Topuklu ayakkabının üzerinde nasıl durulur ?

Burcucetin

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2012
45
0
16
Antalya
Kızlarr ben ömrüm boyunca topuklu ayakkabı giymedim giydimsede küçük topuklu, haftaya özel bi gece var gitmem gereken hiç nasıl yürücem ben bunun üstünde diye sormadan aldım ayakkabıyı birde çok yüksek yani bu topuktan daha yükseğini zor bulursunuz eve geldim giydim işte o zaman gerçeği anladım bide benim sağ ayağımın kemiğinde sorun var çok fazla yana yatık nasıl anlatsam hangi ayakkabıyı giysem yana yatıyo ayakkabılar iki gündür ayağımda alışmaya çaşlışıyorum sizce böyle giderse gecede giyebilir miyim ? daha doğrusu ayaklarım kopmadan 5 saat dayanabilir miyim gerçi yarısında otururum ama

birden öle yüksek topuga geçmeseydn daha rahat alısırdın kademe kademe yükseltseydin topuk boyunu :))

ayağın nedeniyle, dengede duramayıp ayağını burkmayasın? Alışkın olmayanlar için dengede durmak baya zor yüksek ve ince topukların üzerinde. İlla onları giyicem diye diretmesen daha iyi sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…