- 10 Aralık 2011
- 4.230
- 95
- 113
- Konu Sahibi mervemervemerve
-
Dolgu topuk sandalet dene canim..
ya arkaldslar yasım 21 ve ben nerdeyse bu da topuklumuymus dıyebılcegınız ayakkabıları bıle gıyemıyorum oncelrı alısırım dedım dedım ama resmen gıymeye korkuyorum ya ayagımın arkasına her gun yara bandı yapıstırıyorum napıcam ben nasıl alısıcam
gecen yıne mınnacık topujlu bı ayakkabı aldım gecen dedıgım bı ay oluyo satıcı adam bana nasır var senın parmagında dedı nasır bandı aldım yok yok arkadas olmuyo taraklı benım ayklar 38 numara
ama her yaza gırısımde benım ayagın arka tarafını gormeyın yanı kıpkırmızı cok kotu ya bugun yıne babet gıydım hafıf topkulu mınıcık parmaklarımı oyler sıkıyo ve sureklı de gıyıdıgım bı ayakkabım
parmaklarım hemde hepsı ve de ayagımın arka kısmı hep soyoluyo hep sıs hep acı ızdırıp offfff offffff ayaklarımdan cıkıyorum her yaz ve bıktım Allah ım baska dert vermesın ama gonlumce ıstedıgım gıbı gyemıyorum
sız nasıl cozumler onerırısınız evde gıy den edemeyın valla zaten her gun gıyıuorum olmuyo dısarı cıkınca yıne aynı
baska cozum yok mu kı :18::18::18::18::18::18::18:
benım ıkı seney ekadar ıyıce topuklu ayakkabı gıyıp salına salına yurumem gerek ınsallah kızlar mezunıyetım ıcın en azındansureklı aykakta olucak cunku ama dugunlerde falan gıyerdım de oynayan bıırı olmadıgım ıcın acı da olmazdı
bu arada ayak saglıgı kısmına acıcaktım konuyu ama konum ayakkabı oldugu ıcın ne bılım ıste buraya acıverdım kusura bakmayın
HepBaharOlsa'ya katılıyorum. Dolgu topuk denemelisin. o zman daha rahat edersin
ya arkaldslar yasım 21 ve ben nerdeyse bu da topuklumuymus dıyebılcegınız ayakkabıları bıle gıyemıyorum oncelrı alısırım dedım dedım ama resmen gıymeye korkuyorum ya ayagımın arkasına her gun yara bandı yapıstırıyorum napıcam ben nasıl alısıcam
gecen yıne mınnacık topujlu bı ayakkabı aldım gecen dedıgım bı ay oluyo satıcı adam bana nasır var senın parmagında dedı nasır bandı aldım yok yok arkadas olmuyo taraklı benım ayklar 38 numara
ama her yaza gırısımde benım ayagın arka tarafını gormeyın yanı kıpkırmızı cok kotu ya bugun yıne babet gıydım hafıf topkulu mınıcık parmaklarımı oyler sıkıyo ve sureklı de gıyıdıgım bı ayakkabım
parmaklarım hemde hepsı ve de ayagımın arka kısmı hep soyoluyo hep sıs hep acı ızdırıp offfff offffff ayaklarımdan cıkıyorum her yaz ve bıktım Allah ım baska dert vermesın ama gonlumce ıstedıgım gıbı gyemıyorum
sız nasıl cozumler onerırısınız evde gıy den edemeyın valla zaten her gun gıyıuorum olmuyo dısarı cıkınca yıne aynı
baska cozum yok mu kı :18::18::18::18::18::18::18:
benım ıkı seney ekadar ıyıce topuklu gıyıp salına salına yurumem gerek ınsallah kızlar mezunıyetım ıcın en azındansureklı aykakta olucak cunku ama dugunlerde falan gıyerdım de oynayan bıırı olmadıgım ıcın acı da olmazdı
bu arada ayak saglıgı kısmına acıcaktım konuyu ama konum ayakkabı oldugu ıcın ne bılım ıste buraya acıverdım kusura bakmayın
Canım bende aynı durumdaydım yara oluyordu hep ayaklarımın arkası ve ayaklarım cok ağrıyodu üstelik ayaklarım 36 numara
Ben ufak ufak topuklardan başladım mesela az topuklu bi sandalet aldım arkası açık daha sonra topuğu da büyüttüm platformlu da bi sürü ayakkabım var bence az dolgu topuklu bi ayakkabı alarak başla işe :13: Bi de arkasından fermuarlı ayakkabıları tercih etme derim ayaklarımı yüzdü resmen eğer öyle olursa mutlaka bi ek parça taktırt altına
Hayatım bi de bu ayak pedleri oluyo silikon gibi onlar da cok rahat ettiriyo ayağı yani topuklu giymek işkenceye dönmüyo doktora gidip danışırsan ayak şekline ayak numarana göre bi ped önerir zaten sana umarım yardımı olmuştur
mesela 38 gıyıyorsan 39 al .. içine bı kalıp koyuyor ayakkabıcılar..taraklı ayaklar oyle oluyor malesef..
cok taraklı degıl aslında ayagımınarkası cok taraklı ama cunku ne zaman bı babet alsam arkası mahvoluyo cnmnasıl kalıba koyuyolar pekı hıc denedın mı sen bı no buuyuk almayı ?
oldun vala cnm cok cok sagol artık kıs gelıyo almam sımdı senye ınsallah kucuk dolgu topukla baslıcam aslında bı tane yumurta topuk var bende gıyıyorum cok nadır cekıne cekıne cunku bızım buranın yollarının masallhı var ıgrenc mıllet kaldırıma araba park edıyo yoldan bız yuruyoz ne ıs anlamadım :):)
ha ama yuruyebılenler de var hakıkaten hele gecen ıncecık topukla kadın nasıl yuruyodu sastım kaldım ayaklarını ızledım bakım nasıl yuruyo dıye
cnm sen sılıkon derken ayagının arkası acımasın dıye mı yoksa hanı ayagınkaymaması ıcın sılıkonlar varya onlar da mı aldın bırde doktora gıt demıssınya cnm ben ayak numarama gore kendım alsam olmaz mıki ?
bu arada arkası acık kemelrlı denedıgmde kemerı yuruken kaydıgı ıcın acıtıyordu ama arkası fermuarlı denemedım cnm denememden bu uyarından sonra cok sagol
kıs gelıyoya kısınortalarında falan kısa topuklu bot alıcam bakalım bot ve cızmelerde ayagımda sorun olmuyo sadece topuka alısamadıgımdn az agrıyo o kadar
alakanıcın cok sagol cnm ınsallah bene alısırım
Bu silikon ayağın ağrımaması için kuzun hani yüksek topuk ayağın normal duruşuna aykırı sonuçta ağrıyor ayakları onun için kendin de alabilirsin tabi ben yanlış yönlendirmiyim diye doktoruna da sor dedimValla çok beğenerek arkası fermuarlı platformlu ayakkabı almıştım ilk deneyince sorun yok zaten giydikçe mafetti ayaklarımın arkasını ben yandım sen yanma arkadaşım :13:
Ne demek ya ben de aynı durumdan muzdarip olmuştum tabiki yardım edebilirsem ne mutlu , alışırsın alışırsın bak taa burdan takipteyim
sagolasın cnm
artık dedıgım gıbı seneye yazın baslarım dolgu topuk almya gecen 15tlye bı deneyım dedım nasıl serttı o yuzden ıyı bı ayakkabı almam lazım bırde sert almıcam hafıfı yumusak bez gıb alıcam kı ılk ya kolay olsun alısmam
sılıkon aparatı da alıyım ınsalah cnm zaten aykala ılgılı ne varsa sılıkon alıcam sonra ayakkabı alıcam
bende senin gibiydim yürüyemiyordum
topuklu ayakkabıdan korkardım
ama şimdi dolgu topukkkkkk
öyle rahat ki
spor ayakkabıdandan da rahat
tavsiye ederim al giy bizlere dua ettttt
cnm önce az topuklu ve platformlu ayakkabı al bi süre alış evde giy sonra platforlu ve biraz daha ince ve yüksek topuklu al inan raha topuklu ayakkabışarda var özellikle platformlu olanlar
Ben giyiyorum da ayağıma göre ayakkabı bulabilirsemAynı markanın spor ayakkabısında 36 giyerken, topuklusunda ve babetinde 35 bile bol geliyor. Artık topuklu giymek istiyorum ama ayağıma göre bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?