- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.001
- 798
- Konu Sahibi Mavimuhabbetkusu
-
Her yerde, her sektorde, her alanda var maalesef. Bunlar sevkini kirmasin. Basarili bir insani kimse kacirmak istemez. Sen yoluna devam et. Elbet emeklerinin karsiligini alacaksin. Sen calismalarinla kendini goster.Ne kadar sacma bir duzen var bu kadar basarili bir ogrenciyi kacirdiklari icin utanmalilar bence
Hayir birakmayacagim ama insanin motivasyonunu dusuruyorlar
Cok tesekkur ederimTakilmayin bu konuya hic. Cok calisin, elinizden gelenin fazlasini yapin, hocalarla iliskiniz iyi olsun. Siz yuruyun, yol kendiliginden gorunur.
Basarilar diliyorum.
Basaricam Allahin izniyleHer yerde, her sektorde, her alanda var maalesef. Bunlar sevkini kirmasin. Basarili bir insani kimse kacirmak istemez. Sen yoluna devam et. Elbet emeklerinin karsiligini alacaksin. Sen calismalarinla kendini goster.
İnsallah istedigim gbi olur hersey cok tesekkur ederimOgretim uyesiyim. Umidini yitirme. Evet torpille akademisyen olan da var ama basarilariyla, calismalariyla, kendi cabalariyla akademisyen olan da var. Eger bu ise gonul verdi isen kimsenin sevkini kirmasina izin verme.
KesinlikleDunya iste. Eminim her yerde vardir boyle malliklar
Sen yeterki azmini kaybetme... merak etme ihtiyacin olacak kisileri hayat karsina cikarir... seni anlayacak, basarilari takdir eden kisiyi hayat cikarir karsina. Merak etme emekler bosa gitmez, yeter ki birakma...İnsallah istedigim gbi olur hersey cok tesekkur ederim
Bu kizda senin gibi bir bak istersen . Malesef olmuyor ve ben de hakkımı helal etmiyorum .Eşim 6 yildir uğraşıyor mülakatta ondan sonra giren kiz ağlayarak çıkıyor hiç bir seye cevap veremedim diye ama o kız kazaniyor esimin puanı yüksek olmasina rağmen sorulara cevqp vermesine ragmen eliyolar . Her seferinde olan ümidimizi böyle kirdilar . Farkli bir bolüm onun ki
Maalesef doğruluk payı çok yüksek bir söylem.. Tabi 100 kişi varsa bunun 10 tanesi 20 tanesi torpilsiz yerleşendir.. Yani ben çevremde öyle gördüm.. İmkansız değil ama zor işte.. Özel oldum devlet üniversitesi olsun açılan ilanların hepsinin sahibi belli maalesef.. Burada yüksek lisans yaptığınız hocanız sağlamsa sizin için birşeyler yapabilir belki.. Yani size özel kadro açılabilir onu da bütün hocalar yapmıyor.. Ya çok yüksek diploma notunuz, ales puanınız ve dil puanınız olacak ya da tanıdığınız biri olacak.. Başka yolu yok.. Tabi bu benim görüşüm.. Çevremde de çok fazla kişi var bu yollardan geçmiş az çok biliyorum diye düşünüyorum..Merhaba kizlar ben su an da yuksek lisans yapiyorum.muhendisim.araştırma gorevlisi olmak istiyorum ama bunun icin hep tanidigin olacak yoksa olmaz cok zor filan diyorlar.gercekten olmaz mi bu is .torpilsiz hayat dönmuyor muaraya birilerini koymadan olan var mi ne yapmam gerekiyor bıktm
Torpilsiz olmuyor üzgünüm
Tesekkur ederim guzel dilekleriniz icinSen yeterki azmini kaybetme... merak etme ihtiyacin olacak kisileri hayat karsina cikarir... seni anlayacak, basarilari takdir eden kisiyi hayat cikarir karsina. Merak etme emekler bosa gitmez, yeter ki birakma...
Sevgiyle kal.
Gercekten uzulerek okudum
Bu kizda senin gibi bir bak istersen . Malesef olmuyor ve ben de hakkımı helal etmiyorum .Eşim 6 yildir uğraşıyor mülakatta ondan sonra giren kiz ağlayarak çıkıyor hiç bir seye cevap veremedim diye ama o kız kazaniyor esimin puanı yüksek olmasina rağmen sorulara cevqp vermesine ragmen eliyolar . Her seferinde olan ümidimizi böyle kirdilar . Farkli bir bolüm onun ki
Tanıdığın değil. Tez hocan ya da diğer hocalardan bir torpilin olacak ki araştırma görevlisi olabilisin. Onda da 50d tabi isen geçmiş olsunMerhaba kizlar ben su an da yuksek lisans yapiyorum.muhendisim.araştırma gorevlisi olmak istiyorum ama bunun icin hep tanidigin olacak yoksa olmaz cok zor filan diyorlar.gercekten olmaz mi bu is .torpilsiz hayat dönmuyor muaraya birilerini koymadan olan var mi ne yapmam gerekiyor bıktm
Kardeş sen tezli yüksek lisans yaptın mı ,?Oluyor, çalışmayıp torpilsiz olmuyor yaa demek en kolayı.
Calci maalesef torpille giren yüzdesi o kadar fazla ki... Kurunun yanında yaşta misali oluyor ancak maalesef ülke gerçeği bu. Ben daha YL başlamadan teklif almıştım başla kadron hazır diye. Sonra istemediğim için başlamadım. Başka bir devlet okulunda YL yaptım orda da aynı durum vardı. Hatta onu bırakın öğretim görevlisi alım ilanları bile kişiye özel artık.Şu an bütün araştırma görevlilerini zan altında bıraktınız
Sana tavsiyem sadece akademisyenlere bel bağlama. Mutlaka bir alternatifin olsun. Hatta yl yaparken bir işte çalış. Biz çoğu arkadaşımla öyle yaptık. Ve kimse hayal kırıklığına uğraması .Onun hayali ile bir suru firsat kacirmaktan korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?