- Konu Sahibi yasemin1976
-
kizlar panik olmayin. Ahlaksizlik,arsizlik her zaman vardi...butun kutsal kitaplarda yok mu bunlarin hikayeleri? simdi daha rahatsiz edici cunku dunyanin obur ucunda olandan aninda haberimiz oluyor. Avusturyada bir baba kizini bilmem kac sene kilitli tutup tecavuz ediyor biz turkiyeden duyuyoruz, Almanyada bir kadin esini en acili gununde aldatiyor su saatte onu okuyoruz. ama bunlar sizce bu yuzyilin kotulukleri mi sizce? bunlarin hepsi ananelerimiz zamaninda da oluyordu. olay artik herseyin haberinin cabucak duyulmasi.
konu sahibi, cok uzucu bir durum yasamissiniz gercekten. yazik olmus o cocuklara. annelerini hep boyle hatirlayacaklar. cok aci...
Arkadasim aslinda sana tamamen katiliyorum bu ahlasizlik herzaman var ama yasadim sehire, cevreme bakinda aldatan aldatana. Türkiyeýe bakiyorum bazi kadin programlarina hep konu ayni aldatilma, yok karisi kacmis gitmis hep ayni seyler. Sanki Türkiyenin baska derdi yokmus gibi hep aldatmakyasakkelime
Herkes birey olarak biryere gidiyor aslında. Bireyler düzgün olsa, toplumda biryere gidecek.
Karakter işte, bozuksa bozuk, yapacak birşey yok. İnsanın aklı ve yüreği almıyor, bu tarz olayları, nasıl olur diye, ama oluyor işte.
Başınız sağolsun bu arada. Mekanı cennet olsun annenizin.
Abinizde böyle gereksiz, karaktersiz bir insandan kurtulmuş. İnş bundan sonra güzel günler gösterir Rabbim, çocuklarıyla beraber. Hayırlı biriyle karşılaştırır.Yeniden hakettiği gibi bir yuva kurar inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?