Ben de toparlanamıyorum.O insanların yüzleri gözümün önünden gitmiyor.Hepsinin kimbilir ne hayalleri vardı,kimisi nişanlı evlenecekti, her şeyleri yarım kaldı.Bu insanların aileleri hayatına nasıl devam edecek ben bile edemiyorum henüz
Hele deprem ardından devlet büyüklerinin yaptıkları yorumlar...Halkın çıkan küçük çocukları mucize olarak,ölen 114 kişiyi mukadderat olarak görmesi..O 114 kişinin mucizesi nerde o zaman hani?
Zihniyet:Gelen Allahtan giden Allahtan işte bitti,tedbir yok,vergiler nereye gitti soran yok,bu İzmirde sokakta kalan 3-4bin kişiye devletin bakacak gücü yok mu da halktan para isteniyor soran yok.
Çok fazla acı var bu ülkede.Artık yüreğim dayanmıyor.İnsan hayatının bu kadar ucuz olduğu başka bir yer yok,hep böyleydi ve böyle olacak korkarım.Hükümetler,belediyeler şu ülke tarihinde kaç kez değişti,hiçbir şey değişmedi.Tamam hadi kalkayım gideyim diyorsun buralardan,euro 10tl.Nereye gidiyorsun?
E burda yaşayayım olduğu kadar tamam her şey çok pahalandı,alım gücü düştü,ne market alışverişi yapılabiliyor ne kıyafet.Araba almak bir memur için bile hayal artık.Yetmiş yıl kredi çekersin avrupalının bir maaşıyla aldığı araba için,yarısından fazlası da vergi.Her şeye tamam diyorsun da o bina üstüne yıkılıyor ölüyorsun işte.
Öyle çaresiz umutsuz hissediyorum ki artık kendimi.Bu ülke benim psikolojimi bozdu