- 30 Mart 2011
- 405
- 958
- 228
- 36
- Konu Sahibi Latinachica
-
Her seyi kafama takiyorum. En ufak olumsuz sey olunca gun boyu buna odaklaniyorum. Niye oyle dedim sunu deseydim bla bla blabüyük ihtimalle utangaç bi karakterin var ve yanlış cümle kurma korkusuyla çok muhabbetlere giremiyosundur. kişisel gelişim kitaplarını okumanı tavsiye ederim
utangaçlıktan işte. milletin seni yanlış anlamasından da korkuyorsun. aslında sosyal olmaya çalışmadan sadece işine odaklanırsan bu durum otomatik olarak düzelirHer seyi kafama takiyorum. En ufak olumsuz sey olunca gun boyu buna odaklaniyorum. Niye oyle dedim sunu deseydim bla bla bla
Emin ol isini iyi yapmak yetmiyor. Her sey pazarlamaktan geciyor. Ve ben bu konularda iyi olmadigin icin gorunmuyorum bile. Cok utangac bir insan degilim aslinda ama insanlarin dusuncelerini cok onemsiyorum maalesfutangaçlıktan işte. milletin seni yanlış anlamasından da korkuyorsun. aslında sosyal olmaya çalışmadan sadece işine odaklanırsan bu durum otomatik olarak düzelir
Tesekkur ederim. Dış gorunusten basladigina gore hak vermissin sanirim sen de bana. Kilo alamiyorum iste kendimi yiyip bitiriyorum. Su bir dilemma benim icin. Acaba bilgisiz ol!ugum icin mi boyle oluyor. Her seyi bilemem ama cok okuyan gezen biri de degilim haliyleİlk defa bebek harici bir konuya cevap yazıyorum
İlk önce kilo al en az 50 ol bakımlı ol saçlarını duzlestir yada fon çekti
hafifde olsa makyajin olsun ve olmazsa olmaz topuklu ayakkabın azda olsa topuklu olsun stiletto dan vazgeçme ama sık olanlardan dar kot altına süper ilknonce dış görünümle başka dikkat çek duruşunla
Gerisi oz güven öz güven beyinde biter karşıdaki insanlar senden daha iyi diye dusunmemekle başlar
Bilgili olacaksın bol bol kitap oju
Gündeme hakim ol (haberler) konuşma geçtiği zaman fikrini söyle
Kısaca ilk onc dış görünümü hallet
Sonra Diksiyon kursu vs.. emin ol halledersin
İlk aklıma gelenleri yazdım
Artik iyiden iyiye bi yardim almayi dusunuyorum. Ama inancim yok malesefBöyle şeylerde görüntünün etkisi mutlaka vardır ama asıl sebep kesinlikle bu olamaz.Eğer kendini iyi ifade eden, akışkan açık ve anlaşılır konuşan dik yürüyen kendine güvenli bir insan olsaydınız 30 kiloda olsanız saygı görürsünüz.Yerinizde olsam heyecanımı yenip söylediği dinlenen bir bayan olmak bir psikologa gider ve bu heyecan durumunu atlatırdım.
Artik iyiden iyiye bi yardim almayi dusunuyorum. Ama inancim yok malesef
yanlış anladın. zamanını işe odakla insanların düşüncelerini umursamamaya çalış diyorumEmin ol isini iyi yapmak yetmiyor. Her sey pazarlamaktan geciyor. Ve ben bu konularda iyi olmadigin icin gorunmuyorum bile. Cok utangac bir insan degilim aslinda ama insanlarin dusuncelerini cok onemsiyorum maalesf
cokguzel tarif etmişsiniz:) bende utangacligimi boyle yendim.. şimdi herkesle muhabbetim var nereye gidersem gideyim tanımadığım insanlarla bile rahatça arkadaşlık kuruyorum artık:)Görünüşünle ilgili beğenmediğin noktaları istediğin hale getirmeye çalış.Görünüş özgüveni hakikaten etkiliyor.Ayna karşısında duruş ve konuşma çalışabilirsin.Yüksek sesle kitap okumak iyi fikir.
Ben sana güzel bir alıştırma önereceğim.Hiç tanımadığın kişiler üzerinde prova yap:)
Atıyorum mesela bir cafeye gir,rahat ve sosyal kadını oyna.Yan masaya laf at,siz ne içiyorsunuz güzel mi,ben de çok severim o kahveyi falan filan...Veya mağazaya gir,satıcı kızla gereksiz bir muhabbet aç,espriler yap.Bunları yaparken önce kendin olmadığını düşünerek başlayabilirsin.O an sen değilsin,başka bir kadını oynuyorsun.Rezil olsan bile nasılsa o insanları bir daha görmeyeceksin.Zaten rezil olacak bir şey de yok.
cokguzel tarif etmişsiniz:) bende utangacligimi boyle yendim.. şimdi herkesle muhabbetim var nereye gidersem gideyim tanımadığım insanlarla bile rahatça arkadaşlık kuruyorum artık:)
ben onunki kadar çekingen değildim az çok cevrem muhabbetim vardı ama çok atılgan değildim yani, ben evlendikten sonra biraz degistim farklı ülkeye geldim hayliyle farklı kültürden insanlar taniyorsun, kurs ve iş hayatininda çok etkisi var mutlaka tavsiye ederim..Aa ne güzel.İnşallah konu sahibi de başarır.Keşke biraz detay yazsanız,motive etmiş olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?