Topuk kanı kah değeri yüksekliği

kbrabrs

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2024
76
13
3
İyi günler arkadaşlar bebeğim 8. Gününde yoğun bakımdan çıkarken sevinirken bi telefon geldi ve topuk kanında Kah değeri yüksek(24) çıktığı söylendi başına gelen oldu mu bu nedir tedavisi mümkün mü neleri etkiler Allah rızası için yardımcı olun

İyi günler arkadaşlar bebeğim 8. Gününde yoğun bakımdan çıkarken sevinirken bi telefon geldi ve topuk kanında Kah değeri yüksek(24) çıktığı söylendi başına gelen oldu mu bu nedir tedavisi mümkün mü neleri etkiler Allah rızası için yardımcı olun
Canım sürecin devamı ne oldu ? Aynı durumu yaşıyoruz

Hiçbir şey olmadı bebeğimiz gayet sağlıklı büyüyor defalarca arandık defalarca çağrıldık mahkemeyle tehdit edildik ama sisteme güvenmediğim için hiç gitmedik. belki de gitsek bebeğe kortizon falan başlayacaklardı, bebeğimde cinsel organlarında ne de kilo almasında hiçbir sıkıntı yok elhamdülillah, zaten yoğun bakımdaki profesor bu sonuç genelde yanlış çıkıyor bunlar soru işaretli Testler demişti ilk iki ay diken üstündeydik baktık her şey normal gidiyor hiçbir şey yaptırmadık

Erken doğumlarda kuvöze girmelerde bebek strese giriyor muş ve bu sonuç genelde yanlış çıkıyormuş farklı sitede bir şey okumuştum bir doktor bu teşhisi koyduğumuz 500 çocuktan sadece bir tanesinde gerçek kah çıktı demiş içiniz rahat olsun ben böyle bir hastalığın dahi var olduğuna inanmıyorum artık ilk iki ayimiz perişan geçti bebek sakat diyen mi kilo alamaz ölür diyen mi neler duyduk dever ama hiçbiri olmuyor çok şükür

Erken doğumlarda kuvöze girmelerde bebek strese giriyor muş ve bu sonuç genelde yanlış çıkıyormuş farklı sitede bir şey okumuştum bir doktor bu teşhisi koyduğumuz 500 çocuktan sadece bir tanesinde gerçek kah çıktı demiş içiniz rahat olsun ben böyle bir hastalığın dahi var olduğuna inanmıyorum artık ilk iki ayimiz perişan geçti bebek sakat diyen mi kilo alamaz ölür diyen mi neler duyduk dever ama hiçbiri olmuyor çok şükür
Benim bebeğin genital bölgesinde de farklılık var, klitorisi daha büyük

Back
X