törpü yapılan buruna tampon takılıyor mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi vig
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

vig

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2013
7
0
6
35
Bursa
törpü yapılan burunda göz altlarında çok morarma oluyor mu ya da ilerde burunda kayma olabilir mi.doktorum burun ucuna kıkırdak koyacağını söyledi ilerde kıkırdagın kayma durumu söz konusu olur mu acaba. yaptırmaya karar verdim fakat cok korkuyorum arkadaslar.

evet bende merak ediyorum benimde bugün 6.ıncı günüm kafamı sağa sola sallayınca sanki burnumun ucunda içerde boncuk gibi birşey sağa sola oynuyor gibi hissediyorum bu normal mi?

evet bende merak ediyorum benimde bugün 6.ıncı günüm kafamı sağa sola sallayınca sanki burnumun ucunda içerde boncuk gibi birşey sağa sola oynuyor gibi hissediyorum bu normal mi?

kıkırdak mı oynuyor acaba.bence doktoruna sormalısın sorduktan sonra buraya yazarsan svinirim.kayma olupta yenden ameliyat olurum dıe cok korkuyorum

Kızlar sadece törpülee ve burun ucunu minnacık kaldırma vs mi siizn işlemler? ne kadar ödeme ypacaksınız yazabilir misiniz.

kıkırdak mı oynuyor acaba.bence doktoruna sormalısın sorduktan sonra buraya yazarsan svinirim.kayma olupta yenden ameliyat olurum dıe cok korkuyorum

bilmiyorumki inşallah kıkırdak değildir daha 1 haftalık burun içime kurt düştü

senin soruna gelince canım benim bildiğim morarma sadece kemik kırma işlemi yapılırsa oluyormuş

Back
X