topu atıp kaçayım mı?

Bence de mektup gzl bi cozum icinizdekilerini dokun hem sevdgnizi soyleyin hemde bu evlilign neden bu hale geldigine dair muhasebe yapmasini isteyn.belkide sevgisi bitmistr acik olmasini isteyin duzelecegine dair bi umut var mi belli olur.yoksa da yapacak bisi yok ana neden bu sekilde ilgisiz oldugunu ogrenmeye calisin bence

Arkadaslar çok teşekkür ederim yorumlariniz için.
Topu attım gider ayak.(bir arkadasin dedigi anlamda yani.anladiniz.)
Düzeldi tabi hemen durumlar.biraz da konuştuk.mektup işini es geçtim bana göre değil pek.bir de çok mağdur gösteriyor mektup işi. Öyle mağdur gözükmek istemedim.
Yine bir arkadaşın dediği gibi bazı şeyleri tolere etmeye çalışacağım. Yani büyük mevzular değil sonuçta.
Buradaki arkadaşlardan çok şey öğrendim ve ogrenmeye devam.cok Teşekkürler.

aranizin duzelmesine sevindim canim sen sen ol asla yatagini ayirma esinle kayinpederim esime hep kari kocanin kuslugu aksam yataga girene kadar deyip yer etmis beyninde esim asla kusmez direk soyler kirildigini bende hemen soylerim 14 yillik evligiz aslami asla ne yasadiksa yasadik 1 kere bile olsun yatak ayirmadik o zaman ipler kopar birdahada dugum atsanda cozulur neye kirginsin kizginsin hemen o dakika soyle ikinciside sen sen ol gurur yapma esin o senin savasdaki dusmanin degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…