topu atıp kaçayım mı?

Bir ay aynı evde iki yabancı
Çok şey eksilmiş gibi duruyor,iki taraftan biri mi dayanamaz bunca süre?
Gerçekten çok seviyor musunuz ?

O zaman bu bir aylık küslük hava cıva mi olsun.benim hatalı olduğum bir nokta yokki olsa Özür de dilerim.
Hatasını anlamasini bir silkelenip kendine gelmesini istiyorum.ya da desin seni sevmiyorum istemiyorum.

O zaman bu bir aylık küslük hava cıva mi olsun.benim hatalı olduğum bir nokta yokki olsa Özür de dilerim.
Hatasını anlamasini bir silkelenip kendine gelmesini istiyorum.ya da desin seni sevmiyorum istemiyorum.

O zmn adam akilli konusun.
Bi yol cizin artik kendinize.
Ya devam ya ayrilik.
Ya o ya o.
Girin bi odaya kitleyin kapiyi ve sonuclanmadan cikmayin disari.

Bu kadar süre nasıl küs kalınır ..

Büyük bir iletişim sorunu var. .

Evlilikte küslük olmaz. .

Siz ne yapmışsınız bacim öyle bir ay ..nedemek yatak ayırma küs kalma aranıza iyi ce soğukluk girmeden barışın . 17 yıllık evliyim 5 dakika küs kalamadik
Nasıl başardiniz...Eşiniz gönlünüzu almayi biliyordur.biz de öyle birşey yok.ben kızsam kussem normal devam eder hayatına.

Aranizda ki sorunlarin boyutunu bilemiyorum ama siz hala seviyor ve beraber yasamak istiyorsaniz dediginiz gibi gider ayak bir top atabilirsiniz birinizin adim atmasi gerekiyor ve bu sefer siz atin madem daha da uzayip kotu bir hal almadan

13 yıllık evliyim hiç küs kalmadık dayanamam ki ben. Çok şey yaşadık ama hiç ayrı uyumadık. Oda dayanamaz.
Ben not ta yazarım seni seviyorum diye, mesaj da çekerim seni özledim adam diye. Aşkta gurur olmaz hele ki evlilik başka bir dünya. Aynı evin içinde iki yabancı nereye kadar?
Ben senin yerinde olsam söylerim de yazarım da.

ben olsam tatilden dönene kadar devam ettiririm
bakalım özleyecek mi
ilk adımı o atacak mı diye

Buradaki sorun eşini değiştirmeye çalışman bence. Hadi iki ay küs kaldın eşin dayanamadı senin istediğin gibi sürpriz yaptı barıştınız bir süre sonra eskiye dönecek eşin. Yapman gereken gidip konuşman, hiç mi rahatsız olmuyorsun bu durumdan,sadece ilgi sevgi istiyorum senden de.beni sevmiyor musun diye de sor. Bundan sonra da beklentini azalt romantik biri değilse oyledir kabullen daha az üzülürsün.

Sorunun kaynağı bu zaten.konusuyorum anlatıyorum onlarca kez.ilk etapta kısa bir düzelme oluyor sonra tekrar aynı şeyler asla düzelmiyor o yüzden kuskünluk başlıyor bende.bu kronik bir hal oldu artık.

Defalarca konuşmuş çözüme ulaşamamışsınız..
Bunu söyleyip gitmenizin hiçbir anlamı olmaz.

Oturun güzel bir mektup yazın. Önce onore ederek başlayın. Devamında sıkıntınızı anlatın ve sonunda bir karar vermesi için birşeyler yazın.
Bunun böyle gitmeyeceğini , çözüme ulaştırmak zorunda olduğunuzu, gerekirse terapiste başvurmanızı yazın.. Bayram dönüşü karar verip son sözü ondan beklediğinizi söyleyin.

bence de çözüm bu

Bizde ben suclu bile olsam o ozur diler simdi ayni durumda osam tabiki de senin yaptigini yapardim oyle seyler soylerdim ki ici icini yesin deli olsun arasn ilgi tavan yapsin sende boyle yapmalisin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…