Topuk kanı sonucu sma

ssusam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2023
1.386
2.411
63
Arkadaşlar bu topuk kanı sonucu normal mi? Girdim baktım başımdan aşağı kaynar su dökülmüş gibi oldum. Saptanmamıştır yazıyor ama neden kırmızı renkle yazıyor genelde kötü sonuçları farklı renkle yazıyorlar sizlerin sonucunda ne yazıyor? Biz evlenmeden önce sma testi de yaptırdık ama yine de endişelendim. Bu şekilde yazması normal mi

Eklentiler

• 1000168033.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 311
Bazen e nabızda referans aralığında olan değerime yanında referans dışı yazıyor.
Doktora sordum sistem böyle hatalar yapabilir sonucunuz normal demişti. Hem saptanmamıs yazıyor bence yoktur. Evlilik öncesi testiniz de temizmiş.

Çok sevindim umarım bizim de öyle bir şeydir pazartesi gidip soracağım. Belki herkesin sonucunda böyle renkli yazıyordur

ssusam merhaba bugün biri daha paylamış. sonucunda aynı sizin gibi kırmızı renkle saptanmamıştır yazıyor.
aklıma geldiniz demek ki normali bu şekilde üzülmeyin.

Nerden bakabiliriz sonuca
Ben bebeğimin e nabız sayfasında tahlillerimde gözükmüyor. Ben kendi e nabız sayfamda kendi tahlillerime tıkladım. Orada covid 19 test sonuçlarından sonra 3 nokta var yukarıdan aşağıya oraya tıklayınca bebeğimin tarama sonucu yazıyor ona tıkladım çıktı. Aşağıya görseli ekledim

Eklentiler

• 1000168214.webp
    18 KB · Görüntüleme: 189
benimki de aynı. kaldı ki öyle bi durum olsa aile hekimliğinden aaranırdınız.

Eklentiler

• IMG_3875.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 164
Bebeğim 16.12.2024 doğumlu bizden sma testi alınmamış mi acaba

Eklentiler

• Screenshot_2025-05-11-19-40-42-057_com.android.chrome.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 190
Galiba alınmamış, bende direk gözüküyordu yarın bir sağlık ocağına sorun daha doğru bilgi verirler
Su an o kadar kötü oldum ki.. çünkü bebeğime bir dizi test yapıldı nöroloji tarafından. Allah'ım inşallah bişey yoktur da problem yaşamayız. Kusura bakmayın konunuzu böldüm çok geçmiş olsun
Sayenizde öğrenmiş oldum bir problem olduğunda aradıkları için temiz sanmıştım..

Korkmaniza gerek yok bence bizimde kırmızıyla yazmışlar

Ben öyle söyledim ama belki gözükmemesi için farklı bir sebep vardır ya da aile hekimi görebilir ben de tam olarak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…