• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Topuklu ayakkabı giysem bişey olurmuuu???

ZYNB_KB

Minik Presnesss
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2010
526
0
96
Ankara
kızlarr 8 aylık hamileym ve haftaya ablamın ondan 2 hafta sonrada eşimn yşgennn dügünü var ben diyorumki kısa topuklu degilde 2-3 parmak yüksekliginde topuklu ayakkabılar varya öyle giysem bisey olurmu acaba....:uhm:

bişey olmaz ama bıraz zorlanrsın sanırım:)) bel ağrısı falan ypmasın?

walla belim felaket buaralar sabah tutulmus vaziyette kalkıyorum cok yoruluncada agrıyo haliyle ama diyorumki arabaya spor ayakkabısı koyıyım dügün sonunda hemen degiştiririm..
zaten sne hamilesin diye otur diyolar sadece arkadasların maslarını gezcem cok ayakta durmamaya calıscam ama ay karar vermedm dogru düzgn kısa topuklu ayakkabıda yok...
aldım desem sonradan zaten hiç dügün yok evlencen kişi kalmadıkaydirigubbakcemile3 kalsa bile hep yüksek topuklu benm ayakkabılarım bunu nasıl giycem bosuna alınmıs bi ayakkabı olcak eger kısa topuklu alırsam yüksek topukluda alsam biyere takılıp düsüp edermiyimki diyorum ay beynm sulandı bian önce almama lazımki ına göre abiyenn boyuda yapılcak napcagımı sasırdım boshayallersmile
1 ay sonra evlenseler olmuyodu sanki:kızgın::kızgın::kızgın:

ozamanda çocukla nasıl gidicektin:D ben hamileliğim boyunca hiç topuklu giymedim düğünde oldu bayramda ama önemsemedim çok şık okta topuklu babet tarzında ayakkablar var ama illa topuklu diyorsan bence dolgu topuklu bir ayakkabı giymen seni çok fazla yormayacaktır ben şöle bir dolaştımda haftasonu çok şık modeller vardı dolgu topuklarda bence bir bak derim

ozamanda çocukla nasıl gidicektin:D ben hamileliğim boyunca hiç topuklu giymedim düğünde oldu bayramda ama önemsemedim çok şık okta topuklu babet tarzında ayakkablar var ama illa topuklu diyorsan bence dolgu topuklu bir ayakkabı giymen seni çok fazla yormayacaktır ben şöle bir dolaştımda haftasonu çok şık modeller vardı dolgu topuklarda bence bir bak derim

kaydirigubbakcemile3cocukla daha ii giydirirdim beyaz süslü elbise giderdik kaydirigubbakcemile3 bende giymedim simdiye kdar hiç ama simdi diyorum dügün sonradan işime yaramıcak ama bilmiyorum bakalım artık napcam sonucu sölerm artıkkaydirigubbakcemile3
dolgu topukta ben giyemiyrumboshayallersmile

her zaman denk gelmez hamılelıkte dugunn:)))ben cok ıstedım hamılelığim btmeden bırı evlense dıe ama yok kımse evlnmdiiikoca gbekle abıye gyek çok tatlı oluyokaydirigubbakcemile2

cok siddetli bel agrisi ceken biri olarak tavsiyem sakin sakin topuklu ile kendinizi riske atmayin.4 gun boyunca hic ama hic uyku uyayamadigimi ve bel agrisindan hungur hungur agladigimi,bebegime zararli olabilecek ilaclar icerek duzelmek zorunda kaldigimi soylesem belki aldiginiz duz ayakkabinin bosa olmadigini anlarsiniz.Elbette herkeste olacak diye bir sey yok(ustelik ben topukludan degil az bi sey yurumekten dolayi o hale geldim) ama deger mi,ustelik karni burnunda bir bayanin topuklu ile shik gorunecegini dusunmuyorum.Giyin duz ayakkabinizi,dugunun tadini cikarin ;)

ben 28 haftalık hamileyim göbeğimi görenlerde ikizmi diye soruyor yani göbeği çıkmayan hamilelerdende değilim ama daha ileride fark edermi bilmiyorumda hafta sonu duğunde topuklu ayakkabı giydim hemde ööle 2-3 cm değil bayağ 8 cm falandı hiç rahatsız etmedi bel ağrısı falanda yapmadı.. fakat ya takılırda dusersem falan diye çok tedirgin oldum ...oyuzden çok hareket halınde olamadım daha cok oturdum ..cok istiyorsan topuklu giy bence ama yanındada rahat edemezsen diye babetini bulundur..ve adımlarını cok dikkatlı at..ilk basta topuklu ayakkabının uzerinde durmak zor oluyor :)

Canım yaa lütfen bir kaç saatlik şıklık için bebeğini tehlikeye atma.Ben olsam asla topuklu ayakkabı giymeyi aklımdan bile geçirmezdim.Canım ayağın burkulur falan boşver topukluyu sen çok şeker çok şık babetler var onlardan al bi tane olsun bitsin.Kendi fikrim tabii yinede sen bilirsin

canım bence giyme..
seni çok yoracaktır bel ağrısı ayak şişliği...
üstüne Allah muafaza dengeni kaybetmene neden olur da düşersen vijdan azabı çekersin..
ben de bayılarak yeni bi bot almıştım.. 5 parmak topuğu var.. 1 hafta sora hamile olduğumu öğrendim içimde kaldı giyemedim :D canı sağolsun..

evet ya düsüp edersem diye cok korkuyorum allah korusun ben en iisi kısa topuklu giyiyim napalım kuzucuklr içinŞeniz

cok siddetli bel agrisi ceken biri olarak tavsiyem sakin sakin topuklu ile kendinizi riske atmayin.4 gun boyunca hic ama hic uyku uyayamadigimi ve bel agrisindan hungur hungur agladigimi,bebegime zararli olabilecek ilaclar icerek duzelmek zorunda kaldigimi soylesem belki aldiginiz duz ayakkabinin bosa olmadigini anlarsiniz.Elbette herkeste olacak diye bir sey yok(ustelik ben topukludan degil az bi sey yurumekten dolayi o hale geldim) ama deger mi,ustelik karni burnunda bir bayanin topuklu ile shik gorunecegini dusunmuyorum.Giyin duz ayakkabinizi,dugunun tadini cikarin ;)

wlla benmde son gnlerde deli gibi belm agrıyo uyuyamıyodumki dün gece uyudum cok sükürzemuszemus sabah tutulmus kalkıyorum resmen...
cift dügüün bide biri ablam birisi eşimin yigeni ikiside cok öenmli ama cok az topuklu ayakkabılar varya denedm bikac tane cokta rahattı onlar gibi bisey alcam gibi görünüyo...
tskr ederim sizede cok gecmiş olsun:teselli:

ben 28 haftalık hamileyim göbeğimi görenlerde ikizmi diye soruyor yani göbeği çıkmayan hamilelerdende değilim ama daha ileride fark edermi bilmiyorumda hafta sonu duğunde topuklu ayakkabı giydim hemde ööle 2-3 cm değil bayağ 8 cm falandı hiç rahatsız etmedi bel ağrısı falanda yapmadı.. fakat ya takılırda dusersem falan diye çok tedirgin oldum ...oyuzden çok hareket halınde olamadım daha cok oturdum ..cok istiyorsan topuklu giy bence ama yanındada rahat edemezsen diye babetini bulundur..ve adımlarını cok dikkatlı at..ilk basta topuklu ayakkabının uzerinde durmak zor oluyor :)

ben o göbegi cıkmayan :CüvCüv:cıkmayanlardanım cnm kaydirigubbakcemile3 benmkilerde hep öle yüksek topuklu bide bel agrım oldugundan emn degildim dedigin gibi bide düsersem falan diye cok tedirgin oldumeyvahedigeldismile

Canım yaa lütfen bir kaç saatlik şıklık için bebeğini tehlikeye atma.Ben olsam asla topuklu ayakkabı giymeyi aklımdan bile geçirmezdim.Canım ayağın burkulur falan boşver topukluyu sen çok şeker çok şık babetler var onlardan al bi tane olsun bitsin.Kendi fikrim tabii yinede sen bilirsin

babet yolu gözüktü bana kaydirigubbakcemile3 ama azcık topuklu babet en fazla 3cm giyebiliyoruz ya öle bi babet buldum o olack gibi a.s

canım bence giyme..
seni çok yoracaktır bel ağrısı ayak şişliği...
üstüne Allah muafaza dengeni kaybetmene neden olur da düşersen vijdan azabı çekersin..
ben de bayılarak yeni bi bot almıştım.. 5 parmak topuğu var.. 1 hafta sora hamile olduğumu öğrendim içimde kaldı giyemedim :D canı sağolsun..

bel agrım var cnm evet biras önceki arkadaslara söledim bide salon merdvenli falan bi yerboshayallersmile
dogumdan sonbra giyersn artık kuzuuklar için yapıyoruz zaten herseyiŞeniz

wlla benmde son gnlerde deli gibi belm agrıyo uyuyamıyodumki dün gece uyudum cok sükürzemuszemus sabah tutulmus kalkıyorum resmen...
cift dügüün bide biri ablam birisi eşimin yigeni ikiside cok öenmli ama cok az topuklu ayakkabılar varya denedm bikac tane cokta rahattı onlar gibi bisey alcam gibi görünüyo...
tskr ederim sizede cok gecmiş olsun:teselli

sana da gecmis olsun, yataktan kalkarken her zaman yanina donup de kalk,yaninda biri varsa her zaman yaridm iste,dikkatli olmak lazim cunku ablamda dogumdan sonra da bu bel agrisi kaldi.Ayakkabi konusnda da,komple duz olmamasi zaten daha iyi,hafif topugu olan cok guzel aykkabilardan guzel bir secim yapacagindan eminim,iyi eglenceler ;)

Ben hamileliğim boyunca gece dışarı çıkıcaksam ya da özel bir yere davetliysem hep topuklu giydim. Hem de gayet topuklu öyle az falan da değil. Çok şükür şimdiye kadar ne bel ağrım oldu ne de bişey...

Şimdi 33 haftalıkken kuzenimin düğünü olacak onda da abartmamak şartıyla topuklu giymeyi düşünüyorum. Elbise bulmak konusunda da çok sorun yaşamadım. Zara'da aşağıya doğru genişleyen evaze deniyor sanırım :) ve kısa, çok cici elbiseler var onlardan bir tane aldım.

Asıl sorun hastanede giyecek gecelik bulmakta hepsi birbirinden rüküşşşşşşşşşşşşş

sana da gecmis olsun, yataktan kalkarken her zaman yanina donup de kalk,yaninda biri varsa her zaman yaridm iste,dikkatli olmak lazim cunku ablamda dogumdan sonra da bu bel agrisi kaldi.Ayakkabi konusnda da,komple duz olmamasi zaten daha iyi,hafif topugu olan cok guzel aykkabilardan guzel bir secim yapacagindan eminim,iyi eglenceler ;)

zaten hep yan yattıgım için kalkmakta zorlanmıyorumkaydirigubbakcemile3bide benm akrnım cok cımamdıgından kalkmam sorun olmuyo sadece cok yoruldugumda kalkamıyorum okadarboshayallersmile
tskr ederimm cnm opuyorumnanaktan

Ben hamileliğim boyunca gece dışarı çıkıcaksam ya da özel bir yere davetliysem hep topuklu giydim. Hem de gayet topuklu öyle az falan da değil. Çok şükür şimdiye kadar ne bel ağrım oldu ne de bişey...

Şimdi 33 haftalıkken kuzenimin düğünü olacak onda da abartmamak şartıyla topuklu giymeyi düşünüyorum. Elbise bulmak konusunda da çok sorun yaşamadım. Zara'da aşağıya doğru genişleyen evaze deniyor sanırım :) ve kısa, çok cici elbiseler var onlardan bir tane aldım.

Asıl sorun hastanede giyecek gecelik bulmakta hepsi birbirinden rüküşşşşşşşşşşşşş

benm normaldede bel agrım oldugu için tereddüt ettim işte az yürüyüp yorulunca belm felaket agrıyo ondan yane bide dügün ablamın olunca ister istemez ayakta olcak onadan karar vermememiştim ama aaz topuklu giycem galibaa.s
abiye konusunda bende cok zorlandım gögsü oluyo karnı olmuyo karnın oluyo gögsü olmuyo ama sonunda buldumhihoyyyt
geceliklerde genelde spor tarzda sen süsül bisey istiyosun galiba inş bulursunbayanssulusmile

Yok yok tam tersi hepsi süslü, fırfırlı, kurdelalı bilmemne ! Ben spor bişeyler istiyorum.Oysho'da Mickey'li gecelikler gördüm en sonunda gidip onlardan alıcam o olucak :lepi:

Yok yok tam tersi hepsi süslü, fırfırlı, kurdelalı bilmemne ! Ben spor bişeyler istiyorum.Oysho'da Mickey'li gecelikler gördüm en sonunda gidip onlardan alıcam o olucak :lepi:

kaydirigubbakcemile3 yok ya bende spor istiyorum ve genelde spor gördm hiç bulamadın esofman takımı al olsun btsin :1:

Back
X