- 5 Şubat 2018
- 7.775
- 24.713
- 298
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet toprak atılıyor, dağdan beyaz bir toprak türü var onu getirip atarlar. Ama pekmezin içinde en azından kaynıyor mikrobu kalmaz belki. Konu sahibi her an hastalık kapabilirÇok bilinen ve yaygin bir durum. Milletin şaşırmasına çok şaşırdım. Mesela pekmez e çoğu yerde toprak atılır. Pekmeze toprak konduğu pek bilinmiyor herhalde. Özellikle ev yapımı pekmezlere konulan toprağın nereden geldiği önemli.
Konu sahibi geri dönüşü olmayan hastalık kaparsın aman diyeyim. Tetanoz, toksoplazma vs. Veya günlee içinde öldürebilecek toprakta yaşayan bakteriler var. Yahut agir metal zehirlenmesi. Mesela toprağa dokundukta sonra ellerini yıkamamak bile tehlikeliyken bu gerçekten çok büyük risk.
Kan ilacı yetmiyor olabilir. Veya aldığın kan ilacinin sana fayda sağlamasına sebep bazı problemlerin olabilir. Öncelikle dahiliye ye git. Demir iğnesi iste. Bol bol da ciğer ye. Hem a vitamini, hem b12 hem de demir açısından çok zengin. Afiyet olsun.
Ya işte herşey bakteri değil. toprak ağır metal ve tehlikeli başka tür kimyasallar içerebilir. Toprak işi çok tehlikeli ben o yüzden pekmez yemeği bıraktım mesela.Evet toprak atılıyor, dağdan beyaz bir toprak türü var onu getirip atarlar. Ama pekmezin içinde en azından kaynıyor mikrobu kalmaz belki. Konu sahibi her an hastalık kapabilir
Çok doğruYa işte herşey bakteri değil. toprak ağır metal ve tehlikeli başka tür kimyasallar içerebilir. Toprak işi çok tehlikeli ben o yüzden pekmez yemeği bıraktım mesela.
Allahım derdim var sanıyordum. Sen affet. Öncelikle geçmiş olsun tvde de buna benzer bir olaya tanık olmuştum ama inanmamıştım. Psikolojik bir durumdan kaynaklanıyormuş. Bir psikoloğa gidin. Hatta bilişsel davranış uzmanı terapist gidin. Onlar daha iyi bu konuda. Bebek için Allah muhafaza büyük bir sıkıntı olabilir. Ömür boyu vicdan azabı çekersinizMerhaba hanımlar ben Toprak yiyorum hamileliğimden beri şuan bebeğim 5 aylık hala yiyorum kan şurupları fayda etmiyor aranızda böyle durumda olan varsa bana yardım etsin