topu atıp kaçayım mı?

cokzorbirsecim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2015
2.799
6.257
158
Kızlar eşimle aramızda bir takım sorunlar oluştu. Uzun yillardir evliyiz.Daha doğrusu uzun süredir olan sorunlar artık son noktaya geldi ve yaklaşık bir aydır hiç konuşmuyoruz aynı evde yabancı gibi diyeyim.cok çok büyük şeyler değil ama değişmesini istediğim ama onemsemedigi ve yapmadığı şeyler.
Hiç konuşmuyoruz ayni yerde oturmuyoruz uyumuyoruz ve en ufak bir rahatsızlık duymuyor ve düzeltmeye calismiyor.
Şimdi bayramda memlekete gitme durumumuz var 2 saat uzaklıkta. Ben 3 gün önce gideceğim arabayla.kizlar giderken diyeyim mi seni çok seviyorum...şunca yıllık evlilik ve çocuklardan sonra bir aydır iki çiçek alıp şu kelimeleri söyleyemedin ama ben söylüyorum diyeyim mi...sonra da basayim gaza gideyim diyorum.
Not olarak ben hatalı değilim.boyle olmasının asıl nedeni genel olarak ilgisizlik umursamamasi gibi nedenler.
Bu iş böyle uzayıp gidecek gibi yoksa.
Ne dersiniz?yani topu atıp kaçayım mi?
Ya da bu kadar sabrettim hiç muhattap olmadim filan devam mı edeyim.

Hic laf atmiyorlar mi bizim aramizda da büyük sorunlar olsa bilir gelir ozurdiler falan neden ayri uyuyorsunuz onun degismesini istiyorsaniz daha cok beklersiniz bence bence memleketede gidin o zaman sizi aramazsa mesaj atmazsa dönüşte karsilikli konusun derim

Gözlerinizi kapatıp düşünün.

Yarın sabah uyandığınızda eşinizi ölü buluyorsunuz (Allah muhafaza tabi).

Ona söylemediğiniz şeyler için vicdan azabı çeker miydiniz? Evetse o zaman hemen söyleyin, hiç beklemeyin.

Hayırsa, o zaman bayrama giderken de söylemeyin.

bu kadar dayanmışsınız , eğer önce davranırsanız bu kadar çaba boşa gidecek.ben olsam ondan beklerdim önceliği.hem demişin ne olacak, kendini haklı görecek ,sonra 3 ayda konuşmasanız asla önce adım atmayacak

Önceliği ondan bekliyorum ama hiç hareket yok bir ay oldu.
İyice kötü olacak durumlar diye endiselenmeye başladım artık.
Şimdi 3-4 gün ayrı kalacagiz ya ben lafı söyleyip basıp gideyim diyorum.bu gelince bakalım tavırları nasıl olacak.ayni devam mı edecek yine bilmiyorum ki.
Gurur da var tabi bende.nasil söyleyeceğim hiç bilmiyorum.
Soylemeyeyim mi...kafam çok karışık.

Benim mantığıma gore aşkta gurur filan olmaz. İlla diyecekseniz birşey yine suçlayıcı olmayın. Seviyorum seni deyin ya da sadece sevdiğinize dair bir mektup. Hataları bulma işini ona bırakın. Makul bir insansa kendi hatalarını gorecektir.
Eğer seviyorsanız da ay önce o konuşsun yok ben konuşmayayım modlarina girmeyin derim. Seviyordur insan ötesi yok.

Gururdan ziyade ben bu durumdan rahatsızlık duyuyorum ama o duymuyor mu...neden bir adım dahi atmiyor.ben mi düzeltmek zorundayım.bunun gibi düşünceler. ..

Bakın bunlar hep konuşmamaktan? Ne düşündüğünü bilemezsiniz. Bu flort değil evlilik. Konuşmalısınız. Elbette onun konuşmaması da yanlış ama yanlışlar doğruları götürmesin. Önce sorunlarınızı halledin sonra bu konuşmama probleminizi. Anlatın rahatsız olduğunuzu ama birini o neden konuşmuyor diye sorgulamadan önce kendinize de bir iğne batırın. Çünkü hiç normal değil bu durum.

Sorunun kaynağı bu zaten.konusuyorum anlatıyorum onlarca kez.ilk etapta kısa bir düzelme oluyor sonra tekrar aynı şeyler asla düzelmiyor o yüzden kuskünluk başlıyor bende.bu kronik bir hal oldu artık.

Sorunun kaynağı bu zaten.konusuyorum anlatıyorum onlarca kez.ilk etapta kısa bir düzelme oluyor sonra tekrar aynı şeyler asla düzelmiyor o yüzden kuskünluk başlıyor bende.bu kronik bir hal oldu artık.
evlililiğinizin yürümesi önemliyse, bu halleri göz ardı etmeniz lazım.
ama beni kimse çiğneyemez derseniz,konuşa konuşa çözülecek gibi durmuyor

Kızlar yoksa not mu yazayım eve bırakayim gorecegi yere.
Seni çok seviyorum ama sen bunca yıllık evlilik ve cocuklarimizdan sonra bir çiçek alıp söyleyemedin bunları. Beni sevmiyorsan soyleyebilirsin sorun degil belki ben olmadan mutlu olmak istersin...
Yazıp bırakayim mi?
Ne diyorsunuz?

Simdi küs gitmeniz iyi olmaz bence eger siz bir tepki gostermez gitmeme diyorsaniz gidin, hakliyim diyorsunuz bagzi erkler cok inatcidir sende oyleysen cok uzar tabi hakli ollarak küs kaliyorsun anliyorum istiyorsaniz ona bir mektup yazin yada onun inadini yenin artik zamana kalmis ,bendede cok kusmeler oluyordu halada oluyor ama eakiden kendinden taviz vermezdi pek ama bakti benim asik surattan kurtulus yokuzlasmaya calisiyor eskiden bizimde cok uzardi kusmeler ama oda bikti bu durumdan belli ama gercekten kusmeler insani cok yipratiyor yani mutlaka sorman gereken ,yapaman gereken seyler oluyor birbirimize, kotu yani uzun süre küs kalmak huzurda gidyor sogukluk oluyor, umarim düzelir araniz dua okuyun derim bol bol napcaksin evlilik boyle birsey sabir lazim ama kus gitmeyin sakin duygularinizi ona iletin biliyorum hakliyim diyorsun ama belki oda baska dusünuyordur inslalh duzelir
bende sizin gibi kuser dururum ama eskiden daha coktu cunku onu oyle biraz biraz kabul etmeye calisyorum benimkide cok inatciydi ama oda baktiki benim surat hep asık bikti yani benimle küs kalmaktan ,tabiki kiryordu beni otomatik oluyor küskünlük, şunu diyim kocaniz kizmasa gidin diyecegim küs gitmeniz iyi deyil ona bir mektup yazin belki oda baska dusunuyordun erkekler kadinlar kadar ince düşünmez napcaksin evlilik kolay deyil bol dua okuyun sabredin umarım araniz duzelir haklisiniz belki ama ikiniden biri bu durumu duzeltmesi lazim icinizdekini yazin bi kagita oyle gidin

Dusuncelerinizi yazin guzel olur ne icin kirildiginizi falan simdi seni seviyorum falan sonunda yazin en azindan kirildiginizi birazda anlar hep ask sozcukleri yazarsaniz cittiye almaz sizi sevinir ama iste kirildiginiza onem vermez

Neden bu kadar uzun sürdü ki. 1 ay aynı evde. Uzun bir süre.Adım atmakta geç kaldınız bile. Söyleyin. Sonuçta hayat. Yarına garanti yok.

Ne ise yariycak bu saniyosun?
Sucu ona atmis olursun " sen yapmiyosun ama..." diyerek.
O zmn gercekten duzelirmi saniyosun?

Senin amacin barismakmi?
O zman o notun yerine gururunu bi kenara birak ve notuna kocan hakkinda 3 positif bisey yaz mesela. Onu neden sevdigini mesela. Positif olucak, altini ciziyorum. Laf sokmak yok. Iste ozmn bi umit dogar, oyle laf sokmakla duzelmez hic bsiy.

Vhalla eger bir cikarim yoksa gidip konusmazdim...
bu evlilik devam etmek zorunda mi mecburi mi ?
Eger evet ise ...git 10 tane top at

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…