içinde boş ver :)
hayır yanı sıze ne??? allah allah yaa.
ayyy evet yaşın kaç yani bide senin ben 1.5 senelik evliyim mesela ilk 6 ay çocukda çocuk yaa dedim siz sponsormu olcaksınız benim doğurduğum çocuğa size ne arkadaş???şuanda kimse soramıyor korkudan çünkü bıktım artık soranı direk bozuyorum...
uzun süredır gırmıyordum su lanet facebooka..seytan dürttü gırım bır bakım dedım, bakmaz olaydım.. söz takanlar, nısanlanlar, dügün resımlerı, gelınlıkler..sevgılısıyle mutluluk pozları verenlere, kucaklarında bebeklerı..allahım fesatımdan catlıcam yaa..benım neyım eksık onlardan=(
12.12.12 yılında bır sürü kısı evlenmıs..hepsıde benden kücük..yanlıs anlasılmasın evenmek ıcın can atmıyorum ben..sadece adam gıbı adam ıstıyorum hayatımda ama adam denecek kımse kalmamıs bu devırde cıdden öyle..
erkekler kadınlardan farklı degıl artık..süs ve gösterıs pesındeler..zoru gördülermı kacıyolar..derdımı anlatabılecegım, basını omuzuna yaslayabılecegım bır türk erkegıne rastlayamıcam mı=(
ıyılerın hepsı kapılmıs durumda ınanmıyorum yaa..yabancı ülkede yasıyorum ve yabancı bırınede ılgım vardı ama olmayacak ıs o..
bunaldım, sıkıldım yıne..ıcımı dökmek ıstedım.. patlıcam artık yaa..bır ınsanın hayatına hıc mı düzgün ınsan gırmez
en cok gücüme gıdende akrabalarımın benım ıcın fıldır fıldır erkek, damat adayı aramaları..daha ne kadar kücültecekler benı bılmıyorum..
21 yasındayım yahuuuu 21!! evde kalmıs muamalesı görüyorum.. sankı göze batıyorum gıbı gelıyor artık evde.. bırseyler batıyor bellı..
anlıyorum annemde mutlu bır yuva sahıbı olmamı ıstıyor, gelınlıkler ıcınde görmek ıstıyor kızını ama olmayınca yok olmuyor benı nıye bu yasımda bu strese sokuyolar..bızım bu toplum nıye bu kadar gerıkafalı allahımmmm!!! bır gram kendını gelıstırmez mı bır toplum sınır oluyorum yaa..!! bırde yabancı ülkede yetıstım ben..sözde modern bır aılenın kızıyım..
40 yıl düsünsem kendımı yük gıbı hıssedıcem aklıma gelmezdı..hemde cok sevdıgım ve güvendıgım aılem tarafından=(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?