- 7 Nisan 2010
- 8.400
- 455
- 163
- Konu Sahibi cokzorbirsecim
-
O zaman bu bir aylık küslük hava cıva mi olsun.benim hatalı olduğum bir nokta yokki olsa Özür de dilerim.Ne ise yariycak bu saniyosun?
Sucu ona atmis olursun " sen yapmiyosun ama..." diyerek.
O zmn gercekten duzelirmi saniyosun?
Senin amacin barismakmi?
O zman o notun yerine gururunu bi kenara birak ve notuna kocan hakkinda 3 positif bisey yaz mesela. Onu neden sevdigini mesela. Positif olucak, altini ciziyorum. Laf sokmak yok. Iste ozmn bi umit dogar, oyle laf sokmakla duzelmez hic bsiy.
Yani öyle ayrılacak kadar büyük mevzular olarak görmüyorum ama o beni sevmiyorsa ayrilinir yapacak birsey yok.Bir ay aynı evde iki yabancı
Çok şey eksilmiş gibi duruyor,iki taraftan biri mi dayanamaz bunca süre?
Gerçekten çok seviyor musunuz ?
O zaman bu bir aylık küslük hava cıva mi olsun.benim hatalı olduğum bir nokta yokki olsa Özür de dilerim.
Hatasını anlamasini bir silkelenip kendine gelmesini istiyorum.ya da desin seni sevmiyorum istemiyorum.
Burayı anlayamadım ne yapayım yani?Eger evet ise ...git 10 tane top at
Git ustune atla :) anladin isteBurayı anlayamadım ne yapayım yani?
İletişim sorunu mu yoksa beni sevmiyor mu...Burayı cozemiyorum işte. Sevmiyorsa da büyük hareketler yapmak istemiyorum doğal olarak barismak için.Bu kadar süre nasıl küs kalınır ..
Büyük bir iletişim sorunu var. .
Evlilikte küslük olmaz. .
Açık açık konuşun. .İletişim sorunu mu yoksa beni sevmiyor mu...Burayı cozemiyorum işte. Sevmiyorsa da büyük hareketler yapmak istemiyorum doğal olarak barismak için.
Şu not işini yapmayayim mi...yazacagim seni seviyorum sunlardan sunlardan rahatsizim mutlu olamiyorum beni sevmiyorsan ayrılalım.Açık açık konuşun. .
Nasıl başardiniz...Eşiniz gönlünüzu almayi biliyordur.biz de öyle birşey yok.ben kızsam kussem normal devam eder hayatına.Siz ne yapmışsınız bacim öyle bir ay ..nedemek yatak ayırma küs kalma aranıza iyi ce soğukluk girmeden barışın . 17 yıllık evliyim 5 dakika küs kalamadik
Kızlar eşimle aramızda bir takım sorunlar oluştu. Uzun yillardir evliyiz.Daha doğrusu uzun süredir olan sorunlar artık son noktaya geldi ve yaklaşık bir aydır hiç konuşmuyoruz aynı evde yabancı gibi diyeyim.cok çok büyük şeyler değil ama değişmesini istediğim ama onemsemedigi ve yapmadığı şeyler.
Hiç konuşmuyoruz ayni yerde oturmuyoruz uyumuyoruz ve en ufak bir rahatsızlık duymuyor ve düzeltmeye calismiyor.
Şimdi bayramda memlekete gitme durumumuz var 2 saat uzaklıkta. Ben 3 gün önce gideceğim arabayla.kizlar giderken diyeyim mi seni çok seviyorum...şunca yıllık evlilik ve çocuklardan sonra bir aydır iki çiçek alıp şu kelimeleri söyleyemedin ama ben söylüyorum diyeyim mi...sonra da basayim gaza gideyim diyorum.
Not olarak ben hatalı değilim.boyle olmasının asıl nedeni genel olarak ilgisizlik umursamamasi gibi nedenler.
Bu iş böyle uzayıp gidecek gibi yoksa.
Ne dersiniz?yani topu atıp kaçayım mi?
Ya da bu kadar sabrettim hiç muhattap olmadim filan devam mı edeyim.
Sorunun kaynağı bu zaten.konusuyorum anlatıyorum onlarca kez.ilk etapta kısa bir düzelme oluyor sonra tekrar aynı şeyler asla düzelmiyor o yüzden kuskünluk başlıyor bende.bu kronik bir hal oldu artık.
Defalarca konuşmuş çözüme ulaşamamışsınız..
Bunu söyleyip gitmenizin hiçbir anlamı olmaz.
Oturun güzel bir mektup yazın. Önce onore ederek başlayın. Devamında sıkıntınızı anlatın ve sonunda bir karar vermesi için birşeyler yazın.
Bunun böyle gitmeyeceğini , çözüme ulaştırmak zorunda olduğunuzu, gerekirse terapiste başvurmanızı yazın.. Bayram dönüşü karar verip son sözü ondan beklediğinizi söyleyin.
aynı benim eşim....yola gidiyorum hakkını helal et deNasıl başardiniz...Eşiniz gönlünüzu almayi biliyordur.biz de öyle birşey yok.ben kızsam kussem normal devam eder hayatına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?