• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

topuklu spor ayakkabı

cirkin_ordek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
142
28
118
İstanbul
topuklu spor ayakkabı veya topuklu converse bulabileceğim mağaza isimleri biliyormusunuz. incide gördüm bir tane ama oda süet yazın giymeye elverişli değil ben özellikle yazın giymek için istiyorum.
örnek olsun diye resim koymak istedim ama olmadı google a yazınca çıkıyor zaten

Böyle birşeymi istiyorsun? CADIARZU Buunu netten buldum ama nerede satılır bir fikrim yok, merak ettim nasıl bişe istiyorsun gerçi topuklu olduktan sonra o artı spor olma sıfatını kaybetmiş bir ayakkabi oluyor ama... bilmiyorumkismile

bunlar gitti gidiyordan. ordan da alabilirsin
USA-DOLGU-TOPUK-POTIKARE-spor-model-AYAKKABI__6985616_0.jpg

AMERIKADAN-TOPUKLU-SPOR-36-36-5-37-5-38-5__18217171_0.jpg

Kızlar gittigidiyorda satış yapanlara maliyeden büyük cezalar geliyormuş. Şimdiye kadar vergilerini site ödüyor sananlar öyle olmadığını siteye attıkları mesajlardan sonra gelen cevaptan anlamışlar. ızmirden başlamışlar ceza kesmeye. Pilot bölge seçilmiş orası. Faturasız satış yapanlardan 35.000 TL. ceza alanlar varmış. Sıfır ürün yada ikinci el olmasının bir farkı yok. 5 satış üzeri olanlar çağrılıyormuş. Bir çok forum sitesinde bu konuyu tartışıyorlar. Bu sitede satış yapan arkadaşlar varsa çok dikkatli olsunlar. 3-5 lira kazanç için binlerce lira ceza ödemeye değmez.

boynerden almıştım 2-3 sene önce, markası fix. topuklu spor ayakkabı ver her rengi var, hala da satılıyor daha değişik modelleri çıktı o zamandan beri...

Ben biliyorum o convers modelini ende ariyorum ama bulamadim simdilik o dedigin model inciden aldigin fotosunu koyabilirmisn

Back
X