Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bişey olmaz ama bıraz zorlanrsın sanırım:)) bel ağrısı falan ypmasın?
ozamanda çocukla nasıl gidicektinben hamileliğim boyunca hiç topuklu giymedim düğünde oldu bayramda ama önemsemedim çok şık okta topuklu babet tarzında ayakkablar var ama illa topuklu diyorsan bence dolgu topuklu bir ayakkabı giymen seni çok fazla yormayacaktır ben şöle bir dolaştımda haftasonu çok şık modeller vardı dolgu topuklarda bence bir bak derim
cok siddetli bel agrisi ceken biri olarak tavsiyem sakin sakin topuklu ile kendinizi riske atmayin.4 gun boyunca hic ama hic uyku uyayamadigimi ve bel agrisindan hungur hungur agladigimi,bebegime zararli olabilecek ilaclar icerek duzelmek zorunda kaldigimi soylesem belki aldiginiz duz ayakkabinin bosa olmadigini anlarsiniz.Elbette herkeste olacak diye bir sey yok(ustelik ben topukludan degil az bi sey yurumekten dolayi o hale geldim) ama deger mi,ustelik karni burnunda bir bayanin topuklu ile shik gorunecegini dusunmuyorum.Giyin duz ayakkabinizi,dugunun tadini cikarin![]()
ben 28 haftalık hamileyim göbeğimi görenlerde ikizmi diye soruyor yani göbeği çıkmayan hamilelerdende değilim ama daha ileride fark edermi bilmiyorumda hafta sonu duğunde topuklu ayakkabı giydim hemde ööle 2-3 cm değil bayağ 8 cm falandı hiç rahatsız etmedi bel ağrısı falanda yapmadı.. fakat ya takılırda dusersem falan diye çok tedirgin oldum ...oyuzden çok hareket halınde olamadım daha cok oturdum ..cok istiyorsan topuklu giy bence ama yanındada rahat edemezsen diye babetini bulundur..ve adımlarını cok dikkatlı at..ilk basta topuklu ayakkabının uzerinde durmak zor oluyor :)
Canım yaa lütfen bir kaç saatlik şıklık için bebeğini tehlikeye atma.Ben olsam asla topuklu ayakkabı giymeyi aklımdan bile geçirmezdim.Canım ayağın burkulur falan boşver topukluyu sen çok şeker çok şık babetler var onlardan al bi tane olsun bitsin.Kendi fikrim tabii yinede sen bilirsin
canım bence giyme..
seni çok yoracaktır bel ağrısı ayak şişliği...
üstüne Allah muafaza dengeni kaybetmene neden olur da düşersen vijdan azabı çekersin..
ben de bayılarak yeni bi bot almıştım.. 5 parmak topuğu var.. 1 hafta sora hamile olduğumu öğrendim içimde kaldı giyemedimcanı sağolsun..
wlla benmde son gnlerde deli gibi belm agrıyo uyuyamıyodumki dün gece uyudum cok sükürzemuszemus sabah tutulmus kalkıyorum resmen...
cift dügüün bide biri ablam birisi eşimin yigeni ikiside cok öenmli ama cok az topuklu ayakkabılar varya denedm bikac tane cokta rahattı onlar gibi bisey alcam gibi görünüyo...
tskr ederim sizede cok gecmiş olsun:teselli
sana da gecmis olsun, yataktan kalkarken her zaman yanina donup de kalk,yaninda biri varsa her zaman yaridm iste,dikkatli olmak lazim cunku ablamda dogumdan sonra da bu bel agrisi kaldi.Ayakkabi konusnda da,komple duz olmamasi zaten daha iyi,hafif topugu olan cok guzel aykkabilardan guzel bir secim yapacagindan eminim,iyi eglenceler![]()
Ben hamileliğim boyunca gece dışarı çıkıcaksam ya da özel bir yere davetliysem hep topuklu giydim. Hem de gayet topuklu öyle az falan da değil. Çok şükür şimdiye kadar ne bel ağrım oldu ne de bişey...
Şimdi 33 haftalıkken kuzenimin düğünü olacak onda da abartmamak şartıyla topuklu giymeyi düşünüyorum. Elbise bulmak konusunda da çok sorun yaşamadım. Zara'da aşağıya doğru genişleyen evaze deniyor sanırım :) ve kısa, çok cici elbiseler var onlardan bir tane aldım.
Asıl sorun hastanede giyecek gecelik bulmakta hepsi birbirinden rüküşşşşşşşşşşşşş
Yok yok tam tersi hepsi süslü, fırfırlı, kurdelalı bilmemne ! Ben spor bişeyler istiyorum.Oysho'da Mickey'li gecelikler gördüm en sonunda gidip onlardan alıcam o olucak :lepi: